Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar

canım bence adetini bekle geçerse tekrar test al ve yap tatlım inş bebişin seninledir

aaaa böle konuşma be tatlımm ayrıca böle sitresli çalışırsan olmaz ki bayan rahat olacak zevk alacak ki sipercikler rahatlıkla ilerleyecek yollarına dimi ama

öyle haklısın ya düşünmemeye çalışıyorum ama hergün bu topiğe geliyorum gel de düşünme şimdiiiiiiii :) :)

ama tatlım sen testini erken yapmışsın zaten sitress yookk tamam mı 1 2 gün sonra tekrarla testini tatlım bence hayırlı haberlerini bekliyoruzz inş.

öyle haklısın ya düşünmemeye çalışıyorum ama hergün bu topiğe geliyorum gel de düşünme şimdiiiiiiii :) :)

bak bende öle düşündüm girmedim bi müddet ama bence çokda alakası yok butaya girmesek de aklımızda bebiş buraya zaten sadece çocuk için girmiyorum ki artık aklıma bişey gelirse soruyorum ama bunun dışın da da sadece bebiş konuşmuyoruz kii

gunaydın guzel arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizi öpüyorum kocamancana opuyorumnanaktan

ıdılcım en güzeli takmayacaksın ama olmazsa da uzulmeyeceksın mahvoldum falan olmaz olmazsa allahtan olursa da allahtan böle düşünelım zamanı var her şeyın... hepsi olacak allahın izniyle ınşallah sağlıklı hayırlı şekılde tez zamanda olur zemuszemus:Saruboceq:

günaydın tatlım nasılsın?

sağol canım iyiym sen nasılsın

günaydınnnnn

canım yaa biz geçen ay seninle aynıydık be gülüm ama sen şimdi 17 ocak yazmış ben 10 ocak yazdım:)) bir yerde terslik varr

Canım ben geçen ay 17sinde oldum, 30. günümdü, ben de yine 17 si diyim bari dedim :uhm: sen kaçında oldun geçen ay ???

Kızlar ben kaçar daha hastaneye gidip bebişin fotoğraflarını çekecem aklinialirimsmile öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan

ay gökçe canım pardon ya çok bakamıyorum işlerden malum
iyiyim sağol uğraşıyoruz işte

zaten bı sen cvp verıosun saol hayatım herkes işinde gucunde sanırım neyse

bu arada ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım hayırlısı bakalım umarım şubatta sızlere sağlıklı bı şekılde tabıkı hamıleyım derım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…