adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar
aaaa böle konuşma be tatlımm ayrıca böle sitresli çalışırsan olmaz ki bayan rahat olacak zevk alacak ki sipercikler rahatlıkla ilerleyecek yollarına dimi ama
Günaydin kizlar...Bisi sorcamda ben suan rglim iki gün gecikti fakat rgl günüm gelmeden bigün önce test yapmistim negatif cikmisti. Acaba yinede hamile olabilirmiyim yani hala umut tasiyabilirmiyim sonucta hic gecikmezdi ama bugün 2 gün oldu. Tekrar test yapmaya korkuyorum..
öyle haklısın ya düşünmemeye çalışıyorum ama hergün bu topiğe geliyorum gel de düşünme şimdiiiiiiii :) :)
kız korkma sakın.......olursa olur olmazsa zamanı değilmiş!:1hug:
günaydın tatlım nasılsın?
gunaydın guzel arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi öpüyorum kocamancana opuyorumnanaktan
ıdılcım en güzeli takmayacaksın ama olmazsa da uzulmeyeceksın mahvoldum falan olmaz olmazsa allahtan olursa da allahtan böle düşünelım zamanı var her şeyın... hepsi olacak allahın izniyle ınşallah sağlıklı hayırlı şekılde tez zamanda olur zemuszemus:Saruboceq:
canım yaa biz geçen ay seninle aynıydık be gülüm ama sen şimdi 17 ocak yazmış ben 10 ocak yazdım:)) bir yerde terslik varr
Canım ben geçen ay 17sinde oldum, 30. günümdü, ben de yine 17 si diyim bari dedim :uhm: sen kaçında oldun geçen ay ???
sağol canım iyiym sen nasılsın
günaydınnnnn
ben 13 de olmuşdum 28 günde bir oluyorum ya 10 yazdım o yüzden bende ben 2 gün erken olmuşdum geçen ay ordan şaşdı sanırım
canım bence adetini bekle geçerse tekrar test al ve yap tatlım inş bebişin seninledir
ay gökçe canım pardon ya çok bakamıyorum işlerden malum
iyiyim sağol uğraşıyoruz işte
bal çörekotu tarçın kürünü yapan var mı aranızda hu huuuuuuuuuuuuuuu :hulya:
bal çörekotu tarçın kürünü yapan var mı aranızda hu huuuuuuuuuuuuuuu :hulya:
ben yaptım canım 2. ayımda hamile kaldım yumurtaların kalitesini arttırıyomuş ama yumurtladım resmen hissettim yani dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?