İyiyim canımcım ama sanırım üşüttüm biraz, burnumu çekip duruyorum bilmiyorumkismile iki gündür sabahları duş alıp çıkıyorum ya ondan olsa gerek bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ooo sen iisin valla Allah nazardan saklasın.gittikçe kötüleşen çalışma şartlarına bakılırsa türkiyede maşallahın var ciddiyim
ee doğru 10 saat burdayız,4-5 saat evde kalıyoruz uyanık.
İyiyim canımcım ama sanırım üşüttüm biraz, burnumu çekip duruyorum bilmiyorumkismile iki gündür sabahları duş alıp çıkıyorum ya ondan olsa gerek bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Biz ofisi kapattiktan sonrada birlikteyiz o koocayi bosadi beni aldi:))))
sansliyiz ikimizde
bayankarasu nanesekeri sizler nabiyosunuzbayanssulusmile
Biz ofisi kapattiktan sonrada birlikteyiz o koocayi bosadi beni aldi:))))
sansliyiz ikimizde
bayankarasu nanesekeri sizler nabiyosunuzbayanssulusmile
ya bu bebekler ilk doğduğu zaman çok çirkin oluyo ya buruş buruş,kırış kırış:ecrin_bebek:
Okula geliyorum labda çalışıyorum sositososito, eve gidiyorum yatakta çalışıyorum :kedi:, ne bitmez çilem varmış beeeehhhh akannehir
Yok kız bu öyle değildi, bembeyaz pamuk gibiydi, ilk defa ilk doğduğunda bukadar güzel olan bi bebek gördüm, isminin hakkını veriyo valla, tam bi Yusuf boshayallersmile
Allah bize de nasip etsin öyle güzel bebek :ecrin_bebek:
günaydın kızlarrr nasılsınızz
günaydın kızlarrr nasılsınızz
nassılsınız tatlılarım bakalımm valla ben bugun çok pozitifim çokda mutluyum çookk şükürr RABBİM
günaydın canım hoşgeldin... :1hug:
günaydına.s.
oh ohh süper valla sevindim senin adına canım hep böyle pozitif ol :lepi:
İNŞ TATLIM HEP BERABER inş şu müjdeli haberlerini bi verirsek ohhh ne güzel olacak
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine havalar çok soguk saçlarını kurut evden çıkmadannn
Ya kurutuyorum ama ne bilim işte burnum yanıyo bu sabah bilmiyorumkismile
günaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?