• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gokcegokce, oba_cigdem, senayburge

nasılsınızzz??

çiğdem daha iyimisin ?

ben yaptım canım 2. ayımda hamile kaldım yumurtaların kalitesini arttırıyomuş ama yumurtladım resmen hissettim yani dene istersen

aaaaaaa bunu duyduğuma çok sevındım yaa gerçe bu kur ıle hamıle kanlan da çok ,kuru uygulayana yaramayan da çok. umarım bana da sana yaradığı gıbı yarar hayatım yaa :Saruboceq: ınşallah allahıma hep dua edıorum hayırlı ve sağlıklı bır şekılde ınşallah olumunekankayizsmile

gokcegokce, oba_cigdem, senayburge

nasılsınızzz??

çiğdem daha iyimisin ?

canım benım ıyıyım sen nasılsın ? çalışıorsun sanırım ? allah yardımcısı olsun şuanda ıst çalışanların baya soğuk buralar yaa :ecrin_bebek: senden ne var ne yok çalışmalar ne alemde?olumunekankayizsmile

anaaa nasıl yapılıo ooo :uhm:

ben 1 kase bala ama cam balı aldım ben hatta bulabiliyorsanız has bal bulun benm ailem marmariste oldugu için ben ordan getirmiştim içine 1 cay kasıgı çörekotu ezilmemiş ama onu dişinizle ögütmeniz lazımmış yerken 1 cay kasıgıda tarcın koydum macun gibi oluyor zaten sabah akşam ac karnına attım agzıma bir kaşık

onu kullanan çok ama nasıl kullanıldığını bende merak ediyorum canım bende yapıcammm

senaycım göz kararı yaptım ben. bır kasenım yarısına kadar bal doktum ama guzel bı bal,bol çörekotu bol da tarçın dökktüm canım... bole tadı çok acımsı oldu ama burnumu kapatıp her sabah aç karnına ve akşam yemeği yemeden aç karnına yutuyorum resmen burnumju kapatıp. çunku cıdden keskın bı tadı var. ama her yediğimde de allahım şifan olsun dıorum yutuyorum umarım şifa bulurum canım ....bence sen de bı dene olmaz demeyelım deneyelım bunların hepsi bıtkısel şey ılaç değil bşey değil olumunekankayizsmile

aaaaaaa bunu duyduğuma çok sevındım yaa gerçe bu kur ıle hamıle kanlan da çok ,kuru uygulayana yaramayan da çok. umarım bana da sana yaradığı gıbı yarar hayatım yaa :Saruboceq: ınşallah allahıma hep dua edıorum hayırlı ve sağlıklı bır şekılde ınşallah olumunekankayizsmile

nasıl yapıldıgını yazdım aşagıda dene bakalım inşallah olur bu kürle kalan cok tu evet bende burdan okudum zaten birde tavsiyem gebe kalmaya karar vermeden önce tüm testlerinizi yaptırın ben smear kan ve hormon testlarimi yaptırmıştım

ben 1 kase bala ama cam balı aldım ben hatta bulabiliyorsanız has bal bulun benm ailem marmariste oldugu için ben ordan getirmiştim içine 1 cay kasıgı çörekotu ezilmemiş ama onu dişinizle ögütmeniz lazımmış yerken 1 cay kasıgıda tarcın koydum macun gibi oluyor zaten sabah akşam ac karnına attım agzıma bir kaşık

ay ben ağzımla ezmıorum valla ama eve gıdınce alıcam çörek otunu sonra evde kendım çekecem ya da çektırıcem ole daha faydalıymış dorlar doğru. ama ha çekılmış ha çekılmemiş bu da kafama takılıor. ben şu an çekılmemişinı yutuyorum valla umarım faydalı olur :Saruboceq:

canım benım ıyıyım sen nasılsın ? çalışıorsun sanırım ? allah yardımcısı olsun şuanda ıst çalışanların baya soğuk buralar yaa :ecrin_bebek: senden ne var ne yok çalışmalar ne alemde?olumunekankayizsmile

ne olsun kırmızı geldi :tomato: öle bekliyoruz bir dahaki ayı hava soguk ama bana ateş bastı hsatayım die sıcak su torbasıyla dolanıyom kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim paylaşımın içinnn opuyorumnanaktan

nasıl yapıldıgını yazdım aşagıda dene bakalım inşallah olur bu kürle kalan cok tu evet bende burdan okudum zaten birde tavsiyem gebe kalmaya karar vermeden önce tüm testlerinizi yaptırın ben smear kan ve hormon testlarimi yaptırmıştım

hepsini yaptrdım canm herhangı bır sorun yok 6 aydr evlıyım korunmuyorum ama hamıle de kalmadım.eşimde spermıogram yaptrdı onda da bşey çıkmadı gayet alıtelı ve hareketlı çıktı.benm yumurtalarım geç buyuyor sanırım yumurta buyuyecek çatlayackkı hamıle kalayım umarım işe yarar yhaa dua edın lutfen :teselli::Saruboceq:

lülülülülülü
ne olsun kırmızı geldi :tomato: öle bekliyoruz bir dahaki ayı hava soguk ama bana ateş bastı hsatayım die sıcak su torbasıyla dolanıyom kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim paylaşımın içinnn opuyorumnanaktan

o zaman bu ay çalışmaya devam yıne kaydirigubbakcemile5 bu kürü yap bence the fts gerçekten bu arada adını öğrenebılır mıyım ? bole the fts yazınca tuaf oluyo yha lülülülülülü

lülülülülülü

o zaman bu ay çalışmaya devam yıne kaydirigubbakcemile5 bu kürü yap bence the fts gerçekten bu arada adını öğrenebılır mıyım ? bole the fts yazınca tuaf oluyo yha lülülülülülü

kız sen bilmiyonmu adımı herkes fatoş dio denk gelmedin demekki fatoş canımcım

öğle saati diye mi yoksunuz kızancıklar..ben bugün daha iyiyim..dün akşam eşimin çok üzgün olduğunu gördüğüm anda,toparlanmam gerek dedim..o nu bukardar üzmeye hakkım yok.

öğle saati diye mi yoksunuz kızancıklar..ben bugün daha iyiyim..dün akşam eşimin çok üzgün olduğunu gördüğüm anda,toparlanmam gerek dedim..o nu bukardar üzmeye hakkım yok.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis aferin sana tebrik ediom seniii

gunaydın guzel arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizi öpüyorum kocamancana opuyorumnanaktan

ıdılcım en güzeli takmayacaksın ama olmazsa da uzulmeyeceksın mahvoldum falan olmaz olmazsa allahtan olursa da allahtan böle düşünelım zamanı var her şeyın... hepsi olacak allahın izniyle ınşallah sağlıklı hayırlı şekılde tez zamanda olur zemuszemus:Saruboceq:

ya öyle canım haklısın ama olmuyo işteeeee :umursamaz:

Back
X