alkisalkisalkis alkisalkisalkis aferin sana tebrik ediom seniii
napim fatoşcum.başka çarem yoktu.allah daha kötü şeyler göstermesin..ben üzgün olunca eşimde mahvoluyordu,en iyisi iyi olmaktı,ben de öyle yaptım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis aferin sana tebrik ediom seniii
kızlar ben kaçıorum azcık dınleneceğim çpüyorum sızlerı görüşmek uzere zemuszemus
kızlar ben kaçıorum azcık dınleneceğim çpüyorum sızlerı görüşmek uzere zemuszemus
geçmiş olsun canımcım
kızlar benı de lısteye ekler mısnız 1 mart adet tarıhım
kızlar selam :) dün akşam diziden sonra gelcektim azcık ama eşim aniden rahatsızlandı ve hastaneye gittik sonrada eve geç geldik o yüzden gelemedimsanırım üşüttü çok kötüydü şimdi daha iyi çok şükür.. sabahta geceden uykusuz olduğum için uyudum anca gelebildim..beni merak etmişsiniz sağolun canlarımopuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim sağol:1hug:
ekleriz ama ismin sadece bizim topiğin listesinde olursa yerimseniben
napim fatoşcum.başka çarem yoktu.allah daha kötü şeyler göstermesin..ben üzgün olunca eşimde mahvoluyordu,en iyisi iyi olmaktı,ben de öyle yaptım.
sucum geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
tavuk sulu bi çorba yap karabiberide dök içine çok ii geliyo bu havalarda canım benim
Tabi canım ucunda ölüm yok yaa....Yeni ay yeni umutlar.... :lepi:
oba çiğdem canım geç okuyorum ben bugün yeni gördüm tatlım
canını sıkma Rabbim zamanını bliyordur üzme kendini
Sen öorbayı bırak da anlatttt;şurda bir haftan var KADER ANI'na naniknanik
Canımcım ben iyiyim bildiğiniz gibi hiç değişiklik yok.Takılıyorum işte... İnternette sörf yapıyourm;yeni bilgiler edinmeye çalışıyourm.Doktor Nevra da sitesinde ovulasyon gününüzden bir gün öncesini hesaplayın o tarihe 5 gün kalınca ilişkiye girmeyin.Ov. gününden bir gün önce başlayın gün aşırı 6 gün devam edin diyooorrr!!!smart naber canım nasılsın
ama hala gelmedi kırmızılar.dün akşam doktorumla konuştum,farlutal iç dedi. bende şimdi gidip alıcam,gelsin şu kırmızılar.gelsin de yeni çalışmalara başlayalım.gerçi hiç hevesim kalmadı ama napim.
okadar rahatımki valla canım benim zaten bigün bile yukarıda kalamadan hoppp aşağı düşüveriyorum adetim gecikti bile diyemedim şurda bi kere yavvv
hep erken oluyorum
aslında bu ayda çok çalıştım ama nasip işte
Canım çok geçmiş olsun;ne yaptı peki bugün gidebildi mi işe?Dikkat et kocişine;akşama da miss gibi bir çorba yap terlesin azcık iyi gelir.
Aaaa...Yazdığın şeyi okumamışım ben de gökçe hep bizimle diye ekledim. sempatiksalakcinni
Neyse,bu da böyle olsun! sengözlerimebaksanab
sucum geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
tavuk sulu bi çorba yap karabiberide dök içine çok ii geliyo bu havalarda canım benim