• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoşşşşş naber canım
çiğdem çabuk toparlandın iyi ettin canım opuyorumnanaktan
ipek şenay nasılsınız kızlar
gökce olumunekankayizsmile

kızlar sordum da gözden kaçtı herhalde ya da bilen yokaklinialirimsmile kakaolu top tarifi bilen var mı hani minik minik oluyo hindistan cevizine falan batırılıyo.netten baktım o kadar çok değişik tarif var ki...

Helal osun kızzz,ağrılara rağmen geldin görevinin başına delikafadulden Bak su yarım saat plates yapmış nalları dikttttiiii hihoyyyt Hala yook!mirmirmirmir

Kızzz Suuuuuu!Yoksa dün eşinden azarı yeyince bugün bilgisayar cezası mı verdi sana kocişin naniknanik Şeniz

kaydirigubbakcemile5 o bugün plates dışındada bayagı çalıştı bi ara pc başında bayılacaktı kaydirigubbakcemile3 zaten diodu bu gece kesin erken sızarım die bacaklarım titriyo dioduu eee bide çalışmaya start verilmesi lazım ben onun yerine bakarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar selam :) dün akşam diziden sonra gelcektim azcık ama eşim aniden rahatsızlandı ve hastaneye gittik sonrada eve geç geldik o yüzden gelemedim :( sanırım üşüttü çok kötüydü şimdi daha iyi çok şükür.. sabahta geceden uykusuz olduğum için uyudum anca gelebildim..beni merak etmişsiniz sağolun canlarımopuyorumnanaktan

kızlar sordum da gözden kaçtı herhalde ya da bilen yokaklinialirimsmile kakaolu top tarifi bilen var mı hani minik minik oluyo hindistan cevizine falan batırılıyo.netten baktım o kadar çok değişik tarif var ki...

canım ben kakaolu olanını bilmiyorum hindistan cevizli olanını biliyorum sadece...
hintpare tarifi diye yazarsan bulursun :) cokacimcoook

kızlar selam :) dün akşam diziden sonra gelcektim azcık ama eşim aniden rahatsızlandı ve hastaneye gittik sonrada eve geç geldik o yüzden gelemedim :( sanırım üşüttü çok kötüydü şimdi daha iyi çok şükür.. sabahta geceden uykusuz olduğum için uyudum anca gelebildim..beni merak etmişsiniz sağolun canlarımopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımcım :çok üzgünüm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48...................... 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts............................4 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Çok geçmiş olsun Su'cum

canım ben kakaolu olanını bilmiyorum hindistan cevizli olanını biliyorum sadece...
hintpare tarifi diye yazarsan bulursun :) cokacimcoook

hintpare yazınca canım şerbetli olanlar çıkıyo.ben hani bisküvi ile yapılan basit şeylerden bahsediyorumboshayallersmile

geçmiş olsun canımcım

Back
X