Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler gelmiş hoş gelmiş bayanssulusmile
fatoşşşşş naber canım
çiğdem çabuk toparlandın iyi ettin canım opuyorumnanaktan
ipek şenay nasılsınız kızlar
gökce olumunekankayizsmile
fatoşşşşş naber canım
çiğdem çabuk toparlandın iyi ettin canım opuyorumnanaktan
ipek şenay nasılsınız kızlar
gökce olumunekankayizsmile
Helal osun kızzz,ağrılara rağmen geldin görevinin başına delikafadulden Bak su yarım saat plates yapmış nalları dikttttiiii hihoyyyt Hala yook!mirmirmirmir
Kızzz Suuuuuu!Yoksa dün eşinden azarı yeyince bugün bilgisayar cezası mı verdi sana kocişin naniknanik Şeniz
kaydirigubbakcemile5 o bugün plates dışındada bayagı çalıştı bi ara pc başında bayılacaktı kaydirigubbakcemile3 zaten diodu bu gece kesin erken sızarım die bacaklarım titriyo dioduu eee bide çalışmaya start verilmesi lazım ben onun yerine bakarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar sordum da gözden kaçtı herhalde ya da bilen yokaklinialirimsmile kakaolu top tarifi bilen var mı hani minik minik oluyo hindistan cevizine falan batırılıyo.netten baktım o kadar çok değişik tarif var ki...
kızlar selam :) dün akşam diziden sonra gelcektim azcık ama eşim aniden rahatsızlandı ve hastaneye gittik sonrada eve geç geldik o yüzden gelemedimsanırım üşüttü çok kötüydü şimdi daha iyi çok şükür.. sabahta geceden uykusuz olduğum için uyudum anca gelebildim..beni merak etmişsiniz sağolun canlarımopuyorumnanaktan
kızlar selam :) dün akşam diziden sonra gelcektim azcık ama eşim aniden rahatsızlandı ve hastaneye gittik sonrada eve geç geldik o yüzden gelemedimsanırım üşüttü çok kötüydü şimdi daha iyi çok şükür.. sabahta geceden uykusuz olduğum için uyudum anca gelebildim..beni merak etmişsiniz sağolun canlarımopuyorumnanaktan
ben iyiyim canımcım bildigin gibi değişiklik yok bayanssulusmile
ben ii canım.günü yarıladık ya...sen nasılsın?
canım ben kakaolu olanını bilmiyorum hindistan cevizli olanını biliyorum sadece...
hintpare tarifi diye yazarsan bulursun :) cokacimcoook
geçmiş olsun canımcım :çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun Su'cum
su'cumm sen nasılsın canım
hintpare yazınca canım şerbetli olanlar çıkıyo.ben hani bisküvi ile yapılan basit şeylerden bahsediyorumboshayallersmile
haaaa evet doğru hintpare şerbetli oluyo.....valla bilmiyorum canım fisfisfis
komşunun kasesinin derdi düştü bana da.ne verilir ki kasede?CADIARZU
canım hintpareyi yaparken şerbetini fazla koymazsan kurabiye gibi oluyo vallahi ben denedim çok lezzetli![]()