kızlar merhaba...
ben kırmızıları gördüm maalesef...ama çokda üzülmedim :) biliyorsunuz çünkü hiç umudum yoktu bu ay...Yeni tarihim 17 şubat...
kızlar ben istanbulda toplantıda olacağım 10 gün kadar. O yüzden bu arada yazamayabilirim sizlere ama ara arada olsa girmeye çalışacağım topiciğimize :)
hazır İstanbul'a gelmişken İstanbullu arkadaşlarımıda görsem ya ne güzel olur :))
şimdilik kendinize çok çok iyi bakın. hepinizi çok seviyorum. umarım geldiğimde bol bol hamiş haberleri alırım....
Şekerim beklerim vallaaa ben şişli de çalışıyorum 4 leventte oturuyorum sen nereye geleceksen yaz yada özelden numaranı yolla ararım beklerim yanii
offffffff bende kist oldu yüksek ihtimal sol tarafım gene batıyooo
adet olayım dr. a gidicem zaten tüp bebek için görüşmeye
herhalde kisti yok etmek için ilaç veriri
öteki ay tüp bebeğe başlarız korkuyorummmmmmm akannehir
Topiğin ikinci tüpü geliyooooooo alkisalkisalkis kız ikiz doguralım madem o kadar para verioz laelaelaelaelae
Canımcım yazdılarını okuyorum;acayip moral depolamış gördüm seni...
:lepi:SÜPERRRRR :lepi:
ya smart sorma keyfim yerinde eskisi kadar takılmıyorum artık herşey Allahtan sositososito
Yanlız günüm geldikçe umutlanmaya başladım ki bu ay sadece 3 defa çalışabildim ohaoldumsmile ameliyat yasagım var diye ama 3 defanın 3 de yumurtaya denk gelmiş olabilir bakalım az kaldııı
Bu arada topiği ihmal ettin lütfen dön geri bugün suozdekle msn de de konuştuk smartta yok artık diye :sinifsinif: