Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle...Ve ben artık topiğe bebekle ,beklemeyle... ile ilgili konuyşmak için girmiyorum.Yakalanan güzel dostlukları kaybetmemk için burdayım. :lepi:
Arada konusu olursa o da konuşulur o kadar. vereliniortak![]()
aysulay canım görüşürüz iyi geceler :1hug:
iyi akşamlar kızlar
cnm ya .işallah bu dostlukları kaybetmeyiz.
uykucu eşimi yatırdımmirmirmirmir benimde canım sıkıldı belki kulüp uyumamıştır dedim
Gece tayfası aslında fire vermiş durumda ama canlanır sanırım birazdan.
Benim kociş de hep erken uyur garibim :S
ne yapsınlar evin tüm sorumluluğu onlarda
Yok yok bizim kızlardan Çiçeğim de de Pembe de de tek sorumluluk çaluşmak :roflol:
Yok başka yükleri işleri güçleri :roflol: E ona da dünden razılar zaten sırnaşık şey
Yok yok bizim kızlardan Çiçeğim de de Pembe de de tek sorumluluk çaluşmak :roflol:
Yok başka yükleri işleri güçleri :roflol: E ona da dünden razılar zaten sırnaşık şey
Aysu'cum da uyuyacağım dedi ama gidemedi bir türlü :))))
kendilerince tüm sorumluluk onlarda sanki ben ev hanımıyım ama çalışanlardanda kalır yanım yok![]()
:roflol::roflol:
kız geçen bana da demişsin öyle ama ben çıkmıştım burdan.
çıkış yapmadan direk kapatınca takılı mı kalıyor acaba isim..ben öyle yapmıştım..
Ev hanımı olmak da zor.Hani belki sizlerden bizden beklenenden istenenden çok daha fazla şey isteniyordur evin içinde bilemiyorum tabi. CADIARZU Ama çalışırken her şeyi planlı yapmak zorundasın yoksa mutlaka bir taraf ya eksik gidiyor ya da hiç gitmiyor.
selam kızlar size yazamıyorum çok fazla kusura bakmayın...,işten geliyorum öyle yorgun oluyorumki yatıkp uyuyorum sonra kalkıp bişeyler yiyorum geri uyuyorum:)
Bilmem!Sanmıyorum ama deneyelim.Bak şimdi bu mesajı gönderir göndermez çıkış yapmadan çıkacağım 5 dk sonra döneceğim bak bakalım adım aşağıda olacak mı....?
OK!