• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle öyle...Ve ben artık topiğe bebekle ,beklemeyle... ile ilgili konuyşmak için girmiyorum.Yakalanan güzel dostlukları kaybetmemk için burdayım. :lepi:
Arada konusu olursa o da konuşulur o kadar. vereliniortak :kahve:

cnm ya .işallah bu dostlukları kaybetmeyiz.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

:sm_cool: Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AnGElllL........................26 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Son düzenleme:
uykucu eşimi yatırdımmirmirmirmir benimde canım sıkıldı belki kulüp uyumamıştır dedim

MadeofHonor da son test sonucundan sonra girmedi hiç .Yoksa girdi de ben mi kaçırdım!???Bu da yanlış bir davranış aslına bakarsan ama neyse her şeyi de eleştirir olmayayım :)

Hani onun çok geç çıktı değer de düşüktü ya geç döllenmeden şüphelenmişti doktoru.Acaba öylemiymiş ve reglleri düzenli deil miymiş de geç dölllenme olabilmiş gibi sorularım oalcaktı ona ama NERDEEEEEEEEE :))))))

Yok yok bizim kızlardan Çiçeğim de de Pembe de de tek sorumluluk çaluşmak :roflol:
Yok başka yükleri işleri güçleri :roflol: E ona da dünden razılar zaten sırnaşık şey

kendilerince tüm sorumluluk onlarda sanki ben ev hanımıyım ama çalışanlardanda kalır yanım yok :delphin:

Yok yok bizim kızlardan Çiçeğim de de Pembe de de tek sorumluluk çaluşmak :roflol:
Yok başka yükleri işleri güçleri :roflol: E ona da dünden razılar zaten sırnaşık şey

:roflol::roflol:

Aysu'cum da uyuyacağım dedi ama gidemedi bir türlü :))))

kız geçen bana da demişsin öyle ama ben çıkmıştım burdan.
çıkış yapmadan direk kapatınca takılı mı kalıyor acaba isim..ben öyle yapmıştım..

kendilerince tüm sorumluluk onlarda sanki ben ev hanımıyım ama çalışanlardanda kalır yanım yok :delphin:

Ev hanımı olmak da zor.Hani belki sizlerden bizden beklenenden istenenden çok daha fazla şey isteniyordur evin içinde bilemiyorum tabi. CADIARZU Ama çalışırken her şeyi planlı yapmak zorundasın yoksa mutlaka bir taraf ya eksik gidiyor ya da hiç gitmiyor.

:roflol::roflol:
kız geçen bana da demişsin öyle ama ben çıkmıştım burdan.
çıkış yapmadan direk kapatınca takılı mı kalıyor acaba isim..ben öyle yapmıştım..

Bilmem!Sanmıyorum ama deneyelim.Bak şimdi bu mesajı gönderir göndermez çıkış yapmadan çıkacağım 5 dk sonra döneceğim bak bakalım adım aşağıda olacak mı....?
OK!

Ev hanımı olmak da zor.Hani belki sizlerden bizden beklenenden istenenden çok daha fazla şey isteniyordur evin içinde bilemiyorum tabi. CADIARZU Ama çalışırken her şeyi planlı yapmak zorundasın yoksa mutlaka bir taraf ya eksik gidiyor ya da hiç gitmiyor.

tabiki sizde haklısınız ama ev hanımı olmakta zor

Back
X