Canım çorba kesinlikle tokluk hissini artıtır.Sevmesen de her yemekten önce yemeye çalış.Bu makarna porsiyonunu küçülteektir.Artı ıspanakta bol demir var daha sık tüketmeye çalış çünkü hamilelikte demir çok düşüyor.İhtiyaccın olaak.
Bir de çorba için şunu söylemek istiyorum.Akşam evde içecek olursan mutlaka günlük yap çorbanı vitamin zenginliğini kaybetmemesi açısından.Bir de mercimek mutlaka katmaya çalış...
Ekmeğe geince UNUT.... Tamam vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama zaten gün içinde mutlaka bu telafi ediiyor.O yüzden bir de ekmek yiyerek depolamaya gitme.
Ben mesela,en son ne zaman ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile.![]()
smartcım ben tam bi çorba delisiyimdir çorbasız asla yemeğe başlamam şu an bile evimde
2 çeşit çorba var biri tahıllı dün annemden aldım öbürü tavuk sulu kendim yaptım
gece birden acıkınca çorba yiyorum ağır bişy yemediğim için mideme de zarar vermiyo
ama iş yerine gelen çorbalar afedersin nimete iğrenç denemz ama nasıl pişriyorlarsa
öyle kötü ki tadı yenmiyor öğle yemeğimde hiç ekmek yemiyorum onun yerine
pilav veya makarna yiyorum ama porsiyon diyosam çok değil öyle bi kaç kaşıklık
zaten sabah kahvaltımı yapıp aradada havuc veya meyve yediğim için öğle yemeğinde
pek acıkmış olmuyorum ıspanağı da severim ama yumurta katmışlardı yumurta koktu
en fazla 2-3 kaşık yiyebildim malum midemde bulanıyo opuyorumnanaktan
ve su içiyorum devamlı ekmeği sadece akşam yemeğinde birde haftasonu kahvaltısında yiyorum o kadar olsun canım birden bırakamam dimi sositososito sositososito sositososito
ve salata çok muhteşem salatalar yapıyoruz var ya eşimle öff vitamin deposu resmen :)