• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım çorba kesinlikle tokluk hissini artıtır.Sevmesen de her yemekten önce yemeye çalış.Bu makarna porsiyonunu küçülteektir.Artı ıspanakta bol demir var daha sık tüketmeye çalış çünkü hamilelikte demir çok düşüyor.İhtiyaccın olaak.

Bir de çorba için şunu söylemek istiyorum.Akşam evde içecek olursan mutlaka günlük yap çorbanı vitamin zenginliğini kaybetmemesi açısından.Bir de mercimek mutlaka katmaya çalış...

Ekmeğe geince UNUT.... Tamam vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama zaten gün içinde mutlaka bu telafi ediiyor.O yüzden bir de ekmek yiyerek depolamaya gitme.
Ben mesela,en son ne zaman ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile. :kahve:

smartcım ben tam bi çorba delisiyimdir çorbasız asla yemeğe başlamam şu an bile evimde

2 çeşit çorba var biri tahıllı dün annemden aldım öbürü tavuk sulu kendim yaptım

gece birden acıkınca çorba yiyorum ağır bişy yemediğim için mideme de zarar vermiyo

ama iş yerine gelen çorbalar afedersin nimete iğrenç denemz ama nasıl pişriyorlarsa

öyle kötü ki tadı yenmiyor öğle yemeğimde hiç ekmek yemiyorum onun yerine

pilav veya makarna yiyorum ama porsiyon diyosam çok değil öyle bi kaç kaşıklık

zaten sabah kahvaltımı yapıp aradada havuc veya meyve yediğim için öğle yemeğinde

pek acıkmış olmuyorum ıspanağı da severim ama yumurta katmışlardı yumurta koktu

en fazla 2-3 kaşık yiyebildim malum midemde bulanıyo opuyorumnanaktan

ve su içiyorum devamlı ekmeği sadece akşam yemeğinde birde haftasonu kahvaltısında yiyorum o kadar olsun canım birden bırakamam dimi sositososito sositososito sositososito

ve salata çok muhteşem salatalar yapıyoruz var ya eşimle öff vitamin deposu resmen :)

smart canım angell da regl olmuş silebilirsin idilcan da...

bu arada idil canım üzülme hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz maalesef :( sabredip beklicez başka çaremiz yok :((

İdilcan'dan haberim vardı ama Angellı duymamıştım.Ne zazmnadır görüşemedim ben onunla malesef girmediği için.

hayırlısı olsun ikisi içinde.

İdilcan'dan haberim vardı ama Angellı duymamıştım.Ne zazmnadır görüşemedim ben onunla malesef girmediği için.

hayırlısı olsun ikisi içinde.

evet canım ben de görmedim fatoş yazmış angell regl olmuş silin diye..

dilemma selam canım..

smartcım ben tam bi çorba delisiyimdir çorbasız asla yemeğe başlamam şu an bile evimde

2 çeşit çorba var biri tahıllı dün annemden aldım öbürü tavuk sulu kendim yaptım

gece birden acıkınca çorba yiyorum ağır bişy yemediğim için mideme de zarar vermiyo

ama iş yerine gelen çorbalar afedersin nimete iğrenç denemz ama nasıl pişriyorlarsa

öyle kötü ki tadı yenmiyor öğle yemeğimde hiç ekmek yemiyorum onun yerine

pilav veya makarna yiyorum ama porsiyon diyosam çok değil öyle bi kaç kaşıklık

zaten sabah kahvaltımı yapıp aradada havuc veya meyve yediğim için öğle yemeğinde

pek acıkmış olmuyorum ıspanağı da severim ama yumurta katmışlardı yumurta koktu

en fazla 2-3 kaşık yiyebildim malum midemde bulanıyo opuyorumnanaktan

ve su içiyorum devamlı ekmeği sadece akşam yemeğinde birde haftasonu kahvaltısında yiyorum o kadar olsun canım birden bırakamam dimi sositososito sositososito sositososito

ve salata çok muhteşem salatalar yapıyoruz var ya eşimle öff vitamin deposu resmen :)

Canım olayı toparladım diyorsan süper.Sevindim senin adına.Çorba sevmen de çok iyi ama daha önce de söylediğim gibi lütfen gülük olsun çorbaların.Zor biliyorum her gün taze bişeyler yapmak fakat diğer porsiyonlar küçüldüğündenya da olmadığından çorban çok daha önemli hale geliyor.

Salata dedin ya afederiniz ama ağzım sulandı yerimseniben Bayılırımmmm boolll çeşit ot dolu salatalara. alkisalkisalkis

Evet 14 şubat.Adetim bitince söyledim yeni tarihimi.Malum gecikmişti,psikolojim de bir kaç gün alt üst olmuştu.

Evet 14 şubat.Adetim bitince söyledim yeni tarihimi.Malum gecikmişti,psikolojim de bir kaç gün alt üst olmuştu.

Evet canım hatırlıyorum bu gelişmeleri ama hani yukarda görmeye alışmışız ya adını,yine direk yukarı bakmışım :)

Hiççççççççççççç can sıkmaya değmez.Boşveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.Onlar gelecekleri zamanı bizden çok daha iyi biliyor.

Ya diye diye getiriyorsunuz şu kırmızıları yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
Dur bakalım daha!Su da aynı modda.E,şubat ayını madeofhÇok üzgünüm çoookonorla mı kapatacağızbuyrunnnnnnnnn O da yanına arkadaş istiyooooooooooo sırnaşık şey

valla smartcım benim de gönlüm made of honor ı yalnız bırakmamaktan, onun yanında yer almaktan yana. Rabbim büyük olur mu olur yani :))))))))) bekleyelim görelim.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

valla smartcım benim de gönlüm made of honor ı yalnız bırakmamaktan, onun yanında yer almaktan yana. Rabbim büyük olur mu olur yani :))))))))) bekleyelim görelim.

Bir de herkes peşinden birini çekti :) E o da yapsın bir güzellik delikafadulden Alsın birinizi yanına :)
nrgss bir girdi sonra görene aşkolsun;e haliyle arkasından da kimseyi sürüklemedi... :oklava:

Canım olayı toparladım diyorsan süper.Sevindim senin adına.Çorba sevmen de çok iyi ama daha önce de söylediğim gibi lütfen gülük olsun çorbaların.Zor biliyorum her gün taze bişeyler yapmak fakat diğer porsiyonlar küçüldüğündenya da olmadığından çorban çok daha önemli hale geliyor.

Salata dedin ya afederiniz ama ağzım sulandı yerimseniben Bayılırımmmm boolll çeşit ot dolu salatalara. alkisalkisalkis

evet yavaş yavaş toparladım gibi şimdi hamiş de oldugum için yediklerime hali hazırda dikkat etmem gerekiyo ve ilaçlarımı almadan yemek yemem gerekiyo onun için daha düzenli çorba zaten 2 gün gidiyo çorbayı çok yapmıyorum bi yaptıgım akşam bi de ertesi akşam yiyoruz zaten çorba çabucak olan bişey ya böyle turp kırmızı lahana havuç rendeliyosun maydonoz soğan marul derken ımmm limon falan ayy ne güzel oluyo bazen de pesto sos ekliyoruz salatalara
öyle yakışıyo ki bi de ton balığı ekliyoruz arada bi o da güzel oluyo :)

İki ay gecikme yaşadım ...Bir de kürtajdan sonra olmayınca beş altı aydır...Sonunda doktora gittik.Eşimin spermiogramı normal çıktı.Benim de TSH ım normalmiş.Ama PROLAKTİN im yüksek çıktı.Bu da yumurtlamayı,hamileleği olumsuz etkiliyormuş.İlaç verdi doktor.Aynı zamanda tumurta takibi yapalım dedi.
Adetimin 11. günü çağırdı.Yani dün gittim. Yumurtlama günlerindesin dedi.Bugün itibariyle gün aşırı çalışın dedi.Cumartesi da dahil.... İki gün sonra çağırmama gerek yok,çünkü yumurta olgunlaşmış dedi.
Bu arada doktorum dedi ki;yumurtanın ömrü 24 saat;spermin 48 saatmiş.Bazen sperm 72 saate kadar da yaşayabilirmiş.
Böyle kızlar artık çok umutluyum.Sorunun kaynağını öğrendim sanırım.

kızlar meraba.ikigündür deli gb netten araştırıyorum..moralim bozuktu ama..bu işte birinci kuralın moral olduğunu birkez daha anladım..ikincisi doğal yollardan hamile kalanların hiçte az olmadığı..hayıt suyu ve bal.çörekotu,tarçın karışımı, adaçayı falan kullananların %99u memnun..sizden deneyen oldumu böyle bitkisel ürünler...

evet yavaş yavaş toparladım gibi şimdi hamiş de oldugum için yediklerime hali hazırda dikkat etmem gerekiyo ve ilaçlarımı almadan yemek yemem gerekiyo onun için daha düzenli çorba zaten 2 gün gidiyo çorbayı çok yapmıyorum bi yaptıgım akşam bi de ertesi akşam yiyoruz zaten çorba çabucak olan bişey ya böyle turp kırmızı lahana havuç rendeliyosun maydonoz soğan marul derken ımmm limon falan ayy ne güzel oluyo bazen de pesto sos ekliyoruz salatalara
öyle yakışıyo ki bi de ton balığı ekliyoruz arada bi o da güzel oluyo :)

Iceberg,dere otu,kuzu kulağı,roka,nane yaprağı... ve yazamadığım bir sürü ot daha.Bayılıyorum ot yemeye yaaa...nar ekşi ve sıvı sumak da kat.lezzetine lezzet katsın
Hepsi o kadar sağlıklı o kadar masum kiii..İnsanalr nasıl yemez anlamıyorumm.

Bir de herkes peşinden birini çekti :) E o da yapsın bir güzellik delikafadulden Alsın birinizi yanına :)
nrgss bir girdi sonra görene aşkolsun;e haliyle arkasından da kimseyi sürüklemedi... :oklava:

çok haklısın şekerim bence de yapsın bir güzellik. beni çeksin ben çekilirken birinin kolundan tutar kendimle beraber çekerim hemen merak etmeyin delikafadulden

bu arada herşeyin hayırlısı hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

beklemedeki arkadaşlardan naber

selam kızlar çok hastayım dün geceden beri titriyorum mafoldumben

geçmiş olsun tatlımmmm:1hug:

canım akşam birşey yoktu gece terle uyandım sonra da tir tir titredim sabaha kadar üşüttüm heralde :gitme: şimdi biraz daha iyiyim ama..ağrılarımda başladı geliyor kırmızılar :gitme:

arkadasımda böle hamile kalmıştı griple birden olmuştu 9 ay çekmişti ara ara kaydirigubbakcemile5

Fatoşum hoşgeldin :)))))

hoşbuldummmmmmmmmmmm aama çıkıcam toplantım var

Back
X