• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
burdayım burdayım sen yeni evlisin di mi,
hoppala bu nereden çıktı her 30 saniye msj yazabilirsin deyip duruyor bu akşam, yoksa ben girmeyeli beri adet mi değişmiş

evet cnm 6 aylık evlıyım 17sınde 6.ayımız bttı.temmuz 17 de evlendık hıç de korunmadık bebeiş yok sultan ....:gitme: sıkılıorum:gitme: doktora da gtıım 2 ay aralıkla bır şey yok sadece yumurtam tam buyumemış o kadar doktor anne olmaman için sebep yok dedı . takmadan cınsel hayatna fdevam et dedı o kadar... ben de ole yapıorum ama ınsanız takıoruz yaa:gitme::gitme:

Son düzenleme:
suozdek, the_fts, tweety3283
kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor yaaaaa

geldimmmmmmm okuyordum yaa bide evde misafir var ama ben yazıom işte :)))

geldimmmmmmm okuyordum yaa bide evde misafir var ama ben yazıom işte :)))

fatoş selam, e komşuların görmüyor mu seni, onlar görmeden mi yazıyorsun, görseler anlamazlar mı yoksa, he belki konunu biliyorlardır öyle mi

ay kızlar sizin günleriniz aynıymış ya, ne güzel birlikte beklemek di mi....
Fatoş senin ameliyat da kaldı ya, sen kist çıktıktan sonra bir kez adet oldun di mi ilaçla, ondan sonraki ilk adetini bekliyorsun değil mi, ay pardon yani beklemiyorsun....

evet canım aynı gün ikimizin ama ben erken olacağımı biliyorum o yüzden fatoş tek devam edicek yola kaydirigubbakcemile3

nasip kısmet su, orası hiç belli olmaz tatlım, sen kafanı takma, sitede neler okuyoruz herkesin bir hikayesi var, önemli olan hayırlısı ne ise o bize yakın olsun, allah bizi de hayırlısına çevirsin, yok değilse uzak olsun....

diziyi izlediniz mi bu akşam, yuva yıkanın yuvası olmaz dediydi ya Ali Rıza bey Şevket'e kızdı hani, kötü de olsa iyi de olsa bir yuvayı yıktın sen demişti, o cadı da gitti inşaatı yaktı işte, sanki sona doğru gelmeye başladı gibi di mi, çünkü daha önceden oğuz demişti ya Leyla'ya gerekirse o evinizi bile geri alırım diye, nasıl çıkıyor şimdi,

işte sanki bizim hayatımız da böyle, ne yazıldıysa önceden onu görüyoruz kızlar, ben bir haftadır bu şekilde oyalanıyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum, nasıl iyi di mi ama.....

bizim de bilmediğimiz bir senaryomuz var ve vakti saati geldiğinde yazılanı oynuyoruz bilmeden.....

nasip kısmet su, orası hiç belli olmaz tatlım, sen kafanı takma, sitede neler okuyoruz herkesin bir hikayesi var, önemli olan hayırlısı ne ise o bize yakın olsun, allah bizi de hayırlısına çevirsin, yok değilse uzak olsun....

tabiki de canım hayırlısı neyse o olsun tek dileğim bu :Saruboceq:

oooo, pembecim de gelmiş, onunla konuşmadım ne zamandır,
pembe ne yapıyorsun çalışmalar nasıl gidiyor..:kedi::kedi:

Back
X