hosbuldum canım..ne zamandır yoktun ıyısın dımı..hoşgeldin çiçek.... selam sana da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum canım..ne zamandır yoktun ıyısın dımı..hoşgeldin çiçek.... selam sana da
fatoş selam, e komşuların görmüyor mu seni, onlar görmeden mi yazıyorsun, görseler anlamazlar mı yoksa, he belki konunu biliyorlardır öyle mi
ay kızlar sizin günleriniz aynıymış ya, ne güzel birlikte beklemek di mi....
Fatoş senin ameliyat da kaldı ya, sen kist çıktıktan sonra bir kez adet oldun di mi ilaçla, ondan sonraki ilk adetini bekliyorsun değil mi, ay pardon yani beklemiyorsun....
evet canım aynı gün ikimizin ama ben erken olacağımı biliyorum o yüzden fatoş tek devam edicek yola kaydirigubbakcemile3
selam kıslarrrr......sucum cok cok gecmıs olsun canım....
cicegim hoşgeldin canım
selam canımm çok sağoll :1hug:
dün gece yazdıklarını okudum umarım sen de iyisindir canımcım :teselli:
saol canım aynen devam bu ay beklemıyorum yanı oohhhh rahatım ben aslında ıyı oldu yaaaa..bıraz mola vermıs oldum..:kedi:
Canım ben de mesajlarını okudum geşmişe bakınırken..
Takma kafana..Oluyor öyle arada gürültü ,patırtı.. Bu ay da rahat rahat takılırsın işte
Bu arada twetty hep aşağıdasın ama gözümüzden kaçıyo sanmananiknanik
hosbuldum canım..ne zamandır yoktun ıyısın dımı..
ya kızlar benim çıkmam lazım, ama yine geleceğim siz yazın ben okurum gelince, bye....
ama sımdı yookk
inmicem işte inemicem :gitme:yaaa bak ay başında ne anlştık sen ineceksin aşağı ben şubat sonu gelcemmmmm alsanaalsanasmile
Suuuu benim 5dk sonra 2. çalışmada 10 günü giriyooooo :Saruboceq: sempatiksalakcinni
saol canım aynen devam bu ay beklemıyorum yanı oohhhh rahatım ben aslında ıyı oldu yaaaa..bıraz mola vermıs oldum..:kedi:
iyi diyeyim belki iyi olurum çiceğim, aslında iyi değilim en son sat benim 6 ocaktı ya ben 21 ocakta tekrar regl oldum 15.günde, yeni bitti, geçen dr ye gittim, tahlillerim falan yapıldı, menopoz eşiğindeymişim, tekrar kistim oluşmuş, yumurta rezervlerim azalmış sadece bir yumurta olmuş bu ay da bakalım kist sağda, yumurta solda, ya bir şey sorayım sen bilir misin acaba, benim adetin 5. günü 13 mm di yumurta çok mu erken bu büyüklükte olması yani normalde 20-22 mm de çatlıyormuş acaba benim kaçıncı gün çatlama olayı olabilir ki, sen anlıyormusun bu takip meselesinden dr bir daha adetin gelene kadar bekle dedi bana...