ufff evet yaaa 54-55 geçemezdim ama geçtim :gitme: ya regli öncesi şiştim birazda açıldı iştah ama toparlarım die düşünüyorum sanırım yaniiiiCADIARZU
Bence de toparlarsın;ben erkenden tedbir al diye söyledim canımcım olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufff evet yaaa 54-55 geçemezdim ama geçtim :gitme: ya regli öncesi şiştim birazda açıldı iştah ama toparlarım die düşünüyorum sanırım yaniiiiCADIARZU
hoppp geldimmmm....
smart su kaynatmışsınız yine oku oku bitmedi geç kaldım mı yoksa erkenmş geldim bugün kociş yok annesi davet etti keyfim pek yoktu o gitti yalandan fuardayım dedik
bende nescafemi yaptım çekirdek çitliyomm suuu hadi gelll :)))
Topiğin bekçisi bile yok yaaaaaaaaa :)))
ya su nerede ki ?
aaaa cevap yazdık okumadan gittimi?
Daha neler naniknanik kız ben tatlı bişey bile yemem gece gece deli miyim!!! Ama eşim yerken canım çekti;manyak gibi!!!!
Br de bisküvi hem de sütleeeeeeeee....Offff,ne güzel depolar vücutta gece gece :)
Ama ben öirkin şişko ve yaşıyım;neden olasın değil mi canımcım :sm_cool:
çok çikin çookk!! :))) sen yesen ne olceekk, depolasın azcıkk![]()
ay ben bilimsel yöntemlere geçicem bu ay test alıcam valla...olmuyo sürekli çalış çalış...cociş hastaaa oldu walla :dance:
kaydirigubbakcemile5 zaten bu ay çok bilimsiz çalıştım bakalım hayırlısı ya biz çok takılıyoruz aslında yani ben düşünüğyorum 2,,5 yıldır test yapmadıgım 1 ay yok tamam hastaymışım ama önceden kist yoktu
geldim geldimmmmmmm
bekçi diye benden mi bahsediyordun kız :roflol:
geldim geldimmmmmmm
bekçi diye benden mi bahsediyordun kız :roflol:
Ama gülüm sendeki performansa da can mı dayanırdı delikafadulden Normal adamın hasdelikafaduldena olamsı ;çalışamadınız mı bu akşam da yoksa ?çok çikin çookk!! :))) sen yesen ne olceekk, depolasın azcıkk![]()
ay ben bilimsel yöntemlere geçicem bu ay test alıcam valla...olmuyo sürekli çalış çalış...cociş hastaaa oldu walla :dance:
Ya yok test yapmak kötü bişey değil;sonuçta bir gebelik varsa artık daha dikkatli olmak gerektiğinden ne kadar erken öğrenilirse o akdar kar diye düşünüyorum ben de.
Ama tabi her gün bebek fikriyle yatıp kalkmak çok yanlış....Biz bu ay çalışma falan yapmıyoruz zaten.O yüzden rahatım.
ohhh beeee nerdesin sen :mymeka:
bekçiyim demiyormuydun olumunekankayizsmile sen geldin gelene kadar topiği korudum ee şimdi gitme vakiti kociş geldi
Bence evet :)
ohhh beeee nerdesin sen :mymeka:
bekçiyim demiyormuydun olumunekankayizsmile sen geldin gelene kadar topiği korudum ee şimdi gitme vakiti kociş geldi
Ama gülüm sendeki performansa da can mı dayanırdı delikafadulden Normal adamın hasdelikafaduldena olamsı ;çalışamadınız mı bu akşam da yoksa ?
Teste gelince ;e onu da denedim biliyorsun günü bile tutturmuşum.tecrübeyle sabitledik;ama sonuç NE KIRMIZILIM SANA YANDI CANIIIMMMMMdelikafadulden
Tam da ekip tamamlanıyordu caım yaa;çiçeğim de geirdi birazdan.Sen tabi onunla pek denk gelemiyorsun;gelsen inan seversin onu da.
kaydirigubbakcemile3 kızzz ikimiz bekçiyiz ben yokken sen sen yokken ben :roflol:
nereye gidiyosun kızz acsık kaynatalım :))
selam kızlarrrr hepinize sositososito
o deminden beri gideceğim diyordu da zor tuttum :)kaydirigubbakcemile3 kızzz ikimiz bekçiyiz ben yokken sen sen yokken ben :roflol:
nereye gidiyosun kızz acsık kaynatalım :))
selam kızlarrrr hepinize sositososito
Yok canım ben horon testlerimi yaptırdım geçen ay sıkıntı çıkmadı.Eşim sperm sayımına gidecekti;gidrim demişti hiç sesi çıkmıyoooo....E,bebişi isteyen de o.tutup yalvaramam deil mi hadi giit diye....Çalışmıyourz da zaten.ortada problem edecek bir durum kalmadı şu aşamadasen bu ay doktora gidecektin ne oldu ?
o deminden beri gideceğim diyordu da zor tuttum :)
Yok canım ben horon testlerimi yaptırdım geçen ay sıkıntı çıkmadı.Eşim sperm sayımına gidecekti;gidrim demişti hiç sesi çıkmıyoooo....E,bebişi isteyen de o.tutup yalvaramam deil mi hadi giit diye....Çalışmıyourz da zaten.ortada problem edecek bir durum kalmadı şu aşamada
:roflol:
Yok canım ben horon testlerimi yaptırdım geçen ay sıkıntı çıkmadı.Eşim sperm sayımına gidecekti;gidrim demişti hiç sesi çıkmıyoooo....E,bebişi isteyen de o.tutup yalvaramam deil mi hadi giit diye....Çalışmıyourz da zaten.ortada problem edecek bir durum kalmadı şu aşamada
:roflol: iyi yapmışsın kız ben normalde erken gelirdim de annemdeyim o yüzden gelemedim :))