• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay yatıcam dedim gidemedim yazdığını görünce
kız fatoş bak bu konu doğru olabilir, ben de geçen hafta regl düzensizliği için duymuştum arı sütü, polen, bal karışımını eşime aldırdıydım aktardan, yaklaşık 10 gündür yiyorum sabah akşam birer kaşık
ben de çok zor çalışırdım, hani bebek istemezken haftada bir zorla bazen 15 de bir olurdu kavga dövüş o da
ama şimdi çalışma var diye zoraki oluyor o da ama şu birkaç gündür öyle değil, mesela ben iki gün üst üste çok nadir isteyerek çalıştım şimdiye kadar, sadece bebek için gönülsüz olurdu bundan önce ama bu iki gündür öyle değil gerçekten keyfi ve güzel oluyormuş böyle sahiden
hem var ya artık öyle çok üşümüyorum da içimin titremesi de geçti,
gerçekten bal, polen, arı sütü mü böyle yaptı bilmiyorum, ama mesir macununu da ben daha önce düşündüydüm isteksizlik için işe yarar belki sen de denese

hadi kızlar bu sefer cidden kaçtım ben bye öptüm hepinizi

dur benim kırmızılar bi gelsin gitsin alıcam o macunu ayy düşünsene bu ay kocişe ben saldırıyormuşum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnn!!!!nasılsınız bakim?fatoş canım senin kırmızılar gelmedimi kahverengi lekelenmeden sonra?

Günaydın canlarım opuyorumnanaktan
Hemen bi geçmişi okuyup geleyim, hafta sonu hiç giremedim malum yerimseniben

Seni öpmeye başlamadı mı daha :roflol: Bak Su'nun eşi icraat peşinde :) PC yi de kapattırdı kıza ohh missss :roflol:

kızz dün aniden çıkmak zorunda kaldım ama senin düşündüğün gibi değil :)
saat geç olunca eşim de kapat artık dedi biraz kızdıda ondan :(( uyurken saatten haberi olmuyordu dün de eve geç gelince kestirmedi o yüzden fazla kalamadım :))

herkese günaydınnnnnnnn kızlarr a.s.

Ay bayağı uzundu, atlaya atlaya geldim valla, inş. bişey kaçırmamışımdır boshayallersmile
Bu arada cuma günü ben gittikten sonra ilk gece hikayeleri anlatılmış bakıyorum :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bayankarasu, ay_she+, cngemn+, ipek26+, naneseker+, senayburge+, suozdek+, the_fts+
Ay bütün arkidişlerim burdaymış ne güsel zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
Ay bayağı uzundu, atlaya atlaya geldim valla, inş. bişey kaçırmamışımdır boshayallersmile
Bu arada cuma günü ben gittikten sonra ilk gece hikayeleri anlatılmış bakıyorum :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ay tabii.sen kaçırdın o da çok zevkliydi.seninkini de dinlemek isterdik.kaydirigubbakcemile3 cuma günü sapıttık da birazaklinialirimsmile

:1no2: bilmiyorum şekercim geldimi gelmedimi artık bilmiyom ama umudum yok 3 marta indim listede

hayırlısı olur inşallah canım sen kendini sıkma strese sokma yeter...biliyosun öle olunca daha çok gecikiyor...

Günaydın canlarım opuyorumnanaktan
Hemen bi geçmişi okuyup geleyim, hafta sonu hiç giremedim malum yerimseniben

günaydın canım... :1hug:

kızz dün aniden çıkmak zorunda kaldım ama senin düşündüğün gibi değil :)
saat geç olunca eşim de kapat artık dedi biraz kızdıda ondan :(( uyurken saatten haberi olmuyordu dün de eve geç gelince kestirmedi o yüzden fazla kalamadım :))

herkese günaydınnnnnnnn kızlarr a.s.

günaydın sanada canım...:1hug:

bayankarasu, ay_she+, cngemn+, ipek26+, naneseker+, senayburge+, suozdek+, the_fts+
Ay bütün arkidişlerim burdaymış ne güsel zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ewet hepimiz burdayız kimimiz eksik olsada opuyorumnanaktan

ay tabii.sen kaçırdın o da çok zevkliydi.seninkini de dinlemek isterdik.kaydirigubbakcemile3 cuma günü sapıttık da birazaklinialirimsmile

Ben ilk gecemi anlatırsam yine çok gülersiniz heralde :kedi: biz ilk gece beceremedik de o işi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Ben ilk gecemi anlatırsam yine çok gülersiniz heralde :kedi: biz ilk gece beceremedik de o işi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 anlatsana kız,şu yeni başlayan sıkıcı ptesi sendromu hafiflesin bari biraz.Hakketten çok zor ilk gece yaa...öle dışardan görüldüğü gibi asla değil.ben de ağlıyordum resmen:kedi:

Back
X