H
hayatmayatmeselesi
Ziyaretçi
Günaydın Şekerler
günaydın hoşgeldin idilcan... a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Şekerler
e sebebi belli senin yumurtlama zamanın geçmedi mi birazcık ara versenizbilmiyorumkismile
adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar
adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar
Günaydin kizlar...Bisi sorcamda ben suan rglim iki gün gecikti fakat rgl günüm gelmeden bigün önce test yapmistim negatif cikmisti. Acaba yinede hamile olabilirmiyim yani hala umut tasiyabilirmiyim sonucta hic gecikmezdi ama bugün 2 gün oldu. Tekrar test yapmaya korkuyorum..
Günaydin kizlar...Bisi sorcamda ben suan rglim iki gün gecikti fakat rgl günüm gelmeden bigün önce test yapmistim negatif cikmisti. Acaba yinede hamile olabilirmiyim yani hala umut tasiyabilirmiyim sonucta hic gecikmezdi ama bugün 2 gün oldu. Tekrar test yapmaya korkuyorum..
Hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalım
cngemn nasılsın bugün?
idil canım ben nugun çok pozitifim şükürler olsun ki iyiyim sen naıslsın tatlım
Yerinde olsam hemen bi tast daha yapardım delikafadulden
canım zaten testi adet gecikmesinden bir kaç gün sonra yapman lazım....önce yaparsan negatif çıkar sen şu an bir test daha yap bence
Dün gece sonuncuydu zaten, artık çalışmalar bitti, canımız ne zaman isterse yerimseniben ama uzun süre istemicez gibi görünüyo :bbo: çalışmaktan başımız döndü beeeeehhhh akannehir
valla bende pozitifim bu aralar.......eşimle çalışmalara başladık hergün adetime kadar çalışacaz anasını satıyım...hesap kitap dinlemicem bu sefer yok yumurtlama günü yok yerleşme günü filan dinlemicem valla...........
bu sefer de olmazsa...................................mafoldumben mafoldumben
Bende yapardim aslinda ama korkuyorum tekrar negatif cikar diye :sinifsinif:
Yarin alirim belki persembe yaparim bakalim.
günaydınnnnn
öğlen oldu ama olsun