• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
e sebebi belli senin yumurtlama zamanın geçmedi mi birazcık ara versenizbilmiyorumkismile

Dün gece sonuncuydu zaten, artık çalışmalar bitti, canımız ne zaman isterse yerimseniben ama uzun süre istemicez gibi görünüyo :bbo: çalışmaktan başımız döndü beeeeehhhh akannehir

adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar

Günaydin kizlar...Bisi sorcamda ben suan rglim iki gün gecikti fakat rgl günüm gelmeden bigün önce test yapmistim negatif cikmisti. Acaba yinede hamile olabilirmiyim yani hala umut tasiyabilirmiyim sonucta hic gecikmezdi ama bugün 2 gün oldu. Tekrar test yapmaya korkuyorum..

adetıme 3 gun var test yaptım cok sılık bı cızgı vardı öel pembede durmuodu cızgı testın ıcını acıp baktım ısıga tutunca daha belllı oluo hamılemıyımdır sızce kızlaaar

Umarım hamilesindir canım, bi de adet gününde bi test daha yap, daha belirgin çıkarsa hamilesindir yerimseniben

valla bugüne kadar bi kere test yaptım hayatımda o da direk bir çizgi çıktı....sana yardımcı olamıcam ama biraz bekle sonra bir test daha yaparsın

Günaydin kizlar...Bisi sorcamda ben suan rglim iki gün gecikti fakat rgl günüm gelmeden bigün önce test yapmistim negatif cikmisti. Acaba yinede hamile olabilirmiyim yani hala umut tasiyabilirmiyim sonucta hic gecikmezdi ama bugün 2 gün oldu. Tekrar test yapmaya korkuyorum..

Yerinde olsam hemen bi tast daha yapardım delikafadulden

canım zaten testi adet gecikmesinden bir kaç gün sonra yapman lazım....önce yaparsan negatif çıkar sen şu an bir test daha yap bence

idil canım ben nugun çok pozitifim şükürler olsun ki iyiyim sen naıslsın tatlım

valla bende pozitifim bu aralar.......eşimle çalışmalara başladık hergün adetime kadar çalışacaz anasını satıyım...hesap kitap dinlemicem bu sefer yok yumurtlama günü yok yerleşme günü filan dinlemicem valla...........

bu sefer de olmazsa...................................mafoldumben mafoldumben

Dün gece sonuncuydu zaten, artık çalışmalar bitti, canımız ne zaman isterse yerimseniben ama uzun süre istemicez gibi görünüyo :bbo: çalışmaktan başımız döndü beeeeehhhh akannehir

canım yaa biz geçen ay seninle aynıydık be gülüm ama sen şimdi 17 ocak yazmış ben 10 ocak yazdım:)) bir yerde terslik varr

valla bende pozitifim bu aralar.......eşimle çalışmalara başladık hergün adetime kadar çalışacaz anasını satıyım...hesap kitap dinlemicem bu sefer yok yumurtlama günü yok yerleşme günü filan dinlemicem valla...........

bu sefer de olmazsa...................................mafoldumben mafoldumben

aaaa böle konuşma be tatlımm ayrıca böle sitresli çalışırsan olmaz ki bayan rahat olacak zevk alacak ki sipercikler rahatlıkla ilerleyecek yollarına dimi ama

kızlar size bişey sorucam, küçük küçük kakaolu toplar oluyo ya yapmasını bilen var mı ondan?Ya komşuların hepsi aşure vermiş,kaseye ne koyucam bilmiyorum.

Back
X