• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN :)

hoşgeldin şekerr :) evet öyle oldu bugunde :D

hamdolsun iyiym senaycım sende iyisindir inşallah

ben samsun-bafralıyım :)

hoşbuldum canım:)) aaa sendemi samsunlusun!! ne güzel bende samsun merkezliyim evlendim ankaraya geldim 10 aydır burdayım ama samsunu çok özlüyorum:(

İnşallah öyledir canımcım yaa :Saruboceq: ama sen yine de kendini çok dinleme bence, kendini çok kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğrarsan biz de çok üzülürüz biliyosun :teselli:
Ben şimdi grip mrip diyorum ama o işin şakası tabi, bu ay kesinlikle kendimi dinlememeye karar verdim, olursa sürpriz olsun inşallah sana da yerimseniben

evet yaaa bende öle diyorum kendime ama işde şeytan dürtüyo diğer tarafdannnnn ama inş Hamişizdir kısss ne güzel olurrr şubat ugursuz diyoruzya sonlarına doğru patlama yaparızzz

ayy herkes kocasına aşık galiba burda.ne güzelkaydirigubbakcemile3

ay evet yaa opuyorumnanaktan

biz alışmışız iki kişi evin içinde oynaşmaya tamam mı şimdi görümcemin var evde

unutuyoruz onun oldugunu böyle çok rezil oluyoruz yaa :kedi: :kedi: :kedi:

kız da nasıl gülüyo bizim o şaşkın utanmış halimize var ya görmen lazım

ay tahmin edebiliyorum.öyle çok zor olur ya.ne zaman gidecek görümcen?

hoşbuldum canım:)) aaa sendemi samsunlusun!! ne güzel bende samsun merkezliyim evlendim ankaraya geldim 10 aydır burdayım ama samsunu çok özlüyorum:(

Ay kızlar hadi samsuna gelin de buluşalım boshayallersmile millet istanbulda buluşma planları yapıyo, biz de samsunda buluşalım ne güsel olur zemuszemus

Ben de Samsunluyum ben de ben de olumunekankayizsmile

oo baya varmışız :)

günlük hayatta pek samsunluya rastlamadıgım için şaşırıyorum böyle görünce :)

evet samsun merkez çok güzel teyzem orda kalıyo anaokulunda çalışıyo :)

hele o sahil unutamıyorum ya cennetten bir manzara gibiydi karadeniz öyle güzel

gözüküyodu ki :) bende ne zamandır gitmiyorum özledim valla :) yazın kocişi de kapıp

bi gezelim diyoduk.....bebişle artık ne kadar gezebilirsek :)

ayy sölemesi ayıppp eşim gögüslerime bayılır öle tutar uyur bazennnnbence çok dokunmakdan büyüyolarrr:kedi::kedi::kedi:

Hahahahaha aynen valla :roflol: :roflol: :roflol: bizimki de hiç elini çekmiyo ordan kaydirigubbakcemile3
Hatta prolaktin göğüslerin çok uyarılmasından da yükselirmiş diye okudum nette biyerde, diyorum kocişe oynuyon oynuyon sonra prolaktinim yükseliyo :mymeka:

kızcıgaz ayy ben nereye geldim diyodurrrr:roflol::roflol:

gözüküyodu ki :) bende ne zamandır gitmiyorum özledim valla :) yazın kocişi de kapıp

Gelin tabi kıs, son azmanlarda daha da değişti, güzelleşti samsun, sahili harika oldu, bayılacaksın geldiğinde valla yerimseniben

hemde nasıl aşığız kocamıza opuyorumnanaktan benim 10 ay oldu evleneli ama ilk günlerdeki gibiyiz hala...deli gibi seviyoruz deli gibi arzuluyoruz birbirmizi..inşallah bir ömür kocalarımızla bu duygulardan hiçbirşey eksilmez... :lepi:

hangi ay doğum yapcan sen ayşecik?

Hahahahaha aynen valla :roflol: :roflol: :roflol: bizimki de hiç elini çekmiyo ordan kaydirigubbakcemile3
Hatta prolaktin göğüslerin çok uyarılmasından da yükselirmiş diye okudum nette biyerde, diyorum kocişe oynuyon oynuyon sonra prolaktinim yükseliyo :mymeka:

aaa gerçekden mi ben bilmiyordum ben ölçdürmedim henüz ama şubat 22 de doktora gidiyorum artık ölçdürelim bakalım nelerimiz var bizimde inş bişey çıkmaz. yada inş ayın 22 sinde çocuk olmuyor diye değilde bebişim nasıl diye giderim doktoraaa :Saruboceq:

hemde nasıl aşığız kocamıza opuyorumnanaktan benim 10 ay oldu evleneli ama ilk günlerdeki gibiyiz hala...deli gibi seviyoruz deli gibi arzuluyoruz birbirmizi..inşallah bir ömür kocalarımızla bu duygulardan hiçbirşey eksilmez... :lepi:

herkes aynı demek kikaydirigubbakcemile3inşallah canım inşallah bi ömür sürer bu aşk.:Saruboceq:

aaa gerçekden mi ben bilmiyordum ben ölçdürmedim henüz ama şubat 22 de doktora gidiyorum artık ölçdürelim bakalım nelerimiz var bizimde inş bişey çıkmaz. yada inş ayın 22 sinde çocuk olmuyor diye değilde bebişim nasıl diye giderim doktoraaa :Saruboceq:

İnşallah canımcım :Saruboceq:

Ay kızlar hadi samsuna gelin de buluşalım boshayallersmile millet istanbulda buluşma planları yapıyo, biz de samsunda buluşalım ne güsel olur zemuszemus

ben her ay gelirim samsuna opuyorumnanaktan eger bu hafta sonu güzel olursa hava samsuna gitmeyi düşünüyoruz...
ewet suan samsun daha bi güzel harikalar diyarı diyorum ben oraya zemuszemus
buluşalım valla ne süper olur ama dimii... :lepi:

Amin canımcım :Saruboceq:
Benim annemle babam 29 yıllık evli ve hala çok aşıklar birbirlerine, çocuklarının yanında bunu göstermekten de hiç utanmazlar, biz de öyle aşk dolu bi ortamda büyüdüğümüz için ben de kocişle aynıyım şimdi, inş. uzun yıllar sonra çoluk çocuğa karışınca da aynı kalırız kızlar :lepi:

ay tahmin edebiliyorum.öyle çok zor olur ya.ne zaman gidecek görümcen?

ya görümcem bana yardım etmek için geldi işten gelince çok bitkin yorgun oluyorum

diye :) bi engeli yok bize hatta çok şeker kız var ya görsen 19 yaşında

eşime diyorum dikkat et gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimini etkilemeyelim

rtük kapatır heee diyorum sempatiksalakcinni

ayy sölemesi ayıppp eşim gögüslerime bayılır öle tutar uyur bazennnnbence çok dokunmakdan büyüyolarrr:kedi::kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3 benim bekarken küçüktü uff ya niye küçük fln diyodum

evlendim 1-2 ay sonra kzıkardeşim diyoki göğüslerde büyümüş he ellendikçe büyyo ya

diyo gülüyo zilli bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X