• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ay kızlar, bu ay kimler kocişine sevgililer günü hediyesi verebilecek acaba bilmiyorumkismile
Ben çok istiyorum ama bu ay kendimi çok kaptırmicama söz verdim, kendimi tutmaya çalışıyorum yaaa bilmiyorumkismile

aaa bak hemne hayal bile ettim küçük kutunun içinde çizt çizgili gebelik testi vercem ama önce gözlerini yumucakkk sonra elni göbişime koydurup öyle vercemmm.inş RABBİM hayal etmesi bile çokk güzelll

aaa bak hemne hayal bile ettim küçük kutunun içinde çizt çizgili gebelik testi vercem ama önce gözlerini yumucakkk sonra elni göbişime koydurup öyle vercemmm.inş RABBİM hayal etmesi bile çokk güzelll

Evet yaaa inşallah boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Ben hiç düşünmedim yaa bilmiyorumkismile, nedense bu ay en güsel hediyeyi verecekmişim gibi geliyo boshayallersmile

ayy inşallah canım ya...bende düşünüyorum ne alsam diye ama daha bişey bulamadım...orjinal bişey olsun istiyorum:))
ayy keşke bebek müjdesi verebilsek ne süper olurdu ama... zemuszemus

Çünkü birbirine aşık bir çift için en güsel hediye birbirleridir :asigim: :asigim: :asigim:

yaa benim eşim 14 şubatlarda hediye almaz genelde kutlamayıda sevmez herkesin kendine özgü 14 şubatları varr der mesela bizimki 25 ocak ilk tanıştıgımız tarihh bizim sevgililer günümüz o gündür falan derrr hediye beklemiyorum yanii benn ee o öle düşününce bende almam tabikiiii

QUOTE=bayankarasu;11406640]Ben hiç düşünmedim yaa bilmiyorumkismile, nedense bu ay en güsel hediyeyi verecekmişim gibi geliyo boshayallersmile [/QUOTE]
karasu sen bugün bana pozitif pozitif konuştun.. sen öyle diyince yine umutlarım kıpraştı..aynı şeyi bende düşündüm..bişey varsa en güzel hediye o olur heralde..biraz umutlandım ama...yinede kaptırmamak lazım...:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
saol canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... opuyorumnanaktan

sende çok saol canım benim....saolsunlar düşünmüş göndermişler....
eşimden daha bişey görmedim akşama süprizi oldugunu biliyorum sadece opuyorumnanaktan

nasıl bir süpriz seni bekliyoo acabaaa.sen şimdi hemencicek akşam olsun istiyorsundır

vayyy çok güzel düşünmüşsün canım...süper fikir... :lepi:

ayy inşallah canım ya...bende düşünüyorum ne alsam diye ama daha bişey bulamadım...orjinal bişey olsun istiyorum:))
ayy keşke bebek müjdesi verebilsek ne süper olurdu ama... zemuszemus

Ya ben listeye geçen ay 17sinde oldum diye 17 Şubat yazdırdım ama , eğer tahmin ettiğim gibi 15. gün yumurtlamışsam, 14 şubat tam adet günüm oluyo, o gün test yapsam çıkar mı ki bilmiyorumkismile belki de çıkmaz bilmiyorumkismile

yaa benim eşim 14 şubatlarda hediye almaz genelde kutlamayıda sevmez herkesin kendine özgü 14 şubatları varr der mesela bizimki 25 ocak ilk tanıştıgımız tarihh bizim sevgililer günümüz o gündür falan derrr hediye beklemiyorum yanii benn ee o öle düşününce bende almam tabikiiii

bi de zaten ihtiyacımız olan ve beğendiğimiz şeyleri alıyoruz.biz yılbaşında da almadık birbirimize sadece onun çok beğendiği bi çanta vardı yılbaşından 1 hafta önce onu aldık ona ben de "say bunu yılbaşına"diye takıldım.ben çok güzel bi tablo beğendim onu sadece 14 şubat anısına almayı düşüyorum.arkasına da tarih falan atarım,birlikte beğendiğimiz evimiz için bişey almış oluruz.

nasıl bir süpriz seni bekliyoo acabaaa.sen şimdi hemencicek akşam olsun istiyorsundır

ayy hemde nasıl istiyorum hemen akşam olmasını bi bilsenn:))çok heyecanlıyım nelerin bekledigini bilemiyorum eyvahedigeldismile :))

ayy hemde nasıl istiyorum hemen akşam olmasını bi bilsenn:))çok heyecanlıyım nelerin bekledigini bilemiyorum eyvahedigeldismile :))

Eminim çok güsel olucak yerimseniben tabi sonra da depreeeeeeeeeeeeeeeeeeeem delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ya ben listeye geçen ay 17sinde oldum diye 17 Şubat yazdırdım ama , eğer tahmin ettiğim gibi 15. gün yumurtlamışsam, 14 şubat tam adet günüm oluyo, o gün test yapsam çıkar mı ki bilmiyorumkismile belki de çıkmaz bilmiyorumkismile

ya tatlım çıkar belkim ama çıkmayıncada insan biyo tatmam yok ama bide diyoki acaba erken mi yapdımm o yüzden bence beklenene adet tarihi geçdikden sonra test yapmak en mantıklısı ben mesela sabah diyorum kendi kendime test yapsam çıkarmı ama düşünüyorum sonra ee yapsam negatif çıkarsa ne olcak acaba erken mi sonra dicem kesin erken pozitif çıksa acaba dogrumuuu??? yani sorular hiç bitmiyoooo

merhabalr kızlar benım sol göğsümün ucu büyüdü sizce bu hamilelik belritisimidr

Canım adetin gecikti mi, ya da kaç gün var, başka belirtin var mı bunları bilmek lazım cevap vermeden önce, sadece sol göğsünün ucunun büyümesi tek başına belirti olamaz tabi ki CADIARZU

egerki hani olurda o gün tek çizgi görürsen umutsuzluga düşeceksen yapma sakın canım...:olmaz: ama daha günüm gelmedi nasılsa tek çizgi çıksada hala ümidim var diceksen ben derimki yap yerimseniben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ya tatlım çıkar belkim ama çıkmayıncada insan biyo tatmam yok ama bide diyoki acaba erken mi yapdımm o yüzden bence beklenene adet tarihi geçdikden sonra test yapmak en mantıklısı ben mesela sabah diyorum kendi kendime test yapsam çıkarmı ama düşünüyorum sonra ee yapsam negatif çıkarsa ne olcak acaba erken mi sonra dicem kesin erken pozitif çıksa acaba dogrumuuu??? yani sorular hiç bitmiyoooo

Evet haklısın canım bilmiyorumkismile, ben en iyisi 17sinden önce test yapmiyim yerimseniben eğer varsa da geç bi hediye olacak kocişe ama olsun yeter ki dimi boshayallersmile

Back
X