canımmm.bende baktırcam yaa..ikimizde güzel haberlerle geliriz belkim..bellimi olur...zemuszemus
Senin de mi yarın boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm.bende baktırcam yaa..ikimizde güzel haberlerle geliriz belkim..bellimi olur...zemuszemus
inşallah kız.bakarsın haftaya bebişler üzerine konuşuruz.kaydirigubbakcemile5
Kız Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın emi :mymeka: test mi yaptın erkenden delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüklava:
ayy kıslar had bakalım yarın gzel haberlerle dönersiniz ikinizde inş bende mi kan testi yapsam yarın:))) şaka şaka daha test falan yokkk
hoşgeldin karasuuu
bende sağlık ocağına gittim folik asitim bide progestanım bitmiş onları yazdırdım geldim :)
doktor diyo 3 ay bi daha yazdırmana gerek kalmıycak şekilde bi kaç kutu yazdım
alırsın inşallah hayırlı olsun diyo teşkür ederim canikom dedim bende bayanssulusmile
hoşgeldin karasuuu
bende sağlık ocağına gittim folik asitim bide progestanım bitmiş onları yazdırdım geldim :)
doktor diyo 3 ay bi daha yazdırmana gerek kalmıycak şekilde bi kaç kutu yazdım
alırsın inşallah hayırlı olsun diyo teşkür ederim canikom dedim bende bayanssulusmile
elevit falan vermedi mi seninki?
Hoşbuldum canım :1hug: sen de hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ben de 3 aydır içiyodum foliği,90lık bi kutu vermişti doktor, 3 ayda anca bitti, ama şimdi bıraktım, gino ferro sanol verdi aile hekimim kan için, o folik de içeriyomuş, onu içince ikisi de hallolacak artık yerimseniben
bi daha kansızlıktan ölsem içmem ferro yulaelaelaelaelae
yoo elevit de ne :bbo:
kadın doğum doktorişkom foolik asit verdi dedi sana demedim mi ben 3 ay önceden
başla diye yaramaz dedi bana sositososito progestanı da folik asiti de 3 ay bitene
kadar kullanıcaksın annaştık mı dedi bi de coraspin yazdı her ihtimale karşı günde
bi kere yarım alıyorum coraspini öyle işte elevit nedir ne işe yarar :uhm:
Hoşbuldum canım :1hug: sen de hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ben de 3 aydır içiyodum foliği,90lık bi kutu vermişti doktor, 3 ayda anca bitti, ama şimdi bıraktım, gino ferro sanol verdi aile hekimim kan için, o folik de içeriyomuş, onu içince ikisi de hallolacak artık yerimseniben
yaaa kıslar yaa geç oldu kusura bakmayın hayırlı cumalar canlarımm bu mübarek günde dua edelim birbirimizee
Neden canım :uhm: ben 1 aydır içiyom, ishal dışında bi yan etkisi olmadı sempatiksalakcinni
İnşallah canım benim :Saruboceq: ama bebiş olmasa da hormonlar düzgün çıksın yeter boshayallersmile onlar düzgün olduktan sonra bebiş nasılsa gelir arkasından yerimseniben
Allah'ım cngemn'in göbüşüne bebiş koy, doktor amca ona müjde versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oldu mu cicim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
hoşbulduk bana da geçende kocaman bi kutu vermişlerdi folik plus kalsiyumda vardı içinde
rica etmiştim doktor dedi az kalsiyumlu olanından veriyom ha bol bol süt iç soda iç
kalsiyum magnezyum açıgını kapat normalde 3 aydan sonra veriyoruz kalsiyumu demişti bu sefer küçük kutudan yazmış doktor
onun için bitince tekrar yazdırmak zorunda kaldım :)
gino ferro sanol içmedim hiç bilmiyom nasıl bişey :) şifa olur inşallah canım opuyorumnanaktan
alla alla hiç bi doktor birbirine uymuyo anam.elevit içinde folik asit dahil olmak üzere bütün vitaminleri içeren sadece hamilelere özgü bi vitamin hapı.ben geçen ay bıraktım daha.o da vucudumda kırmızı kabarcıklar çıktı böyle koca koca.doktor yediklerinle birlikte vitamin patlaması yapmışsın alma bi daha ilaç dedi.o şekilde bıraktım.tek başına folik asit yetmediği durumlarda vitamin takviyesi için veriyolarmış.