• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kız Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın emi :mymeka: test mi yaptın erkenden delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :oklava:

ayy sorma yaaa dün san yapma derken akşamına ben yapdım iyimi dövün beni valla hakettim ben buda benden bana:oklava::oklava: canım inş düzelirsin sende tatlımm ve inş bu gaz bebiş içindir..

ayy kıslar had bakalım yarın gzel haberlerle dönersiniz ikinizde inş bende mi kan testi yapsam yarın:))) şaka şaka daha test falan yokkk

hoşgeldin karasuuu

bende sağlık ocağına gittim folik asitim bide progestanım bitmiş onları yazdırdım geldim :)

doktor diyo 3 ay bi daha yazdırmana gerek kalmıycak şekilde bi kaç kutu yazdım

alırsın inşallah hayırlı olsun diyo teşkür ederim canikom dedim bende bayanssulusmile

ayy kıslar had bakalım yarın gzel haberlerle dönersiniz ikinizde inş bende mi kan testi yapsam yarın:))) şaka şaka daha test falan yokkk

İnşallah canım benim :Saruboceq: ama bebiş olmasa da hormonlar düzgün çıksın yeter boshayallersmile onlar düzgün olduktan sonra bebiş nasılsa gelir arkasından yerimseniben

hoşgeldin karasuuu

bende sağlık ocağına gittim folik asitim bide progestanım bitmiş onları yazdırdım geldim :)

alırsın inşallah hayırlı olsun diyo teşkür ederim canikom dedim bende bayanssulusmile

elevit falan vermedi mi seninki?

hoşgeldin karasuuu

Hoşbuldum canım :1hug: sen de hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ben de 3 aydır içiyodum foliği,90lık bi kutu vermişti doktor, 3 ayda anca bitti, ama şimdi bıraktım, gino ferro sanol verdi aile hekimim kan için, o folik de içeriyomuş, onu içince ikisi de hallolacak artık yerimseniben

elevit falan vermedi mi seninki?

yoo elevit de ne :bbo:

kadın doğum doktorişkom foolik asit verdi dedi sana demedim mi ben 3 ay önceden

başla diye yaramaz dedi bana sositososito progestanı da folik asiti de 3 ay bitene

kadar kullanıcaksın annaştık mı dedi bi de coraspin yazdı her ihtimale karşı günde

bi kere yarım alıyorum coraspini öyle işte elevit nedir ne işe yarar :uhm:

Ben de 3 aydır içiyodum foliği,90lık bi kutu vermişti doktor, 3 ayda anca bitti, ama şimdi bıraktım, gino ferro sanol verdi aile hekimim kan için, o folik de içeriyomuş, onu içince ikisi de hallolacak artık yerimseniben

bi daha kansızlıktan ölsem içmem ferro yulaelaelaelaelae

yoo elevit de ne :bbo:

kadın doğum doktorişkom foolik asit verdi dedi sana demedim mi ben 3 ay önceden

başla diye yaramaz dedi bana sositososito progestanı da folik asiti de 3 ay bitene

kadar kullanıcaksın annaştık mı dedi bi de coraspin yazdı her ihtimale karşı günde

bi kere yarım alıyorum coraspini öyle işte elevit nedir ne işe yarar :uhm:

alla alla hiç bi doktor birbirine uymuyo anam.elevit içinde folik asit dahil olmak üzere bütün vitaminleri içeren sadece hamilelere özgü bi vitamin hapı.ben geçen ay bıraktım daha.o da vucudumda kırmızı kabarcıklar çıktı böyle koca koca.doktor yediklerinle birlikte vitamin patlaması yapmışsın alma bi daha ilaç dedi.o şekilde bıraktım.tek başına folik asit yetmediği durumlarda vitamin takviyesi için veriyolarmış.

hoşbulduk bana da geçende kocaman bi kutu vermişlerdi folik plus kalsiyumda vardı içinde

rica etmiştim doktor dedi az kalsiyumlu olanından veriyom ha bol bol süt iç soda iç

kalsiyum magnezyum açıgını kapat normalde 3 aydan sonra veriyoruz kalsiyumu demişti bu sefer küçük kutudan yazmış doktor

onun için bitince tekrar yazdırmak zorunda kaldım :)

gino ferro sanol içmedim hiç bilmiyom nasıl bişey :) şifa olur inşallah canım opuyorumnanaktan

yaaa kıslar yaa geç oldu kusura bakmayın hayırlı cumalar canlarımm bu mübarek günde dua edelim birbirimizee

Allah'ım cngemn'in göbüşüne bebiş koy, doktor amca ona müjde versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oldu mu cicim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Neden canım :uhm: ben 1 aydır içiyom, ishal dışında bi yan etkisi olmadı sempatiksalakcinni

senin şuan çok kilon yok ondan anlamıyosun.ben basküle çıkınca şok oldum 3 kilo aldırmış 1 ayda.ama zaten sanırım bütün kan ilaçlarının kilo gibi yan etkisi varmış.tabii çok da faydası var.mesela kansızlık durumunda çok başın ağrırmış.benim öyleydi bi de ilk 3 ayda kan basıncı yükseldiği için baş ağrısı çok oluyormuş.1 hafta hiç kesilmeden başım ağrıyordu,ferrodan sonra kalmadı.

İnşallah canım benim :Saruboceq: ama bebiş olmasa da hormonlar düzgün çıksın yeter boshayallersmile onlar düzgün olduktan sonra bebiş nasılsa gelir arkasından yerimseniben

aynen katılıyorum canımm..şu gıcık hormonlar düzene girsin..bebiş gelir sonra allahın izniyle...ben yarınmı giderim hafta içimi bilmiyorum..ben bi gideyimde...bi hasret giderelim..bayanssulusmile
yani oturup konuşalım..yanlış anlaşılmasın...:kedi::kedi:
şaka bi yana inş inş herşey düzene girmiştir..bebişten önce duam bu tabiki
...:Saruboceq:

hoşbulduk bana da geçende kocaman bi kutu vermişlerdi folik plus kalsiyumda vardı içinde

rica etmiştim doktor dedi az kalsiyumlu olanından veriyom ha bol bol süt iç soda iç

kalsiyum magnezyum açıgını kapat normalde 3 aydan sonra veriyoruz kalsiyumu demişti bu sefer küçük kutudan yazmış doktor

onun için bitince tekrar yazdırmak zorunda kaldım :)

gino ferro sanol içmedim hiç bilmiyom nasıl bişey :) şifa olur inşallah canım opuyorumnanaktan

Canım gino ferro sanol hamilelere veriliyo burda, benim hamile arkadaşlarımın hepsi içiyo bu ilaçtan, hem demir takviyesi hem de folik asit içeriyo, ben geçen ay ferro sanol duodenol içmiştim, ama o bana ishal yaptı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
O yüzden bu ay değiştirdik, doktorum da bu sefer gino ferro sanol verdi, belki bebişin vardır diye :kedi:

alla alla hiç bi doktor birbirine uymuyo anam.elevit içinde folik asit dahil olmak üzere bütün vitaminleri içeren sadece hamilelere özgü bi vitamin hapı.ben geçen ay bıraktım daha.o da vucudumda kırmızı kabarcıklar çıktı böyle koca koca.doktor yediklerinle birlikte vitamin patlaması yapmışsın alma bi daha ilaç dedi.o şekilde bıraktım.tek başına folik asit yetmediği durumlarda vitamin takviyesi için veriyolarmış.

canım bilmiyom ben ayrı ayrı 3 doktora gitmişliğim var biride elevit dimedi yaaa

belkımde ihtiyacım yoktur.sadece folik asit günde bi tane alıyorum :)

Back
X