- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile
:enbuyukkk:
akşam olsa da biz de kavuşsaksengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile
:enbuyukkk:
ayy kıss benimde canım börek çekdi bakk bana da ayırrr eşinle biritme hepsiniii
amin amin canım inş.hep beraber:Saruboceq: yaa bişey merak eddim aşılama nasıl oluyooo ya benim bu konuda hiç bir fikrim yokda CADIARZU
opuyorumnanaktan güle güle canım
var mı hangileri mesela birden şapaamdım sositososito
elbet te türkçe biliyorum ama altta yazılar ingilizce bi tek dikkatimi çeken oydu çok ta dikkat etmedim açıkcası bende kimseyle tartışmak istemem sen bilirsin canım ister abla de ister kardeş allahım bebegini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa versin .kaydirigubbakcemile5
aşılama canım adet olduktan sonra 3 yada 5 .ci günü igne yada hapa başlıyosun yumurtaları geliştirmek için ilaç bittikten sonra gün aşırı yumurta takibi yapılıyo daha sonra yumurtalar istenilen boyuta gelince çatlatma ignesi oluyosun igneden 36 saat sonra hastanaye gidiyosunuz eşinden alınan spermler yıkanıp sana enjekte ediliyo bu kadar korkulacak bişey degil.şimdilik çıkmam lazım namazım kaçıyo
Allah kabul etsin canım şimdiden bizde dua et olurmu tatlımm ayy herkesden dua istiyorum kızmıyorsunuz dimi bana ama yaa çok istiyorum bebişim olsun yaa:Saruboceq::Saruboceq:
Siz Samsuna gelin, bakın ben size neler döktürüyom canlarım benim olumunekankayizsmile
aşılama canım adet olduktan sonra 3 yada 5 .ci günü igne yada hapa başlıyosun yumurtaları geliştirmek için ilaç bittikten sonra gün aşırı yumurta takibi yapılıyo daha sonra yumurtalar istenilen boyuta gelince çatlatma ignesi oluyosun igneden 36 saat sonra hastanaye gidiyosunuz eşinden alınan spermler yıkanıp sana enjekte ediliyo bu kadar korkulacak bişey degil.şimdilik çıkmam lazım namazım kaçıyo
Biz de istiyoz nolmuş yaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
ayy inş canım bende trabzonluyum canım aslen yazın gideriz genelde trabzona geçerken uğrarızz ayy en güzel olurr senin o vitaminli yemekelerinden yeriz bol bolll
ayy ne bilim birden kendimi kötü hissettim dee
dün söyledin ya bi tane beren de güldü hatta:hoşgeldiniz efem,yaşıyor olduğunuzu bilmek güzelkaydirigubbakcemile3
hee hatırladım bazen fosfor yanması oluyo beyin kıvılcımlarımda çıkıyo o zaman sositososito
ya bu arada ben gene acıktım ya dünden beri çok sık acıkıyorum he
iyide yemek yedim bugun ama Allah Allah
neyse çay saati geliyo yarım saat sonra o zaman atıştırıırm bişiler :)
Beklerim şekerim yerimseniben hem yazın gelirseniz annemlerin bahçesinden topladığım taze sebzelerle yaparım yemeklerini, sağlıklı sağlıklı takılırız zemuszemus
hee hatırladım bazen fosfor yanması oluyo beyin kıvılcımlarımda çıkıyo o zaman sositososito
ya bu arada ben gene acıktım ya dünden beri çok sık acıkıyorum he
iyide yemek yedim bugun ama Allah Allah
neyse çay saati geliyo yarım saat sonra o zaman atıştırıırm bişiler :)
akşam olsa da biz de kavuşsaksengözlerimebaksanab
Allah kabul etsin canım şimdiden bizde dua et olurmu tatlımm ayy herkesden dua istiyorum kızmıyorsunuz dimi bana ama yaa çok istiyorum bebişim olsun yaa:Saruboceq::Saruboceq:
hehehe dün akşam eşim eve gelmiş hatun akşamı zor ettim diyo kaydirigubbakcemile3 saat daha 8 hadi diyo
uyyalım artık falan ama tabii bi olay yok maalesef hatta ben üstüne yürüdüm bi kereden bişey olmaz diye olmaz
olmaz bebişimize bişey olur diyo....çok korkuyorum kasıgım ağrıyo desen içim gidiyo
aşkım tehlike geçsin sonra diyoo uuu aşkım benim yaa opuyorumnanaktan
seviyorum bu adamı zemuszemus
müminin mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş :)
Aslında şöyle bi durum var ettiğimiz her dua kabul edilirmiş Allah kullarının isteklerini
geri çevirmez.Yalnız Allah bütünü biz ise cüzi irademizle parçayı gördüğümüz için
bizim için hayırlı olanı bilemiyoruz...
şu an hem kavli dua (söz ile ) hemde fiili dua (anladın sen onu :) ediyosun Allah bu duaları
kabul ediyor sana öyle bi zamanda vericek ki bebişini senin için en iyi zaman olucak
o zaman ama işte insan sabırsız varlık isteyince olsun istiyo ama bizi bu dünyaya
yolllayan rızık veren cennetiyle müjdeleyen Allah bizim için en iyi olanı hazılrıyo biz iyi olanı hayırlı olanı istresek tabii....