Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aktardan alma bence daha bilindik bişey al.bebek yağı ideal neden dersen.onlar bebek ciltlerini baz alınarak yapılıyor olabildiğince az katlılı ve zararsız.Aktarda içlerinde ne var bilmiyoruz.Sonuçta deri tarafından emiliyo sürülenler hem de tam bebişinin olduğu yere sürüyosun.ne kadar erken başlarsan ii tabii.deriyi nemlendirmiş oluyosun.
evet çoğu kişi bebek yağı diyo zatendiğerleri kıl tüğ neym yapıyomuş
göbüş büyürkene inşallah bende başlıycam bebe yağına :CüvCüv:
hımm dogru diyorsun canım,bende bebek yagı alayım öyleyse,inş. hafif çatlaklarla atlatırız hamişligi...yarın laıp başlarım inş. bende
ya canım tüğ dedin de benim göbişin etrafında böle kıllar var biraz acaba hormanlarım mı bozuk benim böle çok ok o yüzden hiç aklıma gelmemişdi normal falan sanmışdım ama şimdi acaba diyomm????
slm kızlarr..yine ben geldim..biraz dinlendim kendime geldim.. ayrıca benim kırmızılarda söktürücüyle de olsa az önce teşrif ettiler. listeye beni de ekleyin artık. 5 mart olarak
babasının psikolojisi nasıl peki?bazıları çok şaşkın oluyo bazıları heycanlı.bizim beklenmedik zamanda oldu o yüzden hala kamera şakası yapıyorum zannediyo kendisine.ben de bekle 3 ay sonra eline verince o sana şaka yapacak zırlaya zırlaya.
Ben Çıkıyorum kızlar İİ tatİller hepİnİze
aeo
Öpt byeee
ya canım tüğ dedin de benim göbişin etrafında böle kıllar var biraz acaba hormanlarım mı bozuk benim böle çok ok o yüzden hiç aklıma gelmemişdi normal falan sanmışdım ama şimdi acaba diyomm????
seninki yarın dimi canımmm ayyy canım inş bebişin seninledirrr
beren valla biz ne zaman müstehcen konuşsak sen olmuyosun.merak ediyoruz yani senin de gerdeğini,ilk görüşünü vskaydirigubbakcemile3
Evveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
biz başından beri istedigimz için o çok mutlu ve heyecanlı..sadece hamileligin verdigi değişimlerimi biraz yadırgıyor okadar,duygusallık,halsizlik filan..tüm işler de ona kaldı ya bayagı zorlanıyor oyuzden :roflol:
izcimiz de geldizemuszemushayırlısı olsun canım.inşallah bu ay olur.umutlar asla bitmez.
hadi canım,ptesi görüşürüzzzkaydirigubbakcemile2
GÖRÜŞÜRÜZ TATLIM
SAĞOL BU ARADA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN
KONUŞURZ GENE
BEN BİRAZ ORTALIĞI TOPARLIYIM ÇIKMADAN
KENDİNE İİ BAK BEBİŞİNEDEEEkaydirigubbakcemile3
GÖRÜŞÜRÜZ TATLIM
SAĞOL BU ARADA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN
KONUŞURZ GENE
BEN BİRAZ ORTALIĞI TOPARLIYIM ÇIKMADAN
KENDİNE İİ BAK BEBİŞİNEDEEEkaydirigubbakcemile3
bu ay çok çalışıcaz biz.. geçen gün ki üzüntüden sonra eşimle birlikte buna karar verdik..gün aşırı çalışıyorduk ama bu sefer hergün çalışıcam:) kociş yandıeyvahedigeldismile
bu ay çok çalışıcaz biz.. geçen gün ki üzüntüden sonra eşimle birlikte buna karar verdik..gün aşırı çalışıyorduk ama bu sefer hergün çalışıcam:) kociş yandıeyvahedigeldismile