• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üşüyon muuu kıızzz ay ben yandım hee çok sıcak :icecream:[/QUOTE]

yok canım aslında üşümüyorum da uykum gelince sobanın başında uyumak istedimmm

aktardan alma bence daha bilindik bişey al.bebek yağı ideal neden dersen.onlar bebek ciltlerini baz alınarak yapılıyor olabildiğince az katlılı ve zararsız.Aktarda içlerinde ne var bilmiyoruz.Sonuçta deri tarafından emiliyo sürülenler hem de tam bebişinin olduğu yere sürüyosun.ne kadar erken başlarsan ii tabii.deriyi nemlendirmiş oluyosun.

hımm dogru diyorsun canım,bende bebek yagı alayım öyleyse,inş. hafif çatlaklarla atlatırız hamişligi...yarın laıp başlarım inş. bende

evet çoğu kişi bebek yağı diyo zatendiğerleri kıl tüğ neym yapıyomuş

göbüş büyürkene inşallah bende başlıycam bebe yağına :CüvCüv:

ya canım tüğ dedin de benim göbişin etrafında böle kıllar var biraz acaba hormanlarım mı bozuk benim böle çok ok o yüzden hiç aklıma gelmemişdi normal falan sanmışdım ama şimdi acaba diyomm????

hımm dogru diyorsun canım,bende bebek yagı alayım öyleyse,inş. hafif çatlaklarla atlatırız hamişligi...yarın laıp başlarım inş. bende

babasının psikolojisi nasıl peki?bazıları çok şaşkın oluyo bazıları heycanlı.bizim beklenmedik zamanda oldu o yüzden hala kamera şakası yapıyorum zannediyo kendisine.ben de bekle 3 ay sonra eline verince o sana şaka yapacak zırlaya zırlaya.

slm kızlarr..yine ben geldim..biraz dinlendim kendime geldim.. ayrıca benim kırmızılarda söktürücüyle de olsa az önce teşrif ettiler. listeye beni de ekleyin artık. 5 mart olarak

ya canım tüğ dedin de benim göbişin etrafında böle kıllar var biraz acaba hormanlarım mı bozuk benim böle çok ok o yüzden hiç aklıma gelmemişdi normal falan sanmışdım ama şimdi acaba diyomm????

hormon bozukluğu olunca erkek gibi oluyo ya sert,siyah ve uzun.tedavi olunca bile geçmiyormuş ancak epilasyon.ayva tüyü sorun değil pek çok kişide az da olsa varmış.

slm kızlarr..yine ben geldim..biraz dinlendim kendime geldim.. ayrıca benim kırmızılarda söktürücüyle de olsa az önce teşrif ettiler. listeye beni de ekleyin artık. 5 mart olarak

izcimiz de geldizemuszemushayırlısı olsun canım.inşallah bu ay olur.umutlar asla bitmez.

babasının psikolojisi nasıl peki?bazıları çok şaşkın oluyo bazıları heycanlı.bizim beklenmedik zamanda oldu o yüzden hala kamera şakası yapıyorum zannediyo kendisine.ben de bekle 3 ay sonra eline verince o sana şaka yapacak zırlaya zırlaya.

biz başından beri istedigimz için o çok mutlu ve heyecanlı..sadece hamileligin verdigi değişimlerimi biraz yadırgıyor okadar,duygusallık,halsizlik filan..tüm işler de ona kaldı ya bayagı zorlanıyor oyuzden :roflol:

ya benimde var ama göbeğime yakın yerde niye oluyo bilmiyorum bi kere aldım daha

çok kuaförde alma kendiliğinden dökülüyo bi süre sonra dedi bekliyom dökülsün diye

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ama çok gıcık bişey ya göbüşte kıl çıkması uzamıyo ne ayva tüy nede kalın

ikisinin ortası acaip bişey :çok üzgünüm:

seninki yarın dimi canımmm ayyy canım inş bebişin seninledirrr

EVET YARIN KUŞUM AMA BEKLEMİYOM BEBEK NEYİM. KİST VAR BİLİYORUM ÇÜNKÜ.

beren valla biz ne zaman müstehcen konuşsak sen olmuyosun.merak ediyoruz yani senin de gerdeğini,ilk görüşünü vskaydirigubbakcemile3

OKUYORUM YAZDIKLARINIZI BİLEREK KATILMIYORUM ÇÜNKÜ HOŞLANMIYORUM BUNLARDAN BAHSETMEYİ DESEM GERİ KAFALILIK OLARAK MI ALGILARSINIZ :1rolleyes: ohaoldumsmile

Evveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

KUDURUKSUNUZ HEPİNİZ YA :roflol:

biz başından beri istedigimz için o çok mutlu ve heyecanlı..sadece hamileligin verdigi değişimlerimi biraz yadırgıyor okadar,duygusallık,halsizlik filan..tüm işler de ona kaldı ya bayagı zorlanıyor oyuzden :roflol:

sen tehlikeyi atlatıyosun.kötü dönem bitiyo.3-6 ay arası bomba gibi olacaksın.bebiş yok gibi zinde:ecrin_bebek:

izcimiz de geldizemuszemushayırlısı olsun canım.inşallah bu ay olur.umutlar asla bitmez.

bu ay çok çalışıcaz biz.. geçen gün ki üzüntüden sonra eşimle birlikte buna karar verdik..gün aşırı çalışıyorduk ama bu sefer hergün çalışıcam:) kociş yandıeyvahedigeldismile

bu ay çok çalışıcaz biz.. geçen gün ki üzüntüden sonra eşimle birlikte buna karar verdik..gün aşırı çalışıyorduk ama bu sefer hergün çalışıcam:) kociş yandıeyvahedigeldismile

PAMUK GİBİ OLURSUNUZ ARTIK DİMİ ÇİĞDEM :roflol:

Allah kocalara yardım etsin derman mı kalır hergünkaydirigubbakcemile3bi de her gün olması spermin kalitesini düşüyormuş o yüzden zaten etkin çiftleşme olmuyormuş.Vakti zamanı değilmiş diyelim çiğdemcim

Back
X