• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım benim
inan ben tahmin etmiyordum belkide sevinmez diyordum arayıp duruyo şimdi ben hala inanamıyorum yaaa

sen ondaki sevinci,babalık duygusunu bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayınca göreceksin.elini karnını koyuyo bebişinde babasına bi tekme atıyo ya onu izlemek tadından yenmiyo yaaaaa...

eşime dedimki isim ara bul dedim şimdiden çok araştırmacıdır kendisi
ben cinsiyetini öğrenmeden sana söylemem diyo ii çatlatırsın beni dedim
ona kalsa hamile olduğumu hiç söylemiycekmişim kimseye bi iki ay felan ee dedim ya milletin yanında çıkarırsam sende gidersin tuvalete diyo yav dedim sen daha neler çekcen bilmiyon :jeyyar:

23mm falanlara gelmesi lazım canımcımmm

zehsel senayburge tamam kızlar çalışcammm sözzz :1hug:

aa az kalmış senin.çapta normal 23 ise yarı çapta 11,50 seninki o zaman yarı çapta 3mm büyürse yumurtlıycan kızz:icecream:

Allah ım sen bızede yaşat bu güzl duyguları yarabbım amın amın amın

eşime dedimki isim ara bul dedim şimdiden çok araştırmacıdır kendisi
ben cinsiyetini öğrenmeden sana söylemem diyo ii çatlatırsın beni dedim
ona kalsa hamile olduğumu hiç söylemiycekmişim kimseye bi iki ay felan ee dedim ya milletin yanında çıkarırsam sende gidersin tuvalete diyo yav dedim sen daha neler çekcen bilmiyon :jeyyar:

neden söylemeni istemiyo ki?düşükten korktuğu için falan mı?CADIARZU

yok canım tek tükten bişey olmaz şimdiden sonra içmemen önemli zaten ki senin bebişin şimdi hücre daha annesi.bu hamilelik ii gelecek bak sigara konusunda artık bırakmış da olursun.:dance:

inş canımmm

sen ondaki sevinci,babalık duygusunu bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayınca göreceksin.elini karnını koyuyo bebişinde babasına bi tekme atıyo ya onu izlemek tadından yenmiyo yaaaaa...

bana sürekli anne adayı seni diyo bende ona sende bab adayısın hazırlan diyomkaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ayy çok hoş yaaa..gerçekten defalarca izlenecek film gibi ve asla hafızalarımızdan silinmeyecek en tatlı anlardan biri.

Evet canım yaa çok güzel bi duyguymuş şimdi diyorum kalp atışlarını bi duysam yani şimdi hala daha inanamıyorum sabah yine idrar testi yapdım:)) pozitiff ne bilim öle pozitif görünce içim rahatlıyooo

evet bide nazar değer diye
aslında doğru evlendiimzden beri sanki herkzin gözü bizde ne yapıyosak

aslında ben de olabildiğince az kişiye söyledim aileler dışında.ben de korkmuştum.iş yerindekiler kendileri sorana kadar söylemedim mesela.:jeyyar:

ipekcim ben yarın doktora gidecem inş.keseyi görürmüyüz
a_pack altan muayenede görmüş sanırım ben alttan muayene olmak istemiyom da

Evet canım yaa çok güzel bi duyguymuş şimdi diyorum kalp atışlarını bi duysam yani şimdi hala daha inanamıyorum sabah yine idrar testi yapdım:)) pozitiff ne bilim öle pozitif görünce içim rahatlıyooo

En nihayetinde harika bi duygu,sevdiğin insandan ve kendinden bir parçanın içinde olduğunu bilmek,ona ruh gelmesi,can gelmesi ve tabii sonra doğması,şekilsiz hamura şekil vermek.Tek kelimeyle Allah'ın mucizesi.

aslında ben de olabildiğince az kişiye söyledim aileler dışında.ben de korkmuştum.iş yerindekiler kendileri sorana kadar söylemedim mesela.:jeyyar:

Bende öle düşünüyorum canı bide ben nazara çok inanırım yakın akrabalarıma derim ama fazla dışarı çıkmasını yayılmasını istemiyorumm en azından şu kalp atışlarını duyana kadar. ama ben işden ayrılmayı düşünüyorum zaten memnun değilim işimden evde olursam hem bebişimi çok zaman geçirriz hep hayalim ben kuran okuyup öle bebişimin katnımda büyümesi herşey ona etki ediyormuş ya sitressiz sakin bir dönem geçirmek için ama tabi bakalım maddi imkanlar ne gösterecek diyorum belki kpss ye çalışırım o sürede bebişim doğatr 1 2 yaşıan gelir kpss ye girerim kazanır devlet işine girerim özel söktör çok yıpratıcı bide ben cumartesi de çalışıyorummm hayırlısı inş.. ayy ne uzun yazmışımmm

Back
X