- 2 Ekim 2009
- 3.265
- 480
- 198
23mm falanlara gelmesi lazım canımcımmm
zehsel senayburge tamam kızlar çalışcammm sözzz :1hug:
tamam anlastık o zamanvereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım benim
inan ben tahmin etmiyordum belkide sevinmez diyordum arayıp duruyo şimdi ben hala inanamıyorum yaaa
eşime dedimki isim ara bul dedim şimdiden çok araştırmacıdır kendisi
ben cinsiyetini öğrenmeden sana söylemem diyo ii çatlatırsın beni dedim
ona kalsa hamile olduğumu hiç söylemiycekmişim kimseye bi iki ay felan ee dedim ya milletin yanında çıkarırsam sende gidersin tuvalete diyo yav dedim sen daha neler çekcen bilmiyon :jeyyar:
yok canım tek tükten bişey olmaz şimdiden sonra içmemen önemli zaten ki senin bebişin şimdi hücre daha annesi.bu hamilelik ii gelecek bak sigara konusunda artık bırakmış da olursun.:dance:
sen ondaki sevinci,babalık duygusunu bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayınca göreceksin.elini karnını koyuyo bebişinde babasına bi tekme atıyo ya onu izlemek tadından yenmiyo yaaaaa...
aa az kalmış senin.çapta normal 23 ise yarı çapta 11,50 seninki o zaman yarı çapta 3mm büyürse yumurtlıycan kızz:icecream:
tamam anlastık o zamanvereliniortak
seni de tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasıp etsın...
neden söylemeni istemiyo ki?düşükten korktuğu için falan mı?CADIARZU
ayy çok hoş yaaa..gerçekten defalarca izlenecek film gibi ve asla hafızalarımızdan silinmeyecek en tatlı anlardan biri.
Allah ım sen bızede yaşat bu güzl duyguları yarabbım amın amın amın
rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım benim
inan ben tahmin etmiyordum belkide sevinmez diyordum arayıp duruyo şimdi ben hala inanamıyorum yaaa
evet bide nazar değer diye
aslında doğru evlendiimzden beri sanki herkzin gözü bizde ne yapıyosak
Evet canım yaa çok güzel bi duyguymuş şimdi diyorum kalp atışlarını bi duysam yani şimdi hala daha inanamıyorum sabah yine idrar testi yapdım:)) pozitiff ne bilim öle pozitif görünce içim rahatlıyooo
aslında ben de olabildiğince az kişiye söyledim aileler dışında.ben de korkmuştum.iş yerindekiler kendileri sorana kadar söylemedim mesela.:jeyyar: