• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merbaha benım adetıme az kaldı bu ayın 25/26 olur

sırtımda fecı bır agrı var bazende kasıgımda garıp seyler oluo ama cok az

bugun sırtımın agrısı bacagıma vurdu

acaba yumurtam catlayınca bu tarz agrı olurmus dogrumu

kızlarr benımde bı sorum olucakk

bende hamıleyımm 14 subattaydı adet tarıhımm olmadımama..ewde test yaptımm pozıtıf cıktı..kan testı yaptırcam acaba doktoramı gıtsem yoksa ozeldemı kan tahlılı yaptırsamm alltan ultrasyonla bakasını ıstemıorum pekk...napyım sızcee..bata kac olunca ultrayondan gozukuo??

Bir arkadaşımız fikrini söylemiş ama bence ;nerde olursa olsun kan tahliliini mutlaka yaptırmalı ve iki gün sonra tekrarlatmalısın.Değer iki katına çıkarsa ancak sağlıklı bir gebelik olduğuna emin olabilirsin ya da doktorun düşük tehdidine karşı ilaç başlar ve sıkıntı varsa bebişini kurtarırsın.

Bu arada arkadaşlar lütfen emin olmadığımız konularda niyetimiz iyi bile olsa arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim;çok rica ediyorum.Çünkü hakikaten burayı okuyup hayatına yön veren kişiler var....

merbaha benım adetıme az kaldı bu ayın 25/26 olur

sırtımda fecı bır agrı var bazende kasıgımda garıp seyler oluo ama cok az

bugun sırtımın agrısı bacagıma vurdu

acaba yumurtam catlayınca bu tarz agrı olurmus dogrumu

Senin yumurtan çatlayalı nerden baksan 4-5 gün olmuş arkadaşım biliyorsundur ama ben yine de öncelikle onu söyleyeyim.Umarım Allah gönlüne göre veriri.Seni diğer topiklerdne tanıyorum.Uzun zamandır beklediğini de biliyorum umarım bu son olur.

ınsallah canım sızlerınde...

tesekkur ederım canım,gercekten cok ıyı olmus bu topık,heyecanım daha da artıyor sızlerı okudukca...boshayallersmile

Arkadaşım hoşgeldin aramıza :) Umarım topiğimiz diğer arkadaşların çoğu gibi senin de deşarj olabildiğin ve sonunda mutlu anını paylaştığın bir yer olur.

Son düzenleme:
Kızlar sanırım yoksunuz;sizi seviyorum ve en ocamanından öpüyorum.Uyumadan uğrarım yine var mısınız diye ;şimdilik hoşçakalın :))

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT ÖZEL NOT:Sizi yalnız bıraktım ;birlikte bekleyemedik;özür dilerim ama lütfen Güzel haberle gelin... :)
clemantine....................17 ŞUBAT ÖZEL NOT:Sizi yalnız bıraktım ;birlikte bekleyemedik;özür dilerim ama lütfen Güzel haberle gelin... :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Son düzenleme:
Senin yumurtan çatlayalı nerden baksan 4-5 gün olmuş arkadaşım biliyorsundur ama ben yine de öncelikle onu söyleyeyim.Umarım Allah gönlüne göre veriri.Seni diğer topiklerdne tanıyorum.Uzun zamandır beklediğini de biliyorum umarım bu son olur.

saol cnm evet uzun zamandır ıstıyorum ınsallah bu son adetım olur

ama bızım pek ıyı gecmedı bu ay ıkı kez oldu bırı yumrutlamadan once bırıde yumurtlama zamanında bır kere ınsallah tutmustur pek umıdım yokda bu kadar az seyle hayırlısı ne dıyım 30 gunde adet oluyorum ben

saol cnm evet uzun zamandır ıstıyorum ınsallah bu son adetım olur

ama bızım pek ıyı gecmedı bu ay ıkı kez oldu bırı yumrutlamadan once bırıde yumurtlama zamanında bır kere ınsallah tutmustur pek umıdım yokda bu kadar az seyle hayırlısı ne dıyım 30 gunde adet oluyorum ben

Sen de biliyorsun ki tutacağı varrsa biri de biiirrr bini de bir.Eğer doğru anı yakalayabildiyseniz ve şans da sizden yanaysa nedne olmasın.Her kadın gibi pozitif duurmu düşünmke senin de hakkın;yalnız lütfen belirtilere takılma.Biz bu topikte elimizden geldiğince birbirimizi psikolojik anlamda belirti karmaşasına düşürmeden desteklemeye çalışıyoruz.

Aramızda bir çok hamile arkadaş da var;hamş olup kaçanımızın yanı sıra bizimle kalanlar da çok ve bu arkadaşlarımızın çoğu regl gecikmesinden önce belirti namına bişey yaşamadıklarını söylerler.İnsan öyle bir varlık ki duyduğuna inanmak istiyor ve inanıyor.Biz de burda o belirti bu belirti diye konuşsaydık eminim bahsettiğim bu arkadaşlar da bugün bize bir sürü belirtiden bahseder olacaktı çünkü hamilelikten değil ama;psikolojikmen bunu yaşayacaklardı ve biz de gerçek zannedip kendimizde arayıp ;hastalık hastası oalcaktık :1rolleyes: Bu topiğin en sevdiğim yanı da paylaşımların yanı sıra hep bu oldu nedense :)'GEREKSİZ ÜMİT BESLEMEMEK VE BİRBİRİNİ KANDIRMAMAK!

Sen de biliyorsun ki tutacağı varrsa biri de biiirrr bini de bir.Eğer doğru anı yakalayabildiyseniz ve şans da sizden yanaysa nedne olmasın.Her kadın gibi pozitif duurmu düşünmke senin de hakkın;yalnız lütfen belirtilere takılma.Biz bu topikte elimizden geldiğince birbirimizi psikolojik anlamda belirti karmaşasına düşürmeden desteklemeye çalışıyoruz.

Aramızda bir çok hamile arkadaş da var;hamş olup kaçanımızın yanı sıra bizimle kalanlar da çok ve bu arkadaşlarımızın çoğu regl gecikmesinden önce belirti namına bişey yaşamadıklarını söylerler.İnsan öyle bir varlık ki duyduğuna inanmak istiyor ve inanıyor.Biz de burda o belirti bu belirti diye konuşsaydık eminim bahsettiğim bu arkadaşlar da bugün bize bir sürü belirtiden bahseder olacaktı çünkü hamilelikten değil ama;psikolojikmen bunu yaşayacaklardı ve biz de gerçek zannedip kendimizde arayıp ;hastalık hastası oalcaktık :1rolleyes: Bu topiğin en sevdiğim yanı da paylaşımların yanı sıra hep bu oldu nedense :)'GEREKSİZ ÜMİT BESLEMEMEK VE BİRBİRİNİ KANDIRMAMAK!

haklısın cnm ALLAH hayırlısı verın

sneıde tuttum gıdecektık

cok saol yazdıkların ıcın ıcım ferahladı bıraz

haklısın cnm ALLAH hayırlısı verın

sneıde tuttum gıdecektık

cok saol yazdıkların ıcın ıcım ferahladı bıraz

Rica ederim;ben de içini sıka başka bieşy var mı yazacak mısın diye beklemiştim açıkçası :) Az da olsa faydam olduysa ne mutlu bana :) Hoşçakal....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Oooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey günü geçenlere listesine çıktım zemuszemus hamile olmadığımı bildiğim halde orda adımı görmek bile yetiyo valla boshayallersmile

karasucum 3-4 gün gecikebilir kişiden kişiye değişir belliolmaz aslında

ama hamişsen var ya Allaahh açarım mezdekeyi kvırırım bi sağa bi sola ama

doktor hareket etme dedi çok hareket etmeden kıvırırım yerimseniben sositososito

Ayyyyy valla kendimi kaptırmak istemiyorum ama ümitleniyorum sanki boshayallersmile keşke doktor hamile olabilirsin demeseydi, kistim var deyip adetimi beklicektim ne güsel rahat rahat bilmiyorumkismile
Şimdi topikte göbecikler atacağımız günü bekliyorum resmen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Berenişkom günaydıııııııııııııııın opuyorumnanaktan
ELSON kanki günaydıııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan

Beren canımmmm orda mısın yaaaa ben bugün kan testine gittim >1000 çıktı ama keseyi göremedi kist gördü bide ama hamilelik kisti de olabilir dedi.Ne şimdi bu yaaaa:(:(:(

ahh canım korkma hemen. kistler her zaman zararlı olacak diye bişi yokki.
hamilelik kistlerinin hatta bebeğe desteği bile varmışş. yüksek ihtimalle gebelik kisti o.
canım sen böle yaparsan polikistik olanlar napsın dimi ama. telaş etme kesede gözükecek inşallah

canım çok sevindimm harika haberlerle gelmişsin valla süper:) bundan sonrası da kolay olur işallah..istediğin gibi olur işallah :Saruboceq::Saruboceq:
çok sevindim canımcım çok geçmiş olsunn :1hug::1hug:

çok saol canım. inşallah bundan sonrası güzel olacak inşallah

merhaba arkadaşlar.bu topiği yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum.aranıza katılıp sürekli mesaj yazarsam hamileliğe kafamı çok takarım ve olmaz diye düşünüyordum.ama her akşam netin başına geçtiğimde ilk açtığım sayfada bu topik oluyordu.çok sıcak buluyorum sizleri.hepinizi az çok tanıyorum.harika bi ekipsiniz
gelelim bana.1.5 yıllık evliyiz.3 aydır yumurtlama tarihine ve sizden öğrendiğim diğer taktiklere göre bebiş için çalışıyorduk.ilk 2 ay hamile kalamayınca bende tedirgin olmuştum.ayrıca müthiş bi jinekolojik muayene fobim var.hiç olmadım.herşey normalmi onu bile bilmiyordum yani.ama rabbime çok şükür güzel haberi aldık.11 şubatta regl olmam gerekiyordu.günüm hiç şaşmaz.12 şubat akşamı evde test yaptım.1 günlük gecikmeye rağmen silik ikinci çizgiyi gördük.ve deli olduk tabi.14 şubat akşamı tekrar test yaptım.çizgi daha belirgin gözüktü.ve dün kan testim sonucu beta hcg 737 çıktı ve kesinleşti.şu an içimde bi mercimek var:)
belirtilerimi de yazayım.benim normalde reglden bir hafta önce göğüs sızılarım başlardı,sivilcelerim çıkardı yüzümde.bu sefer göğüs hassasiyetim 17 gün önce filan başladı yani yumurtlama döneminde.ama çok daha şiddetli acı duydum göğüslerimde.uyurken diğer tarafa dönerken bile çok ac ıyodu.sivilcem hiç çıkmadı.son hafta içinde de kasıklarımda farklı hafif sızılar hissettim hala hissediyorum.
3 aydır yazmadığım mesajların acısını bu tek mesaj ile çıkardım.kusura bakmayın çok uzun oldu.şimdi tek duam sorunsuz bir 9 ay ve sağlıklı bir bebiş.tabi sizlerin ve tüm isteyenlerin de en hayırlı vakitte mucizelerine kavuşması

hoşgeldin aramıza sende. çok tebrik ederim. sağlıkla kucağına al inşallah canım.

Oooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey günü geçenlere listesine çıktım zemuszemus hamile olmadığımı bildiğim halde orda adımı görmek bile yetiyo valla boshayallersmile

:1hug: gülümmmmmmm seninde tahlillerin güzel çıkmış çoook sevindim valla.
olsun bu ay adet olsanda önümüzdeki ay için umudun daha fazla.
bendede kist olmuş bu ay 4gün o yüzden gecikmiş adetim bunuda unutma tamammı

ELSON canımm nedenini bilmiyorum ama bazen hüngür hüngür ağlamak insanı çokk rahatlatır
tutma kendini ağla ağla sonra git yüzünü yıka dışarı çık nefes al şöleee en derininden.
bak nasıl iyi gelecek :emir_bebek:

nanemm hoşgeldin testin negatif çıkmış olsun adet olmadın henüz. bekle bakalım 1hafta falan. sonra gene yaparsın. inşallah hamilesindir canım

Back
X