kocan güzel cevap vermiş bak Allah için şimdi.benimki kendi ailesine karşı pek yufkadır pekk canım benim ama benim aileme karşı yufka değildir.ben bıraksam gönderir yani.ama ki aslaaaaaaaa yakarım sobada yine vermem.
eşim sağolsun en sevdiğim yönüdür söylenmesi gerekeni esirgemez pek mesela bi elbise
almıştım gecen sene ama açık bi elbise dizlere kadar dekolteli falan yengemde
nerde giycen falan diyodu örtülüyüm ya ben hani zaten öyle bişeyi dışarda giymem
buluruz giycwek biyer diyodum 3-4 ay önce kızkardeşimel alışverişe gittik eve geldik
eşim var yengem var annem var fln aldıkalrımızı gösteriyoruz yengem dedi ki kısa
açık bi elbise almıştın bak onu da hiç giydiğini görmedik dedi ben bişey demedim
eşim dedi yenge sen merak etme görmesi gerekn gördü nası kızardı ama orda yengem
oh olsun paçalıyla mı cıkıym kocamın karsısına Allah Allah bi kere en büyük sevap
eşine karşı süslenmek bunu atlıyolar hep bayanssulusmile
saol canım inşallah sizde o yaşlara ve daha uzuuunnnn senelere sağlıkla getirirsiniz bebeklerinizi.
saydırma genede boşver
her ne olursa olsun o bir anne
nelerle doğurdu kimbilir ne zorluklarla büyüttü
belkide hep ağlayan bi bebekti eşin
belki çok yaramazdı geceleri hiç uyumuyodu belkide
ben hep böyle düşündüm ve saygımı yitirmedim neler neler oldu halbuki.
oğlum olsun kızım olsun demiyorum hayırlısı olsun ama oğlum olursa korkuyorum
cadıkaynana olmaktan çünkü bende o cadı kaynana potansiyeli var hiç güvenmıyorum
kendime bu konuda. sırnaşık şey hamile kaldıktan sonra annemi daha çok anlamaya
başladım yüzüne karşı bağırdıgım zamanlar ergenlik zamanları aklıma geldikçe
yüzüm kızarıyo ne büyük terbiyesizlik o o kadar sıkıntı çekmiş senin için karşılıksız
sevmiş yaptıgım şeye bak diyorum ama yaşamadan anlamıyosun..ki daha yolun çoook başındayım.