• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıs calısmayı sevıyom ben zaten..aksam bıseyler okumustum da kafama takıldı..kayganlastırıcı bı krem varmıs..spermlerı koruyomusss...ama yurtdısında turkıyeye gelenlerın tarıhlerı gecık falanmıs..aslında mantıklı geldı ama krem degıl tabıı...kaygan olması..bızım akıntımızdakı asıtler spermlerı oldurebılıyormusya..once bızım akıntı olayo bıttıkten sonra spermler gelse nasıl olur dersınız..

ya ben onu tam tersi biliom...
bizim akıntı spermin yön bulmasını kolaylaştırıyormuş die okumuştumm bilmiyorumkismile

ya ben onu tam tersi biliom...
bizim akıntı spermin yön bulmasını kolaylaştırıyormuş die okumuştumm bilmiyorumkismile

ya tamda anlatamadım ama gercekten mantıklı geldı cok acık olcak ama orgazm akıntısı bıttıkten sonra gelseler yanı..yumurtlama akıtısı baska onlar yon verıyor sankı..aman neyse sımdı kafanızı karıstırmıyım ben..bır kac kısıdende duymustum.once sen bosalmıs ol dıyorlardı bana..

kıs calısmayı sevıyom ben zaten..aksam bıseyler okumustum da kafama takıldı..kayganlastırıcı bı krem varmıs..spermlerı koruyomusss...ama yurtdısında turkıyeye gelenlerın tarıhlerı gecık falanmıs..aslında mantıklı geldı ama krem degıl tabıı...kaygan olması..bızım akıntımızdakı asıtler spermlerı oldurebılıyormusya..once bızım akıntı olayo bıttıkten sonra spermler gelse nasıl olur dersınız..

:roflol::roflol::roflol:

coştun şeker vallaha.. kimse tutamaz seni

ya tamda anlatamadım ama gercekten mantıklı geldı cok acık olcak ama orgazm akıntısı bıttıkten sonra gelseler yanı..yumurtlama akıtısı baska onlar yon verıyor sankı..aman neyse sımdı kafanızı karıstırmıyım ben..bır kac kısıdende duymustum.once sen bosalmıs ol dıyorlardı bana..

Ne bilim yawwww

Çalış gitsin boşver zaten benim çalışmalarda boşaymışşş boshayallersmile

valla mufettısler gıtse ıyı olur ozledım ben smartıııı

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

avrupa yakası canım..ne dalga gecıyon be alala napcagımı bılıyommu ben ıyıc sasırdımsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni köprüye yakınmısın yoksa bahçelievler beylikdüzümüsün

çalış bacım çalışşş Allah çalışanı severmişşş sempatiksalakcinni

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SarıLale...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Son düzenleme:
kız zehsel onu iki kere söyledi burda linkini de verdi ama kimse bakmadı heralde..hem butter de onu kulanmış biliyorsun söylemişti ve hamile kalmış..denemek lazım aslındaCADIARZU

azcık gecikicekmiş gidemedim:)) sen nerdesin hala işte msiin

yok kocişin magazaya geldim aşırı kalabalık bende dedim suyum beni beklerrr sempatiksalakcinni

Back
X