Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs calısmayı sevıyom ben zaten..aksam bıseyler okumustum da kafama takıldı..kayganlastırıcı bı krem varmıs..spermlerı koruyomusss...ama yurtdısında turkıyeye gelenlerın tarıhlerı gecık falanmıs..aslında mantıklı geldı ama krem degıl tabıı...kaygan olması..bızım akıntımızdakı asıtler spermlerı oldurebılıyormusya..once bızım akıntı olayo bıttıkten sonra spermler gelse nasıl olur dersınız..
ya ben onu tam tersi biliom...
bizim akıntı spermin yön bulmasını kolaylaştırıyormuş die okumuştumm bilmiyorumkismile
Smart nerelerde yawww müfettişler gitmemişmidir acaba halaaa
kıs calısmayı sevıyom ben zaten..aksam bıseyler okumustum da kafama takıldı..kayganlastırıcı bı krem varmıs..spermlerı koruyomusss...ama yurtdısında turkıyeye gelenlerın tarıhlerı gecık falanmıs..aslında mantıklı geldı ama krem degıl tabıı...kaygan olması..bızım akıntımızdakı asıtler spermlerı oldurebılıyormusya..once bızım akıntı olayo bıttıkten sonra spermler gelse nasıl olur dersınız..
ya tamda anlatamadım ama gercekten mantıklı geldı cok acık olcak ama orgazm akıntısı bıttıkten sonra gelseler yanı..yumurtlama akıtısı baska onlar yon verıyor sankı..aman neyse sımdı kafanızı karıstırmıyım ben..bır kac kısıdende duymustum.once sen bosalmıs ol dıyorlardı bana..
valla mufettısler gıtse ıyı olur ozledım ben smartıııı
:roflol::roflol::roflol:
coştun şeker vallaha.. kimse tutamaz seni
valla mufettısler gıtse ıyı olur ozledım ben smartıııı
kız senin dediğin jel preseed mi??
kız sen istanbuldamısın
nersi anadolu avrupa?
:roflol::roflol::roflol:
coştun şeker vallaha.. kimse tutamaz seni
ben gidiyorum zuzu öptümmmmmmm opuyorumnanaktan
avrupa yakası canım..ne dalga gecıyon be alala napcagımı bılıyommu ben ıyıc sasırdımsempatiksalakcinni
eveeeettt canım
su gidememişsin
gelmedimi kocişşş
kız zehsel onu iki kere söyledi burda linkini de verdi ama kimse bakmadı heralde..hem butter de onu kulanmış biliyorsun söylemişti ve hamile kalmış..denemek lazım aslındaCADIARZU
azcık gecikicekmiş gidemedim:)) sen nerdesin hala işte msiin