• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yahuu nıye gelsın gelmesın alala...nıye beklıyon zorla getırecen..bırak gelmesın yaaaaaaaaaaaaaaa:oklava:

amann ne bileyim kız hiç umudum yok :(( ilk zamanlar ümitliydim ama günüm yaklaştıkça böyle oluyor yaa bakalım işallah gelmez :gitme:

Ya...O kadar yoğunum ki yazılanları doğru dürüst okuyamadım bu hafta.Bir ara gözüme Sarı Lale giye bir nick ilişti;avatar Fatoşunkiyle aynı dedim hatta;ama ne yazar ne eder okuma şansım olmadı.

Bugün de sondan doğru genel bir bakış atarken listeye baktım çiçek su pembe samimi samimi kaynatmış kızla.Aaaa,sonra bir de ne göreyim Sartı Lale listeyi de güncellemiş.Acayip kızdım;'bizim o kadar aydır burda olan arkadaşlar bile listeye güncellemezken daha dün gelen bu kız neden liste güncelleyor , liste düzeni bozulacak' diye.Bir yandan da nedne kimse uyarmıyor bunu dedim.

Tam ben kızı bozacaktım bir sayfa daha okuyayım da öyle yazarım dedim.O sayfada da ne göreyim 'Smart nerelerde yaww müfettişler gitse artık' yazmış.'Aa nu ne yüzsüzlük tanımam etmem ,sanki alay eder gibi bir de beni sormuş diye daha da kızdım;hatta bizim kızlar buna neden bu kadar yüz verdi diye de düşünmedim değil hani...

Sonra iki sayfa daha geri gittim;ve yukarıdaki yazışmaya tanık oldum;meğer Sarı Lale bizim FATOŞ'muş. :roflol: Tam en cafcaflısından kıza cevap yazmaya hazırlanıyordum ben de!!! :roflol:

Yahuuuu;üç gün kaybolduk isimler bile değişivermiş hihoyyyt

anammm sağlam bir fırça geliyormuş kiii son anda yırtmışımmm kaydirigubbakcemile3
Ay hiç böle olacagını düşünmemiştim benn
Baksana smartım bile tanımadı beni yaaaa mafoldumben

sarı lale tanışıyor muyus??? sırnaşık şey

senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile

senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile[/QUOTE]

tanışalım canım :roflol::roflol:
ben müsaitim bu aralar :roflol::roflol::roflol:

Back
X