dımı yaaaa taktıkler sende gulum...egıt bızı azcıkkk:icecream:
sen 1-0 öndesin bizden canım... oğluşun var:))) biliosun bu işleri :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dımı yaaaa taktıkler sende gulum...egıt bızı azcıkkk:icecream:
kaydirigubbakcemile3 benim bitti canım regli bekliyorum :)) zaten gelecek biliyorumm haftaya bugün kaydirigubbakcemile3
sen 1-0 öndesin bizden canım... oğluşun var:))) biliosun bu işleri :)))
aman be hatırlamıyomkı tek sferde oldu o nasıl oldu anlamadım..:kedi:
yahuu nıye gelsın gelmesın alala...nıye beklıyon zorla getırecen..bırak gelmesın yaaaaaaaaaaaaaaaklava:
genelde düşünmeyince oluyo demekki... bu ay bende hiç umutlu değildim... kesin valla beklemedin mi oluyoooo:teytey:
amann ne bileyim kız hiç umudum yok( ilk zamanlar ümitliydim ama günüm yaklaştıkça böyle oluyor yaa bakalım işallah gelmez :gitme:
evet canım yaaa gercekten gun yaklastıkca ole hıssedılıyor..ama sıra sende :lepi:
kızzzzz sarılale nerdesin senn nöbeti devredeyimde gideyim :))))
biraz geç oldu amaklava:
daha yeni geldik sana söz verdim diye geldim çok uykum sen nereye hemennn
12 civarı demedimmi 12 oradan kalktın anca iştee
Ya...O kadar yoğunum ki yazılanları doğru dürüst okuyamadım bu hafta.Bir ara gözüme Sarı Lale giye bir nick ilişti;avatar Fatoşunkiyle aynı dedim hatta;ama ne yazar ne eder okuma şansım olmadı.
Bugün de sondan doğru genel bir bakış atarken listeye baktım çiçek su pembe samimi samimi kaynatmış kızla.Aaaa,sonra bir de ne göreyim Sartı Lale listeyi de güncellemiş.Acayip kızdım;'bizim o kadar aydır burda olan arkadaşlar bile listeye güncellemezken daha dün gelen bu kız neden liste güncelleyor , liste düzeni bozulacak' diye.Bir yandan da nedne kimse uyarmıyor bunu dedim.
Tam ben kızı bozacaktım bir sayfa daha okuyayım da öyle yazarım dedim.O sayfada da ne göreyim 'Smart nerelerde yaww müfettişler gitse artık' yazmış.'Aa nu ne yüzsüzlük tanımam etmem ,sanki alay eder gibi bir de beni sormuş diye daha da kızdım;hatta bizim kızlar buna neden bu kadar yüz verdi diye de düşünmedim değil hani...
Sonra iki sayfa daha geri gittim;ve yukarıdaki yazışmaya tanık oldum;meğer Sarı Lale bizim FATOŞ'muş. :roflol: Tam en cafcaflısından kıza cevap yazmaya hazırlanıyordum ben de!!! :roflol:
Yahuuuu;üç gün kaybolduk isimler bile değişivermiş hihoyyyt
sarı lale tanışıyor muyus??? sırnaşık şey
İyi geceler kızlar