Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su.............. canım nasılsın ya benim işler çok yogun ve mart sonuna kadar böle devam edeck, istemeyerekte olsa size az zaman ayırabilecem. ama çok merakta ediyorum(( topigi.
hoşbulduk canlarım...
valla aslında buraya bir süre girmeme kararını sırf psikolojik açıdan istemedim...
çok gaa geliyor insan burda yaa :1shok:
kendi kendime kalınca daha sakin karşıladım her türlü belirtiyi...
inşallah artar hamilelerimiz... hadi hayırlısı bakalım ... :ecrin_bebek:
iyiyim tatlım sen nasılsın? olsun kız fırsat buldukça girersin burdayız nasılsa hergün :))
iyi akşamlar kızlar
Su naber aynı kefeye konulduğum arkadaşım :roflol:
iyi akşamlar kızlar
Su naber aynı kefeye konulduğum arkadaşım :roflol:
iyiym bende sekerim ya.zaten ne zaman fırsat bulsam burdayım ama. sayfaları okumam zor. sana bir mesajım var.
ben çıkıyorum oğlum geçecekmiş başına pcnin
iyi akşamlar
aklinialirimsmile aklinialirimsmile neyse sarilaleyide sevdiririm ben sana delikafadulden
kızlarrrrrrrrr ben hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmm benım adetım yarındı dün konusmustuk ama her zaman benım adetımden önce lekelerım gelırdı 2-3 gün önce fakat bu ay gelmedıler çok umudum olmamasına ragmen bu sabah test yaptım ve hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm yanı çıft çızgı çıktı Allah ıma bınlerce sükürler olsun kı melegım gelmıs Allah ım dualrımı kabul etmıs çok mutluyum saskınım tuhafım
Canım Zehsel'im... Senin son durumunu bakmak için girdim;daha önce gelemedim kusura bakma;durumun hep aklımdaydı ama misafirlerim vardı...Listede bekleyenler kısmında adını göremeyince aşağıya doğru o kadar yavaş kaydırarark indirdim ki listeyi anlatamam sana;o an ki adını görememe korkumu!!!l
Ben sana bu aya başlarken ne söylemiştim hatırlıyor musun....??? :lepi: Ben hiç o kadar net konuşmam kimseye;hatta sen de şaşırmıştın.'Sen böyle konuşmazsın;hayırdır' diye ama içimden bir ses öyle söylüyordu ve o sesin yanılmadığına çok ama çok sevindim. delikafaduldenTelefon nuöaran olsa şimdi arayacaktım;ama yok yaaaaaaaaa....
Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin ıNŞALLAHHHHH... :) Eşine de tebriklerimi ilet lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!!