• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
su.............. canım nasılsın ya benim işler çok yogun ve mart sonuna kadar böle devam edeck, istemeyerekte olsa size az zaman ayırabilecem. ama çok merakta ediyorum :((( topigi.

hoşbulduk canlarım...
valla aslında buraya bir süre girmeme kararını sırf psikolojik açıdan istemedim...
çok gaa geliyor insan burda yaa :1shok:
kendi kendime kalınca daha sakin karşıladım her türlü belirtiyi...

inşallah artar hamilelerimiz... hadi hayırlısı bakalım ... :ecrin_bebek:

su.............. canım nasılsın ya benim işler çok yogun ve mart sonuna kadar böle devam edeck, istemeyerekte olsa size az zaman ayırabilecem. ama çok merakta ediyorum :((( topigi.

iyiyim tatlım sen nasılsın? olsun kız fırsat buldukça girersin burdayız nasılsa hergün :))

hoşbulduk canlarım...
valla aslında buraya bir süre girmeme kararını sırf psikolojik açıdan istemedim...
çok gaa geliyor insan burda yaa :1shok:
kendi kendime kalınca daha sakin karşıladım her türlü belirtiyi...

inşallah artar hamilelerimiz... hadi hayırlısı bakalım ... :ecrin_bebek:

evet canım etkileniyor olabilirsin doğru..
güzel haberlerini bekliyoruz :1hug:

iyi akşamlar kızlar
Su naber aynı kefeye konulduğum arkadaşım :roflol:

selam beren nasılsın.. kontrollerin nasıl gecti . bir kaç gündür okuyamıyorum ama.
en sonucların iyidi
işallah bu ay sende kupa alacaksın. ve tüm isteyen arkadaslarımızda..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Canım Zehsel'im... Senin son durumunu bakmak için girdim;daha önce gelemedim kusura bakma;durumun hep aklımdaydı ama misafirlerim vardı...Listede bekleyenler kısmında adını göremeyince aşağıya doğru o kadar yavaş kaydırarark indirdim ki listeyi anlatamam sana;o an ki adını görememe korkumu!!!l

Ben sana bu aya başlarken ne söylemiştim hatırlıyor musun....??? :lepi: Ben hiç o kadar net konuşmam kimseye;hatta sen de şaşırmıştın.'Sen böyle konuşmazsın;hayırdır' diye ama içimden bir ses öyle söylüyordu ve o sesin yanılmadığına çok ama çok sevindim. delikafaduldenTelefon nuöaran olsa şimdi arayacaktım;ama yok yaaaaaaaaa.... :(

Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin ıNŞALLAHHHHH... :) Eşine de tebriklerimi ilet lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!!

kızlarrrrrrrrr ben hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmm benım adetım yarındı dün konusmustuk ama her zaman benım adetımden önce lekelerım gelırdı 2-3 gün önce fakat bu ay gelmedıler çok umudum olmamasına ragmen bu sabah test yaptım ve hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm yanı çıft çızgı çıktı Allah ıma bınlerce sükürler olsun kı melegım gelmıs Allah ım dualrımı kabul etmıs çok mutluyum saskınım tuhafım

Yaklaşık 20 dk dır bu sayfayı araıyordum haa;nasıl haber verdin diye delikafadulden

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Canım Zehsel'im... Senin son durumunu bakmak için girdim;daha önce gelemedim kusura bakma;durumun hep aklımdaydı ama misafirlerim vardı...Listede bekleyenler kısmında adını göremeyince aşağıya doğru o kadar yavaş kaydırarark indirdim ki listeyi anlatamam sana;o an ki adını görememe korkumu!!!l

Ben sana bu aya başlarken ne söylemiştim hatırlıyor musun....??? :lepi: Ben hiç o kadar net konuşmam kimseye;hatta sen de şaşırmıştın.'Sen böyle konuşmazsın;hayırdır' diye ama içimden bir ses öyle söylüyordu ve o sesin yanılmadığına çok ama çok sevindim. delikafaduldenTelefon nuöaran olsa şimdi arayacaktım;ama yok yaaaaaaaaa.... :(

Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin ıNŞALLAHHHHH... :) Eşine de tebriklerimi ilet lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!!

Canım benımyaaa sen bır tanesın evet bu aya baslarken ısrarla bu ay olacagını söylüyordun hatta ben çok sasırmıstım sen nasıl böyle konusabılırsın dıye çünkü normalde asla söylemezsın bılıyorum tanıyorum senı keske telefon numaran senınde bende olsaydı ınan arayacaktım senı sen özellıkle bu ay hamıle oldugumu ögren dıye sabırsızlıkla bekledım canımcım amın ınsallah hayırlısı ıle ılk önce kalp seslerını duyarım sonrada hayırlısı ıle kucagıma alabılırım ınsallah canım benım esımede tebrıklerını hemen ıletıyorum tatlım çok öpüyorum senı ıyıkı varsın ıyıkı canımıniçi DARISI BASINAAAAA

Günaydın Fıstıklar

Yine kimse yok Smart ya artık denk gelemiyoruz valla özledim :)))

Merhaba kzılar kımsecıkler yok ama ben yıne de yazmak ıstıyorum...ya ben hasta oldum ya hamıleyken hıÇ Çekılmıyo bademcıkler ŞıŞtı...Çok endıŞelıyım..dr.um bıtkı Çayı c vıtamını dıŞında bırŞey Önermedı..ooof...neyse sÖyledım rahatladım...tavsıyelerınız varsa beklıyorum..

Back
X