Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slmlar nasılsınız
ben bıraz uzgunum bugun ama bakalım dr la tam daha konuşmadım
ağlıcam yaaa çok kötuyum ben gerçekten
geçer inşallah yakında bakalım :)
Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı olsunda cinsiyet önemli dğeil :)
hayırdır canım nooldu ya![]()
![]()
aslında 4lü test var en garantisi ki onda bile %80lerde doğruluk payı.. ayrıca riskli bu test
amniyosentez deniyo duymuşsundur keseden su alınıyo inceleniyo genelde yaşı 35den sonrası için ve ailede problemi olan kişilere yapılıyor aallaha emanet gerçektende cnm..
evet ipekcim izmir kadar sevdiğim birde antalya var oda izmire benzediği için :)))) ayrıca çanakkale bak ordada kordon var izmir gibi aynı orayıda severim. ama eskişehir de çok güzel bir yermiş duyduğum kadarıyla ama dediğin gibi deniz havası bambaşka..
kıs olurmu acaba bi toplansak böle hepinizi ağırlarım valla opuyorumnanaktan
smear testımı öğrendı eşim labrt.dan çok az lezyın çıkmış dewmişler. çok hafıf demişler.eşim hemen dr.umu aramış sormuş önemli beşy değil ama 1den sonra arayın sonuçlarla bırlıkte smear testıne de bakıp yorum yapayım demiş. dr trabzon da bız bayburtta görev yapıoruz. ben de panık oldum her ne kadar eşim beşy yok desede ben çok kötuyum ayşe yaaa bana dua edın nolursunuz.....ağlıorum ben bu halde nasıl derse gırıcem allah için yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben
smear testımı öğrendı eşim labrt.dan çok az lezyın çıkmış dewmişler. çok hafıf demişler.eşim hemen dr.umu aramış sormuş önemli beşy değil ama 1den sonra arayın sonuçlarla bırlıkte smear testıne de bakıp yorum yapayım demiş. dr trabzon da bız bayburtta görev yapıoruz. ben de panık oldum her ne kadar eşim beşy yok desede ben çok kötuyum ayşe yaaa bana dua edın nolursunuz.....ağlıorum ben bu halde nasıl derse gırıcem allah için yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben
ne kadar kötü demi bozuk olan morallerimize rağmen,hasta olmamıza rağmen işimizi yapmak zorundayız.
lezyon artık çok basit bi olgu gökçe tedavisi de kolay diye biliyorum.Gerçekten bişey yoktur bence olsa neden eşin söylemesin ki sana,nasıl olsa öğreneceksin.biz de dua ediyoruz sana inşallah çok basit bişeydir.:Saruboceq:
ayy noldu nerde millet,niye herkes susuyo???
ben çok fenayım ya şimdi gene istifra ettim bişey yokkı mıdemde bide kan geldi
korktum mafoldumben ama snaırım boğazımda geldi boğaızm çok acıyo ööle oturuom
yesemmi yemesemmi diye kara kara düşünüyorum :sinifsinif:
ay canım ya kıyamam:1hug:
bulantılar mı başladı yani...bilmiyorumkismile
selam kızlar