• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırdır canım nooldu ya :( :(

smear testımı öğrendı eşim labrt.dan çok az lezyın çıkmış dewmişler. çok hafıf demişler.eşim hemen dr.umu aramış sormuş önemli beşy değil ama 1den sonra arayın sonuçlarla bırlıkte smear testıne de bakıp yorum yapayım demiş. dr trabzon da bız bayburtta görev yapıoruz. ben de panık oldum her ne kadar eşim beşy yok desede ben çok kötuyum ayşe yaaa bana dua edın nolursunuz.....ağlıorum ben bu halde nasıl derse gırıcem allah için yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben

aslında 4lü test var en garantisi ki onda bile %80lerde doğruluk payı.. ayrıca riskli bu test
amniyosentez deniyo duymuşsundur keseden su alınıyo inceleniyo genelde yaşı 35den sonrası için ve ailede problemi olan kişilere yapılıyor aallaha emanet gerçektende cnm..
evet ipekcim izmir kadar sevdiğim birde antalya var oda izmire benzediği için :)))) ayrıca çanakkale bak ordada kordon var izmir gibi aynı orayıda severim. ama eskişehir de çok güzel bir yermiş duyduğum kadarıyla ama dediğin gibi deniz havası bambaşka..
kıs olurmu acaba bi toplansak böle hepinizi ağırlarım valla opuyorumnanaktan

ben doktoruma söyledim bana 3 lü yap dedim.gerek yok senin riskin yok dedi 2 li normal çıktı.bi arkadaş var 37 yaşında amniyosentez istememiş doktor imza almış kendi isteğimle red ediyorum diye ayrıntılı ultrasona sevk etmiş,ona gönder dedim gerek yok ben bakıyorum onun yaş riski vardı dedi.ben kendim hastaneye gittim geçen hafta ayrıntılıya girmek için çok geç dedi bu haftada ayrıntılı yapılmaz dedi.

smear testımı öğrendı eşim labrt.dan çok az lezyın çıkmış dewmişler. çok hafıf demişler.eşim hemen dr.umu aramış sormuş önemli beşy değil ama 1den sonra arayın sonuçlarla bırlıkte smear testıne de bakıp yorum yapayım demiş. dr trabzon da bız bayburtta görev yapıoruz. ben de panık oldum her ne kadar eşim beşy yok desede ben çok kötuyum ayşe yaaa bana dua edın nolursunuz.....ağlıorum ben bu halde nasıl derse gırıcem allah için yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben

ne kadar kötü demi bozuk olan morallerimize rağmen,hasta olmamıza rağmen işimizi yapmak zorundayız.
lezyon artık çok basit bi olgu gökçe tedavisi de kolay diye biliyorum.Gerçekten bişey yoktur bence olsa neden eşin söylemesin ki sana,nasıl olsa öğreneceksin.biz de dua ediyoruz sana inşallah çok basit bişeydir.:Saruboceq:

kızlar ben geldim..geçmişi okumadım henüz..sabah dr.a gittim.kan vermeye.bu sefer başka dr.a gittim.bayan bu..iyi bi dr.daha öncede gitmiştim.düşmüştür dedi.ayrıca hormonlara adetli değilken bakmıyoruz..sağlıklı bi sonuç vermez çünkü dedi.progesteron adetin 21.günü bakılacak dedi..yumurtlama hormonu..kan verdim işte..2 gün sonra alıcam sonuçları..yalnız muayene için ayrı tahlililer için ayrı para aldılar..içime oturdu...neyse...sağlığım olsun..herşey yolunda olsun..bebiş geliyorum diye sinyal versin...gitsin paracıklar hiç sorun değil...boshayallersmile

canım lezyon doku bozukluğu olarak biliniyo normalde belki rahim kanseri sebebi

diye duydugundan korkmussundur ama bu çok çok düşük bi ihtimal korkma

panik olma annemde de vardı böyle bişey ve şu an sorunu yok sakinleş rahat ol

herşeyin tedavisi var canım :teselli: ve belki siz bunu erkenden öğrendiğiniz için şansılısınız

bile sıkma canını dokorun bi baksın konuş onunla ondan sonra düşün bi daha

şimdi hiçbişey belli dğeilken neden ağlıyosun ki :teselli:

ne kadar kötü demi bozuk olan morallerimize rağmen,hasta olmamıza rağmen işimizi yapmak zorundayız.
lezyon artık çok basit bi olgu gökçe tedavisi de kolay diye biliyorum.Gerçekten bişey yoktur bence olsa neden eşin söylemesin ki sana,nasıl olsa öğreneceksin.biz de dua ediyoruz sana inşallah çok basit bişeydir.:Saruboceq:

inşallah oyledır bılmıorum öğreneceğiz bakalım öğleden snra ama baya moralım bozuldu öğleden sonra dr umla görüşürsem bıldırım sıze de sonucu herkese slmlar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gökçecimmm önemli değil demişler.sen böyle yaparsan..ooooo daha başka şeylerde çıkar...sorunlarının çoğalmasınımı istiyosun... :oklava:
yapma lütfen..kötü bişey değilmiş..düzelecek de..geşsin gitsin..bende prolaktin yüksek çıkınca dünya başıma yıkılmıştı ama hiçte o kadar büyük bişey değilmiş..şimdi dua ediyrum rabbim başka dert vermesin...beterin beteri var..hadi sende unut..yemene içmene dikkat et.biraz bitkisel olarakta dikkat et bence...öptüm tatlım seni..hadi salla bakim dertleri...kaydirigubbakcemile2

ayy noldu nerde millet,niye herkes susuyo???

ben çok fenayım ya şimdi gene istifra ettim bişey yokkı mıdemde bide kan geldi

korktum mafoldumben ama snaırım boğazımda geldi boğaızm çok acıyo ööle oturuom

yesemmi yemesemmi diye kara kara düşünüyorum :sinifsinif:

bulantılar mı başladı yani...bilmiyorumkismile

canım ya az kaldı bulantı krizlerinin bitmesine ondan sonra bebişin mola verecek.benim de dünden beri dişlerim ağrıyo ama nasıl bi ağrı sorma gitsin böyle alt dişleri söküp alsalar da rahatlasam soda içip bekletiyorum orda biraz uyuşsun diye bu esnada da tel bağlanmasın diye dua ediyorum.sanırım benim de kalsiyum eksikliği baş gösterdi,günde 1 küçük su bardağı ancak içiyordum süt,yetmedi demek ki bi de peynir olayı sabah kahvaltılarında sakat tabi.neyse bugün 2 fincan içtim süt de biraz ağrılar hafiflesin.sabretcez ayşe yapcak bişey yok her gün yeni bişey çıkıyo bebek büyüdükçe daha çok çıkıyo demek ki.sen de hasta mısın,öksürük falan mı oldun da boğazın çok yıprandı kuzucuk?

Back
X