- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar hepinize yarın görüşrüz inş.
bugün de herkes erkenci.görüşürüz şenay..şakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar hepinize yarın görüşrüz inş.
iyi akşamlar :)
sen ne şikayetiyle yaptırmıştın smear testini ?
birde sık ilişkiye girmekten dolayı vajinanın tahriş olmasından da olur canım
yakmaya gerek olucağını sanmıyorum boshayallersmile
12+0 ve 12+6 13. hafta demek biliyosun.o yüzden sanki bu hafta sonmuş gibi geliyo bana.bi de çok dakik olmamak lazım,çok titizlenince daha kötü olabiliyo.senin bebiş büyüdü hayırlısıyla.zaten bişey olsaydı o zaman geçen gece bi belirti vermesi gerekirdi.bebiş tutundu sana annesi iyice.bittikten sonra doktora bi sor ama sanmıyorum devam etsin.
evet biliyorum onun için sordum ya acaba ben yanlış mantıkla mı hesaplıyorum diye
merak ettim bencede da bitirmiş olmam gerekıyo
bide o ilk yaramazlığın üstüne kaç kere daha yaramazlık yaptık burda bahsetmedım ama kaydirigubbakcemile3
hiçbişey olmadı ağrım bile olmadı sanırım gerçektende sıkı sıkı tutundu bebişim :)
doktorda baya azalmış ve dağılmış ama genede en ufak lekelenme bir tehdittir demişti
kan man gördüğüm yok bu aralar çok şükür :) o zaman ben yarın doktoru arayıp sorayım
bi gene kullan derse kullanırım :) zaten 12+4 gibiyken yada 13 haftalıkkenmı gitsem gene gidicem muayeneye
ikili test zamanı gelmiş oluyo o zamanda sorarım
ben evlendığımızden berı korunmadığımız halde bebişimız olmuyo dıe dr gtmıştım.ankdakı dr bekleyın 1 yıl muhakak dedı .ilk gece çok sancım oldu benım hatta kanamam da çoktu ankdakı dr um tahrıp olmuş 10 gun falan ılışkıye grmeyın demişti kı nıtekım grmemişştk (daha yenı evlıydık ) daha sonra 1.5 ay önce trbzon a dr gıttım özel bır de orda bakınalım dıe orda da çok şükür her şey normal dedı dr ve o da 1 yıl bekleyın dedı daha sonra bakarız dedı .stersten uzak drmamı soledı ve kafama takmamam grektığını . bu dr ıstedı smear testını tam bakalım her şeye dıe. sonucu yenı aldık...vajınal erezyon yazıormuş.eşim ankdakı dr la görüştü ole açıklamış şimdı de trbzndakıyle görüşecek bakalım kötu bşey olsa yakılma falan dr lar soler yanı dımı kızlarrr :uhm:
ben sana demiştim son yaramazlık olmayacak diyekaydirigubbakcemile3
neyse bundan sonra bişey olmaz zaten.çok ilaç içmek de ii değil ayşe ya bi tarafımızı tamir ederken bi taraftan yan etki yapıyo.ben ilk dönemde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama kan yapıyorum resmen.doktor ilaç verdi bebeği de etkiler kullan dedi kullanmadım günde 1 damacana su içtim dakka başı wc ye çıktım attım iltihabı.
anladım canım bende korkuyordum bebeğimizmi olmuyo yoksa bi sorunmu var diye
evlendiğimizin ilk aylarında eşim bi doktora gidelım fln demiştide 1 yıl dolmadan bakmazlar
demiştim doğru düşünmüşüm demekki...ama zaten 10. ayında hamile kaldım ilk kez
bi sorun olmasada gecıkebılıyo :) kımının dokusu hassas olur canım senınkıde demekkı
hassasmışki ıkıncı kez bunu yasıyosun bende smear yaptırdıgımda doktor iltihap
başlangıcı var demişti 1 hafta ilişkiye girmedik ve geçti dikkat etmek lazım aslında ama
işte insan dayanamayabiliyo
son olur diye düşünyodum olmadı baktık bişey olmuyo haftada bi kere bi yaramazlık
şeklinde başladık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet evet gerçekten çok ilaç kullanmak iyi değilöyle sonrada yan etkileri temzılemeye calışıyosun o daha zor
bende cok su ıcıyorum dun evde su kalmamış gece nasıl yandım hararetten işe gelir
gelmez koca bi şişe devırdım insan alısıncada su içmeden duramıyo
bide benım canım son gunlerde bı şeftali istiyo bi şeftali istiyo aklın durur ya
hatsanenın yakınında var bi manav her mevsımın meyvesını satıyo bakcam oraya bi
bız bebek ıçin gtmiştik dr a ayşecım .ama drlar bole dedı yanı erken dedı bebek olmamak çin bır sebep yok dedı stres olmasın kafı dedıler ...tabı eğer ağustosa eylule kadar bebiş olmazsa kı ınş. sağlıklı hayırlı bı şekılde olur dr gıdıp tedavıye başlayacağız...bu arada eşimden de spermıogram ıstedı onunda gusel çıktı .benım yumurtalarım buyumuyo demişti ılk dr ama diğer dr bı prblem yok 1 yıl geçsın hele dedi...
ama benım akıntım çok oluyor yanı normalde.hatta dr alttan muayene ettığınde de solemıştı bana ben de bu aralar başladım bol bol su içmeye ..hayırlısı yhaa dua edın tum bebek isteyenlere içinde de bana da dua edın lütfennnn allahımdan hayırlısı ınşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ha sunu da söyleyim aklınızda bulunsun geçen biri ağrı kesici alsam mı diyodu.birinin bebişinin kalbi delik doğmuş doktor çok mu ağrı kesici içtin demiş.dikkat etmek lazım yani.şöyle sulusundan tatlısından yaz şeftalisi olsa da yesek ya benim canım da kısır istiyocokacimcoook
hayırlısıyla inşallah olur canım hele bi bekleyin streste yapmayın inşallah :)
hepsinin vakti var biliyosun :) sağlıkla gelsin yeter ki
daha hiç ağrı kesici içmedim hamile kalalı bazen ağrıdan ölüyom dayanıyorum hem ağrı
eşiğim artmış oluyo boshayallersmile sadece coraspin kullanıyorum o da kan
pıhtılaşmasını engellemesi için acaba onu da 12. hafatnın sonunda brakmam gerekırmı
du onuda soriyim iyi aklıam geldi doktor coraspin ağrılarını hafifletir demişti
kalbinin delik doğmasına mı sebep oluyomuş Allah korusun ya zaten ikili test olcak ya
bişey çıkarmı çıkmazmı stres oldum daha tetsi yaptırmadan
hayırlısıyla inşallah olur canım hele bi bekleyin streste yapmayın inşallah :)
hepsinin vakti var biliyosun :) sağlıkla gelsin yeter ki
daha hiç ağrı kesici içmedim hamile kalalı bazen ağrıdan ölüyom dayanıyorum hem ağrı
eşiğim artmış oluyo boshayallersmile sadece coraspin kullanıyorum o da kan
pıhtılaşmasını engellemesi için acaba onu da 12. hafatnın sonunda brakmam gerekırmı
du onuda soriyim iyi aklıam geldi doktor coraspin ağrılarını hafifletir demişti
kalbinin delik doğmasına mı sebep oluyomuş Allah korusun ya zaten ikili test olcak ya
bişey çıkarmı çıkmazmı stres oldum daha tetsi yaptırmadan
öyle oluyormuş ayşe çok ağrı kesici almak.sen yine iyisin benim ilk 3 ayda bi baş ağrım başlardı beynim zonklardı yat kalk yat kalk geçmezdi 1 hafta sürerdi belki,kan basıncı çok yükseldiği için olurmuş.bazılarında bununla birlikte burun kanaması bile oluyormuş.buna rağmen bebek aspirini bile almadım.dayanması çok zordu Allah'a şükür geçti o günler.Ama gebelikte kullanılan 2 tane falan güvenilir ağrı kesici varmış biri parol biri de minoset,yine de vucuduma kimyasal sokmadım ben.geçen biri soruyodu ya hamileyim parol mü alsam şunu mu alsam diye ona istinaden yazdım.
ayşe ıpek aysulay napıyosunuz ?nasılsınız? sustunuz konuşsanıza
konuşuyoruz ya boshayallersmile
gözlerim yorulmuş :)
evimize gitsek artık demi?buarada sizin akşamları nasıl geçiyo?Hangi kitaplara takılıyosunuz?
evimize gitsek artık demi?buarada sizin akşamları nasıl geçiyo?Hangi kitaplara takılıyosunuz?[/QUOTE
sız akşamları gıremıosunuznete sanırım ben bazen bakınıorum çunku yoksunuz ..ben bu ara çocuklara sözlu notu vermek için kuçuk sınav hazırlıorum akşamalrı ...cemal surreya şiirlerinın antolojısını aldım 1 hafta oldu ve her akşam muhakkak eşime 5-6 şiir okuyup oyle uyuyoruz yorum yapıoruz vb ...
kıtap olarak da gulse bırsel ın velev kı cıddıyım ı okuyorum..bu kadını begenıorumben . azcık popüler kültür kıtaplarını sevıorum ben sempatiksalakcinni
bu aralar eve gidince uyyorum direk yada yemek yiyorum az uyyup uyanıyorum
sonrada arapça kitaplarıma takılıyorum maalesef sınavım yaklaşıyo
bebişle beraber gircez bu sınava inşallah :)
bu arada ben çıkıyorum zamn geldi hayırlı akşamlar herkese
mucx