• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın sevgi kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ben geldim, ilk dersimi bitirdim, topiğe girip geçmişi okudum, ama hala kimsecikler yok bilmiyorumkismile

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bugünlük yok :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrr nabersiniz bakalım :)

ayşe günaydın canım :)

hazır aklımdayken hemen sorayim sonra unuturum:) bloğunda vişneli bisküvili tatlı var ya ben bunu daha önce yemekteyizde de görmüştüm ama tarifini unutmuştum senin bloğunda görünce aa dedim bu o tatlı kaydirigubbakcemile3 sen normal bisküviyle yapmışsın ordaki kakaoluydu ama,sen de zaten evde diğeri olduğu için ondan yapmışsın:)) kakaolu olan şu piknik bisküviler mi? bir de canım vişne suyu ekşi oluyor mu sen de ilk başta tereddüt etmişsin ama güzel olmuş:)) misafirim gelicekte bunu yapayim dedim hihoyyyt

günaydın şekerlerrr nabersiniz bakalım :)

günaydın canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrr

hepinize günaydın hoşgeldiniz... opuyorumnanaktan
elsoncum sanada günaydın..sonuçlarımı merak etmişsin saol canım hormon testi iyi çıktı hiçbir sorun yokmuş herşey normal..eşimden test istediler işte 7 günlük bi perhiz verdi 7 gün sonra test yapıcaklar işte..bekliyoruz canım... :1hug:

Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan ben yine memur odasından kaçamak giriyorum, lab.da seminer var bilmiyorumkismile ya bu hafta nekadar yoğun geçti böyle yaa :(( arada bir yine kaçamak yapmaya çalışırım ama memurun bilg.ı malum, her zaman olamam :((((
Öğleden sonra lab.ıma da size de kavuşurum inş. yine bi aksilik olmazsa olumunekankayizsmile

Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan ben yine memur odasından kaçamak giriyorum, lab.da seminer var bilmiyorumkismile ya bu hafta nekadar yoğun geçti böyle yaa :(( arada bir yine kaçamak yapmaya çalışırım ama memurun bilg.ı malum, her zaman olamam :((((
Öğleden sonra lab.ıma da size de kavuşurum inş. yine bi aksilik olmazsa olumunekankayizsmile

aaa olmazki hep böyle hep böyle gel artık :umursamaz: :))

hepinize günaydın hoşgeldiniz... opuyorumnanaktan
elsoncum sanada günaydın..sonuçlarımı merak etmişsin saol canım hormon testi iyi çıktı hiçbir sorun yokmuş herşey normal..eşimden test istediler işte 7 günlük bi perhiz verdi 7 gün sonra test yapıcaklar işte..bekliyoruz canım... :1hug:

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..işallah eşinin sonuçları da güzel çıkar sonra da meleğine kavuşursun:emir_bebek::1hug:

ayşe günaydın canım :)

hazır aklımdayken hemen sorayim sonra unuturum:) bloğunda vişneli bisküvili tatlı var ya ben bunu daha önce yemekteyizde de görmüştüm ama tarifini unutmuştum senin bloğunda görünce aa dedim bu o tatlı kaydirigubbakcemile3 sen normal bisküviyle yapmışsın ordaki kakaoluydu ama,sen de zaten evde diğeri olduğu için ondan yapmışsın:)) kakaolu olan şu piknik bisküviler mi? bir de canım vişne suyu ekşi oluyor mu sen de ilk başta tereddüt etmişsin ama güzel olmuş:)) misafirim gelicekte bunu yapayim dedim hihoyyyt

günaydım canım evet ben kakaolu olmadıgı için sade kullandım
piknik bisküvi değil normal petibör bisküvi kakolu kullan :) vişne suyu ekşi evet
ama hepsi üst üste geldiğinde çok ekşi olmuyo ve tatlar birbirini tamamlıyo zaten
ben ne zaman yapsam kapışa yeniyo :) bi dene istersen ama her damak tadına uygun
daha garanti bi tarif istersen zana incirli tatlıyı öneririm o da muhteşem ve istisnasız
herkesin severek yiyeceği bişey :) istersen linkini atarım :)

günaydın kızlarrrrrr

günaydın ipek apla

dün akşam çok ağrım vardı kasığımda doktora gittim hersey yolundaymış ama doktor
yaramazlık yapmak yasak he hala yasak dedi bilmiyorumkismile progestana devam
edeyim mi dedim şu an kullandıgın tüm ilaçlara 1-2 hafta daha devam dedi
bide dün akşam eve gidince farkettım kaşımla gözüm arasındakı boşlukta mınık mınık noktacıklar cıkmış kırmızı
kırmızı yanağımdan çeneme doğru ınıyo şaşırıdm kaldım neden olmuştur acaba ya
yediğim bişey mı dokundu acaba bilmiyorumkismile

aaa hani bugün gelecektin:oklava:

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..işallah eşinin sonuçları da güzel çıkar sonra da meleğine kavuşursun:emir_bebek::1hug:

inşallah saol canım benim...eşim aslında 2 ay önce test yaptırmış bende daha yeni öğrendim yaptırdıgını... bazı degerleri düşük çıkmış stres kaynaklı çok yogun işleri canım benim cok bunalıyor...
doktor dedi o zaman tekrar yaptırmamız gerekiyor..ona göre hareket ederiz diyor...canım benim o kadar üzüldümki test yaptırıp değerlerinin düşük çıkmasına söyleyememiş bana.o benim bitanem ya...inşallah bu sefer degerleri yüksek çıkar... :Saruboceq:

piknik bisküvi değil normal petibör bisküvi kakolu kullan :) vişne suyu ekşi evet
ama hepsi üst üste geldiğinde çok ekşi olmuyo ve tatlar birbirini tamamlıyo zaten
ben ne zaman yapsam kapışa yeniyo :) bi dene istersen ama her damak tadına uygun
daha garanti bi tarif istersen zana incirli tatlıyı öneririm o da muhteşem ve istisnasız

hım anladım canım bu tatlı süper görünüyor o yüzden bunu yapmayı düşünüyorum :))

diğerini de gördüm kız incirli tatlıyı o da muhteşem görünüyor bidahakine de onu denerim:)) çok sağol canım vişneli olanı yapınca sana haber veririm opuyorumnanaktan

günaydın ipek apla

dün akşam çok ağrım vardı kasığımda doktora gittim hersey yolundaymış ama doktor
yaramazlık yapmak yasak he hala yasak dedi bilmiyorumkismile progestana devam
edeyim mi dedim şu an kullandıgın tüm ilaçlara 1-2 hafta daha devam dedi
bide dün akşam eve gidince farkettım kaşımla gözüm arasındakı boşlukta mınık mınık noktacıklar cıkmış kırmızı
kırmızı yanağımdan çeneme doğru ınıyo şaşırıdm kaldım neden olmuştur acaba ya
yediğim bişey mı dokundu acaba bilmiyorumkismile

öncelikle yemek programı başlamış,sabah sabah canım çekti desem yeridir.sabahları benim canım daha çok tatlı istiyor enerji ihtiyacından dolayı sanırım.atsana linki ben de merak ettim incirli tatlıyı.
yasak daha devam ediyor yaniboshayallersmile valla sabrın sonu selamettir ayşem devamsa devam küçük yaramazlıklarla yetincen artıkın.korkma canım kırmızılıklar için herkeste o kadar değişik şeyler oluyor ki aklın almıyor.keşke bende de küçük kırmızılıklar olsaydı ama ki kocaman sivrisinekler ıssırmış gibi kistler çıktı.doktor önce kullandığım ilaçlardan vitamin patlaması yaptım sandı onları kestik 2 ay oluyor ama yine de çıkmaya devam ediyor.doktor yapılacak bişey yok doğum sonrası normale dönder diyo ee normale döner de doğuma kadar her yerimi kaplarsa diye korkuyorum.bu kabarcıklar zamanla iniyo yerine kahve leke bırakıyo kahve leke de zamanla kendiliğinden açılıyo.ama tabii basit bi süreç değil bi sivilcenin iyileşmesi bile haftalar alabiliyor ki bu koca kist yani kırmızı kırmızı.kiminde bu kistlerin içi su dolu olurmuş.vucudumuzda şuan milyon tane hormon salgılanıyo hepsi de miniklerimizin sağlığı için elbette bazı şeyler dışarı vurup tepki verecek,yediklerinde farklı bişey yemediysen alerji yapacak sorun olduğunu sanmıyorum.

inşallah saol canım benim...eşim aslında 2 ay önce test yaptırmış bende daha yeni öğrendim yaptırdıgını... bazı degerleri düşük çıkmış stres kaynaklı çok yogun işleri canım benim cok bunalıyor...
doktor dedi o zaman tekrar yaptırmamız gerekiyor..ona göre hareket ederiz diyor...canım benim o kadar üzüldümki test yaptırıp değerlerinin düşük çıkmasına söyleyememiş bana.o benim bitanem ya...inşallah bu sefer degerleri yüksek çıkar... :Saruboceq:

ayy bak şimdi ben de üzüldüm kız bir de söyleyememiş:(( işallah değerler yükselmiştir işallah hepsi iyidir canım :teselli: güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile

Back
X