Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım anladım canım bu tatlı süper görünüyor o yüzden bunu yapmayı düşünüyorum :))
diğerini de gördüm kız incirli tatlıyı o da muhteşem görünüyor bidahakine de onu denerim:)) çok sağol canım vişneli olanı yapınca sana haber veririm opuyorumnanaktan
ayy bak şimdi ben de üzüldüm kız bir de söyleyememiş( işallah değerler yükselmiştir işallah hepsi iyidir canım :teselli: güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile
Günaydın Fıstıklar
hepinize günaydın hoşgeldiniz... opuyorumnanaktan
elsoncum sanada günaydın..sonuçlarımı merak etmişsin saol canım hormon testi iyi çıktı hiçbir sorun yokmuş herşey normal..eşimden test istediler işte 7 günlük bi perhiz verdi 7 gün sonra test yapıcaklar işte..bekliyoruz canım... :1hug:
Günaydın Fıstıklar
tamam canım afiyet olsun :) inşallah beğenirsiniz :)
saol canım benim :1hug: inşallah düzelmiştir size güzel haberlerle gelirim inş :Saruboceq:
çok sevindim tatlım.... :1hug:
günaydın yafruu:jeyyar:
sağol canımcım işallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işallah canımmmmm:Saruboceq:
öncelikle yemek programı başlamış,sabah sabah canım çekti desem yeridir.sabahları benim canım daha çok tatlı istiyor enerji ihtiyacından dolayı sanırım.atsana linki ben de merak ettim incirli tatlıyı.
yasak daha devam ediyor yaniboshayallersmile valla sabrın sonu selamettir ayşem devamsa devam küçük yaramazlıklarla yetincen artıkın.korkma canım kırmızılıklar için herkeste o kadar değişik şeyler oluyor ki aklın almıyor.keşke bende de küçük kırmızılıklar olsaydı ama ki kocaman sivrisinekler ıssırmış gibi kistler çıktı.doktor önce kullandığım ilaçlardan vitamin patlaması yaptım sandı onları kestik 2 ay oluyor ama yine de çıkmaya devam ediyor.doktor yapılacak bişey yok doğum sonrası normale dönder diyo ee normale döner de doğuma kadar her yerimi kaplarsa diye korkuyorum.bu kabarcıklar zamanla iniyo yerine kahve leke bırakıyo kahve leke de zamanla kendiliğinden açılıyo.ama tabii basit bi süreç değil bi sivilcenin iyileşmesi bile haftalar alabiliyor ki bu koca kist yani kırmızı kırmızı.kiminde bu kistlerin içi su dolu olurmuş.vucudumuzda şuan milyon tane hormon salgılanıyo hepsi de miniklerimizin sağlığı için elbette bazı şeyler dışarı vurup tepki verecek,yediklerinde farklı bişey yemediysen alerji yapacak sorun olduğunu sanmıyorum.
inşallah saol canım benim...eşim aslında 2 ay önce test yaptırmış bende daha yeni öğrendim yaptırdıgını... bazı degerleri düşük çıkmış stres kaynaklı çok yogun işleri canım benim cok bunalıyor...
doktor dedi o zaman tekrar yaptırmamız gerekiyor..ona göre hareket ederiz diyor...canım benim o kadar üzüldümki test yaptırıp değerlerinin düşük çıkmasına söyleyememiş bana.o benim bitanem ya...inşallah bu sefer degerleri yüksek çıkar... :Saruboceq:
Günaydın Fıstıklar
kızlar gunaydın bırazdan derse gıdeceğim gıtmden sıze gunaydın demek ıstedım şekerler
çok şükür bugun daha ıyıyım ben zemuszemus
GÜnaydınnnnnnnn
sanada günaydın fıstıkkkk opuyorumnanaktan
günaydın yafruu:jeyyar:
kızlar gunaydın bırazdan derse gıdeceğim gıtmden sıze gunaydın demek ıstedım şekerler
GÜnaydınnnnnnnn
sanada günaydın gökçecim...iyi dersler..iyi olmanada çok sevindim... :1hug:
GÜnaydınnnnnnnn
incirli tatlıyı biliyosun ablacım demıstın ya oo çok zor bu demsıtın hatırlıyosan
bende kırmızılıklar hormonlardandır diye düşündüm ama genede ne yedim acaba
bu aralar farklı olarak sabahları süt içmeyi alışkanlık haline getirdim bunun dışında hersey
aynı sanırım allerjilik bi durum değil tamamen hormonal
senınkılerde gercekten bı değişikmiş ya demekkı herkeste farklı oluyo ama ben bu tip
şeyler daha ileriki aylarda cıkar diye düşündüğümden şaşırdım neyse
dün doktora bide ağda yapmamda sorun varmı dedim yok yok dedi sen napiyosun
acaba ya merak ettim :uhm:
inşallah değerleri yüksek çıkar eşinin canım evet stres herşeyi etkiliyor ne yazıkkı
ama kaçamıyosun işte strestende
Günaaydınn :)
SUU GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK benneyaptımki
nanem şekerim canım sevindim herşeyin ii olduğuna inş.eşininkide ii çıkar seni üzmek istememiş belliki:1hug:
ipek ve ayşe yazdıklarınızın sıkı takipcisiyimm:1ninca:
teşekkur ederım cnm benım opuyorumnanaktan bu aralar çok uyuyorum ben yaaa sanırım uşuttum bıraz halsızlığım hat safada anlayacağınız :1hug: