• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay sorma bi akrabamızın kızı oldu nası kara nası kara ay dedim annesi sarışın
babası sarısın nası oldu fln annem dedi kız çocuğu
dermişki güüya kırk gün beni atmazlarsa kırk gün sonra ben kendimi attırmam dermiş
kırkı çıksın gör dedi ciddende kırkı çıkınca ay bi tatlı bi şeker :)
porselen bebek gibi maşallah çok tatlı oldu yaa maşallah sübhanallah :)
gülücükler oyunlar fln annem konuşuyo nası bakıyo anneme :D
annemde diyo fatoş konuşsun sen bak cadı diyo ne gülüyoruz yaa

evet ççirkin oluyolar ilkin..sonra biraz tombikleştilermi...yemede yanında yat...

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak bu bunalım halimle güldürdün ya beni..bravvvo...kaynanan duymasın hem çok ayıp.. kaydirigubbakcemile3

ilk kez burda söyluyorumaklinialirimsmile
dışarda söyliycek kadar cesaretim yok:1ninca:

aa niye korkuyosunki..herşey yolunda..iyi düşünelim iyi olsun..hadi bakalım...yerimseniben

ayy inş canım ama ne bileyim işde ulumsuz bişey duymakdan çok korkuyorum akşam uyuyamadım aslında haftaya gidecekdik doktora ama ne bileyim ben dayanamadım dedim en azından keseyi görimmm inş da görürüümm yaaa

diymi ama canım yaa...yürüsün gitsin işine müdürcümmm...:mymeka:

hiçç defol müdür rahat bırak bizi:umursamaz:

ya var tabide yine ilaç yani düşük dozda benim içtiklerim hep kortizonlu da
bende rahat geçireyim diye keçiboynuzu pekmezi yemeye başladım

:1shok:

beren ya bebek küçükken daha zevkli oluyo onu görmesi tüm hareketlerine mukayet oluyo ya cihaz.ama büyüyünce iki büklüm oluyo,anlamıyosun.ben geçen kontrole gittim 15 gün önce yüzünü tam göremedim saklamış,çok az gördüm koca burunlu geldi bana.benim burnum varla yok arasındadır eşimin de çok büyük değil kime çekti diye kara kara düşünüp üzülürken 3 boyutlu ultrason resimlerine bakttım netten orada duyu organları koca koca çıkınca rahatladım biraz.büyüdükten sonra görmek eskisi kadar heyecanlı değil bence.konuyla alakasız da yeşillik olsun diye anlattım işte nerden aklıma geldiyse.:bbo:

bak ya kızım öle deme yok koca burunlu ( ki buruna mana bulmak çook günahmış) yok koca kafalı yok eli ayağı şöle böle.. yedi ceddinden birine bile çekmiş olabilir yakınlarda arama bence :roflol:

ayy inş canım ama ne bileyim işde ulumsuz bişey duymakdan çok korkuyorum akşam uyuyamadım aslında haftaya gidecekdik doktora ama ne bileyim ben dayanamadım dedim en azından keseyi görimmm inş da görürüümm yaaa

ben seni çok iyi anlıyorum canım.benim de bekleyemeyip erken gittiğim zamanlar olmuştur önceden.hatta doktorum kızdı bu hamilelik böyle geçmez bak stres yaparsan gelme 1 aydan önce dedi.alıştım gitti sonra.sen de gör keseni yine de son kez erken gidişin olmayacak ama alışacaksın zamanla.:CüvCüv:

hiçç defol müdür rahat bırak bizi:umursamaz:

:1shok:

bak ya kızım öle deme yok koca burunlu ( ki buruna mana bulmak çook günahmış) yok koca kafalı yok eli ayağı şöle böle.. yedi ceddinden birine bile çekmiş olabilir yakınlarda arama bence :roflol:

ay ondan sonra kadıncağızın burnuna hiç bişey demedim,benimki de çeker diye.ama çekmesin mümkünse yaaa yedi ceddine.:bbo:
ben önceden şöyle birşey duymuştum hala var mı bilmiyorum eski Almanya da güzel kadınlarla yakışıklı erkekleri para karşılığında devlet çiftleştiriyor ve hamile kalıyor kadınlar.nedeni ise güzel bi alman ırkı yaratmak.sositososito

kız yoksa bilinç altında kaynanana benzer korkusumu var... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay çok güldüm yaaa...

galibabilmiyorumkismile
ay benzemez inşallah ya ay sen gül ben ağlayacam şimdi.mafoldumben

kızlar ben çıkıyorum
oğlumu dershaneden alıp eve geçecem
yarın görüşürüz nasipse
öpüyorum cümletenzemuszemus

kortizonlu ilaçların çok da ii olmadığını duymuştum?:uhm:

ii değilde zaten canım uyuşturucuyu düşünürsek adamlar kendilerinden geçiyolar ya buda bi anda bi etki yapıyo rahatlıyorsun sonra gene aynı tedavi etmiyo

Kızlaaaaaaaaaaaaaar, ne kaynatıyosunuz bakem aklinialirimsmile

hoşgeldin balımmmmm:1hug:

sen büyüyünce gör koca bi kütle mideye çarpınca nasıl mide bulanırmış.son 3 ay ilk 3 ay gibiymiş ayşe ya..inan en az o zamanki kadar zorlanıyorum.şikayetler benzer ama farklılar da var.ben son 2 aydır hiç bişey anlamıyorum ultrasondan,doktor bi ora kaydırıyo makinayı bi bura kafam karışıyo zaten duruşuna göre ne görürsen artık.nette baktığım resimleri nasıl rastgetirmişler hayret valla.

hadi yaa desene aynı mıde bulantıları geri gelecek neysekı son aylar gene
sonra bebeiş kucakta inşallah :)

canım astım ilaçlarının çoğu fısfıs şeklinde vede kortizonlu oluyo
mesela biz neden grip olunca günlerce ilaç kulalnıyoruz ama astımda böyle bi tedavi yok bi anda tıkanıyorsun vede anında kesen bi ilaç içmmen lazım ee onlarda haliyle kortizon tedavisiyle oluyo

hımm anladım canım geçmiş OLSUN

evet ççirkin oluyolar ilkin..sonra biraz tombikleştilermi...yemede yanında yat...

evet :)

ii değilde zaten canım uyuşturucuyu düşünürsek adamlar kendilerinden geçiyolar ya buda bi anda bi etki yapıyo rahatlıyorsun sonra gene aynı tedavi etmiyo

hoşgeldin balımmmmm:1hug:

bu astım denilen zıkkımın kesin tedavisi yok mu ya?:kahve:

hoşgeldin :)

nedne korkuyosun bişey olmuyo ki gayetde eğlenceli gecıyo :hulya:

ayy ayşem ne bilim yaa keseyi göremez doktor falan diye çok korkuyorumm çok da heyecanlıyım ilk doktor randevum normalde demişdim zaten 7 haftada gidecekdim ama son günlerde çok korkmaya başladım bi arkadaşın öle olmuş kesesi görünmemiş boş gebelik mi nee öle bişey olmazz RABBİMM inş bi sorun çıkmazz dua edin banaaa

Back
X