• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen napcan çıkcam falan diyodun bi ara??

evet ben de çıkmak istiyorum ama bi ben kaldım muhasebeci şirketi bu halde bırakıp da çıkamam ki yaaa daha sölemedim hamile oldugumuu kalp atışlarını duyim miniğimin o zamna sölicem inş ayrılmak istediğimi de sölicem bakalım hayırlısı inş.

evet ben de çıkmak istiyorum ama bi ben kaldım muhasebeci şirketi bu halde bırakıp da çıkamam ki yaaa daha sölemedim hamile oldugumuu kalp atışlarını duyim miniğimin o zamna sölicem inş ayrılmak istediğimi de sölicem bakalım hayırlısı inş.

duyarsın canım stres yapma,ilk görüş çok heyecanlı minicik fasulye kadar.sonra nasıl büyüdüğüne inanamayacaksın bile.

ee 45 dk falan var.ne var ne yok?

Nolsun ipektoşum, görüyosunuz işte, lab.ımda bile rahat yok bugünlerde :sinifsinif:
Sizinle bol bol sohbet eder şu yakma olayının stresini atarım üzerimden diyodum ama olmadı işte, günü de geldi çattı, yarın 2 buçukta önce korkulu rüyam rahim filmine giricem, sonra da yaramı yaktırıcam bilmiyorumkismile
Kociş de korkutup duruyo zaten, kukunu cıs yapacaklar diyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy ayşem ne bilim yaa keseyi göremez doktor falan diye çok korkuyorumm çok da heyecanlıyım ilk doktor randevum normalde demişdim zaten 7 haftada gidecekdim ama son günlerde çok korkmaya başladım bi arkadaşın öle olmuş kesesi görünmemiş boş gebelik mi nee öle bişey olmazz RABBİMM inş bi sorun çıkmazz dua edin banaaa

herkesde aynısı olcak diye bişey yokki

bi git görün 5 haftalıkmıydın canım keseyi görürüsün snaıyorum :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Bugün Yok !!!

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Nolsun ipektoşum, görüyosunuz işte, lab.ımda bile rahat yok bugünlerde :sinifsinif:
Sizinle bol bol sohbet eder şu yakma olayının stresini atarım üzerimden diyodum ama olmadı işte, günü de geldi çattı, yarın 2 buçukta önce korkulu rüyam rahim filmine giricem, sonra da yaramı yaktırıcam bilmiyorumkismile
Kociş de korkutup duruyo zaten, kukunu cıs yapacaklar diyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

biz de özledik valla seni sohbetini...
yakarken korkma tabii ama biraz canın yanıyomuş beren de dedi ya o gün.ama napacan işte olup bitecek,lokal anestezi yaparlar zaten.ah su kocalar yok mu işin bi kısmını bulup mutlak yapacaklarını yapıyolar.sen yarın gelmezsin o zaman.inşallah acısız sorunsuz kurtulursun.

:roflol: :roflol: :roflol: AY NERDENDE BULURLAR BU LAFLARI..KUKUNU CIS YAPACAKLAR FALAN.....

Son düzenleme:

canım inş ağrısız sızısız acısız biterde sende rahatlarsın tatlım benim
sen bakma ona seni keyiflendirmeye çalışıyordur bence ama tabi korkmuşsun daha çok

canım şimddien geçmiş olsun canın yanıcak osla bile anestezi yapıyorlar diye biliyorum
hastanede yanımda yarasını yaktıran bı kadın yatıyodu uyutmuslar :)
gecer gıder inşallah ağrısız sızısız

Back
X