• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol::roflol:

o zaman devam et kız belli olmaz bu işler :)) mantık olarak zor dediğim gibi ama Allah ol dedikten sonra gerisi boş biliyorsun..çalış sen çalış kaydirigubbakcemile4

valla hayırlısı bakalım ...allahım buyuk ben allahıma sığınıorum ınşalah hayırlıs sağlıklı bır zamanda ve tez zamanda bebeişim olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canımcım listeyi koymak için bakayim dedim gökçe soru sorunca ona da yazdım..çıkıcam ben de :) öptüm seni.....opuyorumnanaktan

selam suuuuu cum . cnm nasılsın. cıkıyosun sanırım. iyi aksamalr. bu arada gününe az kalmıs canım. işallah bu ayın son annesi sen olursun...

selam suuuuu cum . cnm nasılsın. cıkıyosun sanırım. iyi aksamalr. bu arada gününe az kalmıs canım. işallah bu ayın son annesi sen olursun...

ay canım ya işallah :Saruboceq: evet az kaldı bakalım bekliyorum sabırsızlıkla:) Allah hepimize anne olmayı nasip etsin canımcım çok sağol :1hug:

ay canım ya işallah :Saruboceq: evet az kaldı bakalım bekliyorum sabırsızlıkla:) Allah hepimize anne olmayı nasip etsin canımcım çok sağol :1hug:

işallah canım. allah hepimize hayırlısıyla meleklerimize kavusturur işallah. aslında topigimizde hamiller arttıkca ümidimde artıyor.

kızlar ben hala çalışıyorum bu akşam gelmeeye çalışcam ama çok zor gibi

Back
X