onu ben de merak ediyorum ama genelde kalınmaz diyorlar..kalanlar da var yani okumuştum canım ama mantık olarak bakarsak zor bi ihtimal..niye sordun :)
eşim durmak bılmıoda :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu ben de merak ediyorum ama genelde kalınmaz diyorlar..kalanlar da var yani okumuştum canım ama mantık olarak bakarsak zor bi ihtimal..niye sordun :)
eşim durmak bılmıoda :roflol:
suuuuuuuuuu sen burdamısın kız
:roflol::roflol:
o zaman devam et kız belli olmaz bu işler :)) mantık olarak zor dediğim gibi ama Allah ol dedikten sonra gerisi boş biliyorsun..çalış sen çalış![]()
valla hayırlısı bakalım ...allahım buyuk ben allahıma sığınıorum ınşalah hayırlıs sağlıklı bır zamanda ve tez zamanda bebeişim olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok canımcım listeyi koymak için bakayim dedim gökçe soru sorunca ona da yazdım..çıkıcam ben de :) öptüm seni.....opuyorumnanaktan
selam suuuuu cum . cnm nasılsın. cıkıyosun sanırım. iyi aksamalr. bu arada gününe az kalmıs canım. işallah bu ayın son annesi sen olursun...
ay canım ya işallah :Saruboceq: evet az kaldı bakalım bekliyorum sabırsızlıkla:) Allah hepimize anne olmayı nasip etsin canımcım çok sağol :1hug:
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz opuyorumnanaktan iyi akşamlar..
slm pembecim
nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:[/QUbugün dr.dan geldik. pıt pıtları duyduk... babasıda videoya kaydetti kalp atışlarını...
allah herkese nasip etsin inşallah:teytey:
yok izliyorum ben daha :lepi: