Hadi beeeeeee! :roflol: Ne olacak bizim eşlerin hali bilmem!!!! :çok üzgünüm:
yazık adamlara valla yaaa nasıl duruyolar ben anlamıs degılım yanı..dogaya aykırı falan yanı..bılmemkı:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi beeeeeee! :roflol: Ne olacak bizim eşlerin hali bilmem!!!! :çok üzgünüm:
canım lıstede su an 1 kontenjan var ve bu sensındır ınsallaaahh...gunu en yakın olan sensıııınnnn..yasasıııınnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy evet yaaaaa bu ayın son bekleyeni benim akannehir eğer hamile değilsem düzeni bozmuş olucam bu ay hamile sayısı 7 olcak herşey bende bitiyor yani:roflol:
bir de mızmız arkadaşımız var tabi..
Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.
Oooo sonunda aldın testleri yaani :lepi: Süper.... Gerçi senin teste ihtiyacın yok ki;nasılsa severek yapıyorsun çalışmalrı.Pembe de öyleydi bak başardı.hihoyyyt Bence seninki de çok bekletmeyecek seni.
nayııııırrrrrrrrrrr nolamaaaaaaaazzzzzzz duzenı bozamazzzzssssııııııınnnnklava:
canımm az kalmıs yaaa amelıyatını ol da bol bol calıscan nasılsa...hep destek tam destek...sonrada hep beraber beklerız beyaaaa..:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yanlış bakmışım ay heyecanlandım :)) çok pardon daha benden sonra 2 arakadaşımız varmış ben olmazsam onlardan alırız işallah güzel haberler sositososito
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
Elimden geldiğince karşı tarafı dinlerken ;dinlemiş olmak için değil de hakikaten dinlemek için dinlemeye çalışıyorum.Çünkü aksi halde kimseye bir yardımım olmayacağını düşünüyorum.Belki ondna hatırlıyorumdur bilemiyorum ama tabi hepimiz insanız ne kadr iyi dinlesem de zaman zaman çok alakasız bir soru sorabiliyorum karşımdakine.Sonradan kendimin dahi nasıl sorudm diye şaşırdığı türden :1shok:evet canım doğru hatırlıyosun..zekana hayranım yaniiopuyorumnanaktaninşallah canım mart listesinde adımı görmek nasip olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uc haftaa mııı:dilcikar:

aman canım yaaaa keskı hepınız olun bozulsada olurrr...keskeeeeeeeeeeeeeee
yok be gulum bak sımdı 8 ncı gun yaptım hafıf cızgı oldu ondan sonrakı ler negatıf ne bıcım test bu yaa ben yumurtlamadım teste gore daha..hala negatıf..sancı da yokk..aman yaaa calısıyom ıste hemde cok bazen gunde ıkı kezzz..hemde ısteyerek..:lepi:kısmet artıkın..
hihoyyyt hihoyyyt evet 3 hafta hihoyyyt hihoyyyt nasılım ama :sm_cool: Özüme döndüm....![]()
8.gün çok erken zaten;mümkün değil çatlamz o zamana.Yaaa,aslında düzenli cinsel birlikteliği olan çiftlerde teste gerek dahi yok.NAsılsa çalışılıyor.Üstüne bir de 'ha negatifti,ha pozitif oldu...' gibi streslerde binmemiş oluyor;Ama tabi merak işte;insanoğluyuz hepimiz. :hulya:
EVİME DÖNÜYORUM SONUNDAAA :lepi:
2 haftada benim rahatlık valllaaa hihoyyyt
İnşallah yaaaaaaaaaa..... Çok isterim;:))kaydirigubbakcemile3 ya varya çıldırırım heralde burda :)) bak gaza geldim şimdi :)) ayyyy işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
ankaradan teyzem gelio moral depolicak bana kaydirigubbakcemile3
önümü bi görim hemen gelcemmm bide senden depolanalım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada laptop şarjım bitiyo şarjda edemem heran kopabilirim mafoldumben