• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım lıstede su an 1 kontenjan var ve bu sensındır ınsallaaahh...gunu en yakın olan sensıııınnnn..yasasıııınnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayy evet yaaaaa bu ayın son bekleyeni benim akannehir eğer hamile değilsem düzeni bozmuş olucam bu ay hamile sayısı 7 olcak herşey bende bitiyor yani:roflol:

bir de mızmız arkadaşımız var tabi..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ayy evet yaaaaa bu ayın son bekleyeni benim akannehir eğer hamile değilsem düzeni bozmuş olucam bu ay hamile sayısı 7 olcak herşey bende bitiyor yani:roflol:

bir de mızmız arkadaşımız var tabi..

nayııııırrrrrrrrrrr nolamaaaaaaaazzzzzzz duzenı bozamazzzzssssııııııınnnn:oklava:

Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.

Oooo sonunda aldın testleri yaani :lepi: Süper.... Gerçi senin teste ihtiyacın yok ki;nasılsa severek yapıyorsun çalışmalrı.Pembe de öyleydi bak başardı.hihoyyyt Bence seninki de çok bekletmeyecek seni.

ben birşey yamiyorum canım..korkarım ben öyle şeylerden birşey olucak diye.koçiş yesinde bakalım sonucu inşallah martta görücez..:lepi:

nayııııırrrrrrrrrrr nolamaaaaaaaazzzzzzz duzenı bozamazzzzssssııııııınnnn:oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız yanlış bakmışım ay heyecanlandım :)) çok pardon daha benden sonra captanincarisi varmış ben olmazsam ondan alırız işallah güzel haberler sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız yanlış bakmışım ay heyecanlandım :)) çok pardon daha benden sonra 2 arakadaşımız varmış ben olmazsam onlardan alırız işallah güzel haberler sositososito

aman canım yaaaa keskı hepınız olun bozulsada olurrr...keskeeeeeeeeeeeeeee

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

benide eklermisiniz 5 mart adet olma günüm ama inş olmam

evet canım doğru hatırlıyosun..zekana hayranım yaniiopuyorumnanaktaninşallah canım mart listesinde adımı görmek nasip olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Elimden geldiğince karşı tarafı dinlerken ;dinlemiş olmak için değil de hakikaten dinlemek için dinlemeye çalışıyorum.Çünkü aksi halde kimseye bir yardımım olmayacağını düşünüyorum.Belki ondna hatırlıyorumdur bilemiyorum ama tabi hepimiz insanız ne kadr iyi dinlesem de zaman zaman çok alakasız bir soru sorabiliyorum karşımdakine.Sonradan kendimin dahi nasıl sorudm diye şaşırdığı türden :1shok:

O yüzden kesin bir sümle kuramadım ;böyle hatırlıyorum doğru mu diyebildim sadece;çünkü bazen de kişiler ve olaylar karışıyoooo;yaşlanıyor muyum nee! :utangac:
uc haftaa mııı:dilcikar:

hihoyyyt hihoyyyt evet 3 hafta hihoyyyt hihoyyyt nasılım ama :sm_cool: Özüme döndüm.... :kahve:

yok be gulum bak sımdı 8 ncı gun yaptım hafıf cızgı oldu ondan sonrakı ler negatıf ne bıcım test bu yaa ben yumurtlamadım teste gore daha..hala negatıf..sancı da yokk..aman yaaa calısıyom ıste hemde cok bazen gunde ıkı kezzz..hemde ısteyerek..:lepi:kısmet artıkın..

8.gün çok erken zaten;mümkün değil çatlamz o zamana.Yaaa,aslında düzenli cinsel birlikteliği olan çiftlerde teste gerek dahi yok.NAsılsa çalışılıyor.Üstüne bir de 'ha negatifti,ha pozitif oldu...' gibi streslerde binmemiş oluyor;Ama tabi merak işte;insanoğluyuz hepimiz. :hulya:

8.gün çok erken zaten;mümkün değil çatlamz o zamana.Yaaa,aslında düzenli cinsel birlikteliği olan çiftlerde teste gerek dahi yok.NAsılsa çalışılıyor.Üstüne bir de 'ha negatifti,ha pozitif oldu...' gibi streslerde binmemiş oluyor;Ama tabi merak işte;insanoğluyuz hepimiz. :hulya:

oyle canım yaaa sadece kafamı karıstırdı bır daha asla almam..calısıyom ben sankı omu hamıs bırakcak demııı:icecream:

kaydirigubbakcemile3 ya varya çıldırırım heralde burda :)) bak gaza geldim şimdi :)) ayyyy işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
İnşallah yaaaaaaaaaa..... Çok isterim;:))
ankaradan teyzem gelio moral depolicak bana kaydirigubbakcemile3
önümü bi görim hemen gelcemmm bide senden depolanalım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bu arada laptop şarjım bitiyo şarjda edemem heran kopabilirim mafoldumben

İnşallah başarılı geçer ameliyatın yaaa!
şarja takamam da ne demek kız :roflol: Elektrikler mi kesik :uhm: Bu :uhm:da sizi satacağım ama söyleyemiyorum demenin iyileştirilmiş yolu mu :roflol:

Back
X