Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım canınız çeker mı bılmıorum ama mercımek çorbası yapıorum,olmak uzere bı yandan patateslı sulu köfte yapıorum harcını hazır etmıştım etım hazırdı bı sıkmam kaldı bır de sebzeli pılav yapacağım hayatım tatlı olarak da ıncır tatlısı çunku ıncır kuru yapıorum mecbur o yenecek :roflol::roflol::roflol:
bende katılıyorum sana canım devlet devlet diye tutturdum ama doktor bulamadım bende
doğumhanede akrabam var hemşire ondan doktor önermesini söyledim özel muayenehanesine gitmek için ama kimisi ya erkek çıktı bende istemiyorum erkek dktor yada muyenehaneleri çok uzak kaldı bana hala bakınıyorum napcam bilmiyorum
ben geldimm yaa kızlar çok uykum var yaaa bir sürüde iş ama iş yapasım da yok valla yaa
şenaycım artık doktorun erkek olması ya da bayan olması bişeyi değiştirmiyor doktor bi yerini görmüyo senin.bi tek karnın açık zaten ona da bakmıyo bile günde kaç göbek görüyo allah bilir.bi tek çatı muayenesi yaparken bakar galiba.benim daha hiç bakmadı.bayanssulusmile
bende katılıyorum sana canım devlet devlet diye tutturdum ama doktor bulamadım bende
doğumhanede akrabam var hemşire ondan doktor önermesini söyledim özel muayenehanesine gitmek için ama kimisi ya erkek çıktı bende istemiyorum erkek dktor yada muyenehaneleri çok uzak kaldı bana hala bakınıyorum napcam bilmiyorum
evet hemşireler büyük sorunmuş.arkadaşın biri doğuma gidecek çık sedyeye diyolarmış ama nasıl sancı çekiyorum çıkcak halim olsa yardım istemem diyo.buna rağmen hemşireler ii çıkma sen bilirsin bebeğin ölsün diyip kolundan bile tutmamışlar.devlette her yer öyle yani.ama ki sen baskın çıkarsan şahsen ben biraz edepsizim dağıtırım ortalığı.ben de dışardan para vercem doktora girmesi için el emeği anlarsın ya...şakkıdı
naber canım gözün aydın görmüşün keseciği
hadi inş kalp atışlarınıda duyarsın
bende valla pazartesiden beri atasım var işyerinde kendimi bi yerlere bide rahatsızım gene öksürük burnum tıkalı ilaç yok nolcak halimiz bilmem
:roflol::roflol: kısss acıkdıgımı hissettim hee
ipek cim bişey soracam sana
bu bebkler için nemlendiriciler varya odalar için hamileykende kullananlar varmış kullandınmı sen
aleyküm selam canımmm
selamın aleyküm millet
yawru kuşum hoşbuldum.
ya devlet hastaneleri artık daha güvenilir kuzum ya bendede sendekinn aynı düşüncesi vardı ama dolaştıgım 11 dr 9u özeldi ve onlar devlete git dediler arkadaslarım şişli etfalde dogum yaptılar çok memnunlar hele birisi 7 aylık dogum yaptı valla bence dr un devlette yapsın
selamın aleyküm millet
yok be benim o kadar narin bi yapım yoktur.
çatlaklar için bile yağı bi unutup bi sürüyorum o da sadece karnıma.
YA fatoş hoşgeldin,aleykümm salam
nebıleyım canımyaaaa ben sımdı kadın dogumda çalıştım devlette bellı bır süre gördüm nasıl davrandıklarını ya korkum ondan yoksa zaten devlete gıderım yanı canım