Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi kociş yemeklerini yedirip gelioz hepimizde 10 11 gibi
valla bende papates kavurma cacık var geöen su yaptı canımı çektirdi dün gece hazırladım bendee
kremden çok dr fitil veriyo eger hamileysen zararı yok onların.
bi kaç defa kullanmıştım sormuştum çünkü
bu arada sen hep okuyosun ilk defa yazdın sanırım
ay çıldırcam muhabbet bol yazamıyorum son dakika gollerini yiyorum.sempatiksalakcinni
seni seniiii demek benden çaldın aynısınıklava:
afiyet olsun zuzum olumunekankayizsmile
doğru 1 aydır okuyorum:) geçende üye oldum.sisteme anca alıştım.yazdığım topiği bulamıyorudum önce:) daha önce fitille geçti mantarım evet.şimdi akıntım kesilmedi adetime de 2 gün var.ille bir belirti arıyorum ya.test yapmaya da korkuyorum.ama başka bi belirtim yok diyebilirim.sol kasığım çok ağrıdı ama o da geçti.bir sordun bin işittin bu arada:)
tabi kociş yemeklerini yedirip gelioz hepimizde 10 11 gibi
valla bende papates kavurma cacık var geöen su yaptı canımı çektirdi dün gece hazırladım bendee
opuyorumnanaktan ama napim çok canım çekmişti gece kalktım yaptım bendee hatta dayanamayıp yedimde bilmiyorumkismile
bezelyeli patatesli etli yemegim var yanina bide biber közlesem ???
gerci yemek yapma diyo kilo vercekmis kaydirigubbakcemile3 ama yemek yapmayinca kendimi kötü hissediyorum yada tek yemek yetermi ???
kuzucum iyi yapmışsın afiyet bal şeker olsunn opuyorumnanaktan
biz hep tek çeşit yeriz valla boshayallersmile
opuyorumnanaktan ama napim çok canım çekmişti gece kalktım yaptım bendee hatta dayanamayıp yedimde bilmiyorumkismile
ben 2,5 senedir bekliyorum sana sadece şunu diyebilirim adetten başka belirti yok yani adetle aynı ancak testte çıkıcak da inancam sendee çok belirti arama beyin belirti oluşturmasın
haklısın bende yapmamaya çalışıyorum da öyle çok soran var ki..havaya sokuyorlar off
Eşim gelmeden;planlar başlamadan bir slm vereyim dedim.... :)
Bu arada cns22 özelden bana msj atmış 'ekler misiniz' dye onu da ekledim haberiniz olsun... :)
smart_girl
Hemen dalayım muhabbete :) Yoğurtsuz ve çiğ yeşilliksiz asla yemek yemem :)
Onun dışında da az kaloriyi sağlamak kaydıyla;yağından tuzundan şekerinden unundan keserek herşeyi yiyebilirim :)
ÇOOOOOOOOOOOOOk Konuştum pufff