• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay çıldırcam muhabbet bol yazamıyorum son dakika gollerini yiyorum.sempatiksalakcinni

tabi kociş yemeklerini yedirip gelioz hepimizde 10 11 gibi

valla bende papates kavurma cacık var geöen su yaptı canımı çektirdi dün gece hazırladım bendee

seni seniiii demek benden çaldın aynısını :oklava:

afiyet olsun zuzum olumunekankayizsmile

kremden çok dr fitil veriyo eger hamileysen zararı yok onların.
bi kaç defa kullanmıştım sormuştum çünkü

bu arada sen hep okuyosun ilk defa yazdın sanırım

doğru 1 aydır okuyorum:) geçende üye oldum.sisteme anca alıştım.yazdığım topiği bulamıyorudum önce:) daha önce fitille geçti mantarım evet.şimdi akıntım kesilmedi adetime de 2 gün var.ille bir belirti arıyorum ya.test yapmaya da korkuyorum.ama başka bi belirtim yok diyebilirim.sol kasığım çok ağrıdı ama o da geçti.bir sordun bin işittin bu arada:)

seni seniiii demek benden çaldın aynısını :oklava:

afiyet olsun zuzum olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan ama napim çok canım çekmişti gece kalktım yaptım bendee hatta dayanamayıp yedimde bilmiyorumkismile

doğru 1 aydır okuyorum:) geçende üye oldum.sisteme anca alıştım.yazdığım topiği bulamıyorudum önce:) daha önce fitille geçti mantarım evet.şimdi akıntım kesilmedi adetime de 2 gün var.ille bir belirti arıyorum ya.test yapmaya da korkuyorum.ama başka bi belirtim yok diyebilirim.sol kasığım çok ağrıdı ama o da geçti.bir sordun bin işittin bu arada:)

ben 2,5 senedir bekliyorum sana sadece şunu diyebilirim adetten başka belirti yok yani adetle aynı ancak testte çıkıcak da inancam sendee çok belirti arama beyin belirti oluşturmasın

tabi kociş yemeklerini yedirip gelioz hepimizde 10 11 gibi

valla bende papates kavurma cacık var geöen su yaptı canımı çektirdi dün gece hazırladım bendee

bezelyeli patatesli etli yemegim var yanina bide biber közlesem ???
gerci yemek yapma diyo kilo vercekmis kaydirigubbakcemile3 ama yemek yapmayinca kendimi kötü hissediyorum yada tek yemek yetermi ???

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22......................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

opuyorumnanaktan ama napim çok canım çekmişti gece kalktım yaptım bendee hatta dayanamayıp yedimde bilmiyorumkismile

ben 2,5 senedir bekliyorum sana sadece şunu diyebilirim adetten başka belirti yok yani adetle aynı ancak testte çıkıcak da inancam sendee çok belirti arama beyin belirti oluşturmasın

haklısın bende yapmamaya çalışıyorum da öyle çok soran var ki..havaya sokuyorlar off

Eşim gelmeden;planlar başlamadan bir slm vereyim dedim.... :)

Bu arada cns22 özelden bana msj atmış 'ekler misiniz' dye onu da ekledim haberiniz olsun... :)

Hemen dalayım muhabbete :) Yoğurtsuz ve çiğ yeşilliksiz asla yemek yemem :)
Onun dışında da az kaloriyi sağlamak kaydıyla;yağından tuzundan şekerinden unundan keserek herşeyi yiyebilirim :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla bana 1 çeşit sebze bide kola ohh mis beyaz ekmekle kaydirigubbakcemile3

Back
X