• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok belirtin varsa yap canım.yoksa bekle ama zaten varsa kan testinde çıkar.inşallah da vardır.

inşallah ipek..bilmiyorum ama burada yazılan bütün belirtilerim var ama sanırım psikolojik..yani adetimin bitiminden hemen sonra girilen iki ilişkiden beklentim bu çocuk ama böyle bi imkan yok diyo buradaki arkadaşlardan bazıları..bakalım kısmet..teşekkrler cevabın ve duan için..

=ay_she;11898407]gidiyim bi bakım akşam :)

canım napim bi kere başıma geldi çok korkuyorum

canim benim sen bol bol yat uzan 3 ayini atlatana kadar gerisi önemlimi korkacagina fikirlerini durumunu bilmiyorum ama cok kasilmicaksan bence ara ver calismaya dinlen bol bol

canım doldu benım 3 ayım 4. ayın ilk günlerindeyiz diyebilirim
doktor bi sorun görmedi ultrasonda ama işte korkuyo insan :)

=ay_she;11898407]gidiyim bi bakım akşam :)

canım napim bi kere başıma geldi çok korkuyorum

canım doldu benım 3 ayım 4. ayın ilk günlerindeyiz diyebilirim
doktor bi sorun görmedi ultrasonda ama işte korkuyo insan :)

sende haklisin ama kendini öyle mesgul etme canimcim sen istedikten sonra bebegin saglikli mutu olur :)
gecen hafta konusmustukya adetimden bi hafta sonra bi kac gun kanamam oldu diye demistin bendede öyle oldu ins hamilesindir :)
bekliyorum hala gelmedi :)

ben çıkıyorum arkadaslar uzanmam lazım ıyı degılım suanda yatıcam dua konusuna gelınce herkes fıkır versın ona göre baslansın okumaya kım ne okudu bılınsın tamam mı canlarım görüşürz

canımsın ya. Bende okumak isterim canım.bizi düsünmen çok hos..

Bızı okudugunu bılıyorum .lÜtfen cevap ver canım. Senı Çok Özledıkkkkk..

merhaba asulay26, seninle hic konusmamistik, nasilsin?

selam canım. Merhaba. Ben valla ara ara giriyom belkide ondan.çogu kişiyle konusamıyom. Ama hepinizin paylasımları kacırmadan okurum canım.
Ben iyiyim çok sükür . Adeti bekliyoz bakalım. Ama bu ayda gelecek galiba. :((

sende haklisin ama kendini öyle mesgul etme canimcim sen istedikten sonra bebegin saglikli mutu olur :)
gecen hafta konusmustukya adetimden bi hafta sonra bi kac gun kanamam oldu diye demistin bendede öyle oldu ins hamilesindir :)
bekliyorum hala gelmedi :)

hayır beklenen adet tarihimden 1 hafta önce kahverengı leke geldi

başka kanamam olmadı ve zaten hamiş oldugumu öğrendım :)

Ebrulııı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bır ses ver yaaaaaaaaaaaa....

selam canım. Merhaba. Ben valla ara ara giriyom belkide ondan.çogu kişiyle konusamıyom. Ama hepinizin paylasımları kacırmadan okurum canım.
Ben iyiyim çok sükür . Adeti bekliyoz bakalım. Ama bu ayda gelecek galiba. :((

bende olye iste oldugum icinn yogun odlugumda cok bakamiyorumm..

olsun cnm gelirsede canini sIkma, hayirlis zaman ne zamansa bebis zaten kendiliginden gelicek,

buarada ne kadardir bebek dusunuyosun cnm, korunma yontemin neydi?

ben suanda yurtdisinda oldugum icin ve sartlardan dolayi d.k hapiyla korunuyorum 1.5 yil oldu.. ekim ayindada bakicam kismetse.. ondan sonrada allah yardimcimiz olsun artikk..

bende olye iste oldugum icinn yogun odlugumda cok bakamiyorumm..

Olsun cnm gelirsede canini sıkma, hayirlis zaman ne zamansa bebis zaten kendiliginden gelicek,

buarada ne kadardir bebek dusunuyosun cnm, korunma yontemin neydi?

Ben suanda yurtdisinda oldugum icin ve sartlardan dolayi d.k hapiyla korunuyorum 1.5 yil oldu.. Ekim ayindada bakicam kismetse.. Ondan sonrada allah yardimcimiz olsun artikk..

canım ben 3yıllık evliyim. Eşim korunmustu benim. Yaklasık br yılda bebek istiyoz bakalım. Kısmetse. Ama bende saglık sorunlarım oldu. Kist oldu. Bide hormon degerlerim yüksekti. Ilaç tedavisi oldum.

Back
X