• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bak mesela iki ya da üç sayfa önce sana bişeyler yazdım yine görmedin benimkini :)))

Hayıııııııır, bu akşam yazdıklarının hepsini gördüm, hatta şimdi tekrar baktım kaçırdığım bişey olmuş mu diye, hepsini görmüşüm boshayallersmile sen hangisinden bahsediyosun ki fisfisfis

Canım yakınlarda bulabilirsen papatya al, çayını yap iç, çok iyi geliyo, vücudu öyle rahtlatıyo ki anlatamam, biz kocişle en ufak bi hastalık başlangıcı hissetsek hemen papatya çayına sarılıyoruz, hemen toparlıyo valla yerimseniben

akşam hemen gııdıp alayım burda bıtkı satan yerler açık 9 a kadar falan açık sanırım :çok üzgünüm:

Hayıııııııır, bu akşam yazdıklarının hepsini gördüm, hatta şimdi tekrar baktım kaçırdığım bişey olmuş mu diye, hepsini görmüşüm boshayallersmile sen hangisinden bahsediyosun ki fisfisfis

Acaba bu kez sen cevap yazdın da ben mi görmedim :1shok: Alışmışım ya senin görmemene hiç kendimde aramadım kabahati delikafadulden

Eşin maça mı gitti hayırdır olmazdın burda bu saatte sen.... demiştim :)

evet canımcım, kociş maçta yine, bundan sonra pazartesi akşamları da sizinleyim yerimseniben

Hmmmm!Ayrılıklar başladı yaniiii lülülülülülü Artık eskiyorsunuz siz de :))) Seni bırakıp maça gittiğine göre.... Çok üzgünüm çoook Ya da baktı ki bu ay hastasın,sende iş yok ondan gelmiyo eve :roflol:

akşam hemen gııdıp alayım burda bıtkı satan yerler açık 9 a kadar falan açık sanırım :çok üzgünüm:

Al canım al, bi bardak kaynar suya bi tatlı kaşığı kadar papatyayı atıyosun, 10 dak. demlenmesini bekleyip içiyosun. Eğer tadını sevmezsen limon sık içine, tatlandırmak için de 2 kaşık bal koy, bak nasıl rahatlatıyo vücudunu, hem doğal antibiyotik papatya, bademcik şişlerine de birebirdir aklında bulunsun yerimseniben

Al canım al, bi bardak kaynar suya bi tatlı kaşığı kadar papatyayı atıyosun, 10 dak. demlenmesini bekleyip içiyosun. Eğer tadını sevmezsen limon sık içine, tatlandırmak için de 2 kaşık bal koy, bak nasıl rahatlatıyo vücudunu, hem doğal antibiyotik papatya, bademcik şişlerine de birebirdir aklında bulunsun yerimseniben

hemen yapıcam bademcıklerım de şiş hay allahım razı olsun senden yaaaaa saol valla hemen aldırayım eşime bal da var evde saol bıdenem yaaaa:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Hmmmm!Ayrılıklar başladı yaniiii lülülülülülü Artık eskiyorsunuz siz de :))) Seni bırakıp maça gittiğine göre.... Çok üzgünüm çoook Ya da baktı ki bu ay hastasın,sende iş yok ondan gelmiyo eve :roflol:

acaba mı kıssss :roflol: :roflol: :roflol: ama herşeye rağmen maşallahı var valla, hiç durmadan oynaşıyo yaramaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok valla şekerim, benimkini hiçbişey durduramaz ben bunu anladım boshayallersmile ama benim de ondan aşağı kalır yanım yok zaten, beni ancak öyle bi adam paklardı zaten :kedi: :kedi: :kedi:

acaba mı kıssss :roflol: :roflol: :roflol: ama herşeye rağmen maşallahı var valla, hiç durmadan oynaşıyo yaramaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok valla şekerim, benimkini hiçbişey durduramaz ben bunu anladım boshayallersmile ama benim de ondan aşağı kalır yanım yok zaten, beni ancak öyle bi adam paklardı zaten :kedi: :kedi: :kedi:

Sen söylerken var ya ağzım açık dinliyorum.... sengözlerimebaksanab Bu nasıl bir enerjidir anlamam mümkün değil benim... :1shok: Pembe hamiş kalmadan önce o da öyleydi;ama o senin kadar düşkün olmamasına rağmen hayret ederim.Şİmdi hamile tabi;işler değişmiştir.Çiçeğim de öyle çok seviyor ama seninki ekol benim çevremde :lepi: VAyyyyy beee;bizim kocalar pek şanssız :roflol:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Sen söylerken var ya ağzım açık dinliyorum.... sengözlerimebaksanab Bu nasıl bir enerjidir anlamam mümkün değil benim... :1shok: Pembe hamiş kalmadan önce o da öyleydi;ama o senin kadar düşkün olmamasına rağmen hayret ederim.Şİmdi hamile tabi;işler değişmiştir.Çiçeğim de öyle çok seviyor ama seninki ekol benim çevremde :lepi: VAyyyyy beee;bizim kocalar pek şanssız :roflol:

Maşallah de kıs maşallah :kedi: :kedi: :kedi:
Şimdi biz kocişle bu ay çalışamıyoz ya, kociş diyo ki Nisanda iki aylık çalışacaz, ikizi patlatacaz inşallah :lepi: :lepi:

Kızlar size bol sohbetler benim çıkmam gerekiyor şimdilik;hoşçakalın... :)

Kepeleklerim ben de çıkıyorum artık, yemeği hazırlamaya başliyim ben de , kociş gelene kadar anca yetiştiririm yerimseniben
Kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

Back
X