Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarr :)
günaydın ayşecim hoşgeldin... :1hug:
sende hoşgeldin nanecim :)
karasu nerdesin canım.bi selam veriyosun kaçıyosun
yaa aplacım bak şimdi biz 13+4 üz yaa kaç gundur ıkılı test için randevu almaya çalışıyor
ama alamıyorum ancak yarına alabildim 13+5 iken yapılabilir değil mi yaa
çok mu geç kaldım yoksa yaaa bilmiyorumkismile
yok canım ya zaten ikili test dedikleri ultrasonda ense kalınlığına bakıyor ve de sana kan tahlili yapıyor.yaş sınırını geçmeyenlerde genelde zaten risk çıkmıyor.takma geç değil.
hee bu kadarcık mı bende başka bişey yapılcakta zaman geçersede aman ya olmassada
bi sürü şey düşünüyom yaa![]()
ay_she, ipek26, su1983, naneseker, ebruli016 günaydın sabah şekerleri.........
zaten ense kalınlığını şimdiye kadar söylemiştir doktor sana.çok da önemli bişey değil yani. ve de ailelerde yoksa zaten down sendromu Allah korusun hiç korkma.
beren napıyo geliyo mu hiç
günaydın tinker.naptın eşinle dün barştın mı? dün akşam da ben tartıştım aman Allahım çıldırıcam.
dediğim gibi özür diledi....ne manyak bu erkekler de mi onlarla da olmuyo onlarsız da ...sen nıye tartıstın canım özel değilse
söylemedi doktor ense kalınlıgı da sülalemizde hiç öyle bi hastalık yok
inşallah da çıkmaz bişey :) yarına aldım randevuyu hadi hayırlısı inşallah :)
dün geldi yaa ama gitti hemen :)
ay_she, ipek26, su1983, naneseker, ebruli016 günaydın sabah şekerleri.........
günaydın tinker.naptın eşinle dün barştın mı? dün akşam da ben tartıştım aman Allahım çıldırıcam.
benim tek derdim var onun ailesi.başka derdim tasam baş ağrım yok onlarla ilgili bişey basit bi söylemle başladı tartışmaya dönüştü.eşim evlenmeden önce hep babasına falan para vermiş.şimdi de borcumuz falan var.demiş ki babası;hele bi borcları bitsın bakalım gonderir yine.burdan cıktı.attı kafam daldım yani