• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyyyyy süper olur valla boshayallersmile ama ben ikiz patlatacam haberin olsun, malum iki ayın patlamasını yaşicaz kocişle :lepi: :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ohhhhhhhh süperrr patlatın tabiii :lepi: bence siz bu atesle 3üz bile patlatırsınız kaydirigubbakcemile3

slmlar kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmm nasılsınız off ben adetım baya karnım ağrıo 2.gunum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn

e sızler nasılsınızzzz

hoşgeldin gökçecim...bak karın agrısına kimyon kaynat iç hemen kesiyo valla...
kızz ne zamandır sölicem sölicem bi türlü karşılaşamıyoruz...gecen sen sölemiştin ya güzellik merkezi ile ilgili...ben 2 hafta önce gittim oraya varya çok begendim...çok da temizler...valla sana ne kadar teşekkür etsem azdır yanii...yerimseniben beni büyük dertten kurtardın saol canımmm :1hug:

Sağol canımcım, biz çok iyiyiz şükür, gribin nasıl oldu, daha iyi misin boshayallersmile

valla hayatım dun dr a gıttım orta kulak ılthbı dedı kendılerı busuru antbytk kullanıorummmm ama tabıkı daha ıyıyım çok şükürrrrrr anlayacağınız bebeiş yok :sinifsinif: ben artık eşime de dıorum bızım bebişimiz olmayacak sanırım umıdı kestım 8 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok ee sorun da yok dıolarrrr neyse amannnnnn allahtan hayırlısı ınşallah :Saruboceq:

sen nasıl oldun okuldasın sanrım ben 2 gundr raporluydum yanı bugun de gıdemedım.aslında gtmelıydım bugun sınav yapacaktım ama yarına kaldı artık :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ohhhhhhhh süperrr patlatın tabiii :lepi: bence siz bu atesle 3üz bile patlatırsınız kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gökçecim...bak karın agrısına kimyon kaynat iç hemen kesiyo valla...
kızz ne zamandır sölicem sölicem bi türlü karşılaşamıyoruz...gecen sen sölemiştin ya güzellik merkezi ile ilgili...ben 2 hafta önce gittim oraya varya çok begendim...çok da temizler...valla sana ne kadar teşekkür etsem azdır yanii...yerimseniben beni büyük dertten kurtardın saol canımmm :1hug:

rica ederım bı tanem cıdden ayşegul de kız kardeşi de işerını çok gusel yaparlar ve ultra tıtızlerrr çnku ben de manyaklık derecesınde tıtız olduğum için ank da gıttığım yerler de tek temız yer içime sınen yer orasıydı hadı bakalımmmm sevındım işine yadıysaa :1hug:

valla hayatım dun dr a gıttım orta kulak ılthbı dedı kendılerı busuru antbytk kullanıorummmm ama tabıkı daha ıyıyım çok şükürrrrrr anlayacağınız bebeiş yok :sinifsinif: ben artık eşime de dıorum bızım bebişimiz olmayacak sanırım umıdı kestım 8 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok ee sorun da yok dıolarrrr neyse amannnnnn allahtan hayırlısı ınşallah :Saruboceq:

sen nasıl oldun okuldasın sanrım ben 2 gundr raporluydum yanı bugun de gıdemedım.aslında gtmelıydım bugun sınav yapacaktım ama yarına kaldı artık :lepi:

öle düşünme canım ya ümidini yitirme hiçbir zaman... :olmaz: Allahtan ümit kesilmez Rabbim zamanı gelince burdaki bebek bekleyen isteyen herkese nasip edicek unutma... bak biz burda neler gördük nelere şahit olduk...elbet bizede sıra gelicek ve bizde bebişlerimize kavusucaz... yerimseniben

rica ederım bı tanem cıdden ayşegul de kız kardeşi de işerını çok gusel yaparlar ve ultra tıtızlerrr çnku ben de manyaklık derecesınde tıtız olduğum için ank da gıttığım yerler de tek temız yer içime sınen yer orasıydı hadı bakalımmmm sevındım işine yadıysaa :1hug:

:1hug: :1hug: :1hug:

Hayatım neden öyle diyosun yaa, ben de 8 aylık evliyim, ben de hiç korunmadım, benim de yok bebeğim görüyosun, hatta bende her ay bi sıkıntı çıkıyo, bi prolaktin yükselir, bi yumurtam çatlamaz, bi yara çıkar, görüyosun halimi, ben napiyim ozaman ben de mi bebeğim olmicak diye ümitsizliğe kapıliyim bilmiyorumkismile bak sende en azından bi problem çıkmamış, belki de oluruna bıraksan hemencecik geliverecek meleğin :teselli:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Hayatım neden öyle diyosun yaa, ben de 8 aylık evliyim, ben de hiç korunmadım, benim de yok bebeğim görüyosun, hatta bende her ay bi sıkıntı çıkıyo, bi prolaktin yükselir, bi yumurtam çatlamaz, bi yara çıkar, görüyosun halimi, ben napiyim ozaman ben de mi bebeğim olmicak diye ümitsizliğe kapıliyim bilmiyorumkismile bak sende en azından bi problem çıkmamış, belki de oluruna bıraksan hemencecik geliverecek meleğin :teselli:

artık oluruna bıraktım zaten hayatım yapacak bşey yok allahım ol derse olur ınşallah tum ısteyenlere tez zzamanda bebeiş verır içinde de bana ınşallah :Saruboceq: olmazsa zaten ağustos a kadar dr a gıdıcez tekrardan bakalım ne olacak o zaman neler yapılacak gorucem ama artık yumurtlama tarıhı yok nezaman çatladı yok patladı falan dşünmuyorum ..çnku son gıttığımde dr yumurtamın buyumesı gerekırken buyumedığını solemişti 14.gununde ama yıne de olabılecek bı durum olduğunu her ay bole olacak dıe bı kural olmadığını da soledı ve ekledı 1 yıl korunmadan ılışkınıze devam edın olmazsa gelın bakarız dedı..tedavı şuan için erken dedı hayırlısı inşallah gelır bebiş de uğraşmayız hiç dr la falan :Saruboceq:laelaelaelaelae

suuuu benım bı sonrakı adet tarıhım 13 nısan hayatım ..9martta oldum uzerıne 33-34 gun eklersem 12-13 nısan arasında bşey olacak...lıstenıze ekler mısınız şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah adet olmam da hamiş kalırım tabıkı dekaydirigubbakcemile4

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, size doyum olmaz ama işlerim var, çıkmam lazım, kendinize çok iyi bakın, yarın görüşmek üzere başş baaaaaaaaaaaaşşşşş opuyorumnanaktan

kızlar listede bugün günüm ama,14üne kadar bekliyim bari.ama bana bişeyler oluyo.test yaptım negatif.erkenmi yapmışım yine :sinifsinif:

kızlar listede bugün günüm ama,14üne kadar bekliyim bari.ama bana bişeyler oluyo.test yaptım negatif.erkenmi yapmışım yine :sinifsinif:

suuuu benım bı sonrakı adet tarıhım 13 nısan hayatım ..9martta oldum uzerıne 33-34 gun eklersem 12-13 nısan arasında bşey olacak...lıstenıze ekler mısınız şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah adet olmam da hamiş kalırım tabıkı dekaydirigubbakcemile4

tamam canım düzeltirim şimdi :1hug:

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, size doyum olmaz ama işlerim var, çıkmam lazım, kendinize çok iyi bakın, yarın görüşmek üzere başş baaaaaaaaaaaaşşşşş opuyorumnanaktan

görüşürüz canım sen de kendine iyi bak opuyorumnanaktan

güle güle canım :) sende kendıen iyi bak :)

canım adetinin geçmesini bekle kımısınde adet gecsede hemen idrarda çıkmıyo
mesela ben
kimisininde adetine 1-2 gün varken çıkıyo idrarında mesela tinkerbell :)

olabiliyo yani :)

canm benım opüyorum kocamancanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dıkkat et kendıne bol bol yaramazlık yap hahahhaha:1hug:

kızzz şenayyy senin foton varda göstermiyonmu bize yoksaaa aşkolsunnnn... :olmaz:

ya yüklemeyi beceremedimki:utangac:

güle güle canım sen beni çıkaramadın ama:gitme:

sende kendine çok iyi bak canım yarın görüşmek üzere hoşçakallll opuyorumnanaktan özletme kendini çok yerimseniben

Back
X