Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin için dua edicem Yildiz10 inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh ikizlerin olur 1 kız 1 erkek olur:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 ay ne güzellllllll keşke ben de yiyebilsem ama hep açım :gitme:
oğluşun doymak bilmiyo demekki :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende kime diyor acep diyorum
ben kendıme dıyom kıme dıcem baska obur yokkı evde ay nasıl acım koca bı tabak bıseyler yedım yok banamısın demıyo yemıcem ıste ınada bındı sımdıkaydirigubbakcemile3
ayyy bu kadar aç bır ınsan görmedim ya yok yok anacım doymak bılmıyor bu kadarda olmazkı canım suna bakk sankı hıcbırsey yememıs yandık walla yandık (kendıme soyluyorum hatta kızıyorum da):mymeka:kaydirigubbakcemile3
fatoşcum doğum günün kutlu olsun kusura bakma canım biras geç oldu a.s.ama:kedilumunekankayizsmile
sucum seninkide şimdiden kutlu olsun gamyoncuiremsua.s.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin ikizlerim olmasını çok isterim ama bende adet düüzensizliği var doğru düzgün yumurtlayamıyorum bile:kedi:
yaa deren nerde kızlarr
sen beni görmedin sanırım eminim senden daha çoooooook yiyorum
sabah tartımdım 55 olmuşum
ben zaten 62 kıloyum yandım ben kesın yandımmm artık yuvarlanarak gezıncez napalımkaydirigubbakcemile3
ben zaten 62 kıloyum yandım ben kesın yandımmm artık yuvarlanarak gezıncez napalımkaydirigubbakcemile3
aman ye canım ye biz hamile kalmadan böleyizde sen hayli hayli yemn lasımben kendıme dıyom kıme dıcem baska obur yokkı evde ay nasıl acım koca bı tabak bıseyler yedım yok banamısın demıyo yemıcem ıste ınada bındı sımdıkaydirigubbakcemile3
vallahamı doktorda sen birden yumurtlarsın dediydide inanmadıydımnlmuş yani benimde vardı 2-3-4 ay olmadıgımı bilirim
vallahamı doktorda sen birden yumurtlarsın dediydide inanmadıydımolumunekankayizsmile
sen beni görmedin sanırım eminim senden daha çoooooook yiyorum
sabah tartımdım 55 olmuşum
saol canım benimmm
kaçla başladın gebeliğe
ben 49 ile başladım ama
kız aşşeee kız o kızz benım ıcıme oyle doguyooo cok nazlanıyo cunkuubayanssulusmile
ayşeee sagopayla kolerayı sevıyon galıba bende cok severım sagopayı daha bı cokkkopuyorumnanaktan
60 61.5 arası gezınıyordum -tatlicadiarzu-
kızlar ben geldim...
kızlar ben geldim...
bişe sölemek için henuz erken :)
tabıkı ama oyle doguyo ıcıme sankı boshayallersmile
evet canım :lepi: :lepi:
bende sagoyu daha çok severim... :lepi: şakkıdı

banada dediler hayırlısıvalla bak kaç ay olmadım yok erkeklik hormonun var olmaz bile dediler
ama oldumu oluyo gülüm sıkma canını olumunekankayizsmile
kızlar ben geldim...